In luna Mai a acestui an am fost in Austria la Viena (pentru a vedea obiectivele care nu le-am vazut cand am mai fost in acest oras) si in Salzburg pentru a vedea orasul si obiectivele din jurul sau...(pe o raza de 40km)
Mentionez ca in multe locatii am fost datorita colegilor de pe forum, de aceea postez si eu pentru ca si altii sa poata vedea cum este si poate sa merga si ei pe acolo...
Traseul a fost cam de 4000 si de kilometrii si a durat 10 zile, obiectivele vizitate fiind destul de multe...la un moment dat ne plictisisem de atatea vizite...:)
Prima oprire a fost langa Arad in Camping Route Roemenië in localitatea Miniș, un camping micut dar foarte frumos... bine pus la punct, cu absolut tot ce trebuie, il recomand mai ales pentru tranzit, este foarte aproape de sosea, la vreo 3 km..., pretul camparii cu, curent si absolut tot inclus este de 15 euro, indiferent de persoane...
Puteti vedea in pozele de mai jos cum arata acest camping...
Fişierul ataşat IMG_7398.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_7401.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_7402.JPG nu mai este disponibil

- Camping Route Roemenië
De aici am plecat la Viena, in CAMPERSTOP GPS: 48°08'13" N 16°18'57" E , se numeste Reisemobil Stellplatz Wien, pretul camparii nu-l retin dar il gasiti pe site-ul propriu...
Acest camperstop este chiar in oras (undeva la periferie) insa statia de metrou de unde puteti ajunge oriunde in oras este la 100 metri de el... deasemenea conditiile din el sunt de nota 10, de la curent, apa, dusuri, grupuri sanitare impecabile, iar la receptie gasiti pliante cu tot ce se poate vedea in Viena, precum si bilete pentru metrou si alte mijloace de transport...
Este ideal pentru vizitarea orasului, din pacate cu rulote nu puteti intra, nu primeste decat campere...
Mai jos cateva poze din camperstop...

- Camping Route Roemenië

- Camping Route Roemenië

- Reisemobil Stellplatz Wien

- Reisemobil Stellplatz Wien