topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
www.pensiuneadracula.ro
Pt ca am putina treaba in aceasta locatie as vrea sa fac si o scurta prezentare.
Este o tabara de copii de fapt iar in perioadele in care nu se organizeaza tabere este camping .
Zona de munte , aer curat , pensiune situata la iesirea din localitatea Capataneni spre baraj Vidraru ( 6 km pana la baraj)
:idea: acces aproape imposibil celor care tracteaza cu 4x4 si au carlig inalt. Poarta de acces este ft ingusta iar dupa ce intri in curte dezlegi rulota manevrezi cu mana si cu cativa oameni sa te departezi de casa si de gard legi la loc mai tractezi 40m si ai ajuns in curte . Pentru rulotele lungi este nasol , am harjait de jos la intrarea in curte cam rau. Sper sa ies cu bine insa.
Trebuie sa va faceti rezervare in prealabil.
Curent si apa potabila la cismea in curte.
O sa incerc sa fac si ceva poze pt aceasta locatie .
EU trec acest camping pe lista neagra unde nu am ce sa caut DECAT cu cortul.
Buna ziua,
Colegilor, a mai ajuns cineva in acest camping din 2012 de cand ni l-a prezentat dl. Ionita si pana in prezent? Sunt interesat daca s-a schimbat ceva in modul de acces si daca are cineva poze mai amanuntite din camping, din care sa reiasa conditiile de campare... As vrea sa petrec un weekend acolo si nu prea am chef sa ajung pana acolo si sa gasesc cine stie ce dezastru. Multumesc. Stima si concedii placute!
Am trecut eu acum cateva zile pe acolo. Nici picior de rulotist sau cortist. Se poate campa off mai sus spre vidraru sau dupa vidraru. Sunt cateva locuri unde intra cateva rulote...insa dupa gust. Noi am avut treaba la Balea , am dormit acolo in parcare contra cost iar a doua noapte am vrut sa dormim la Vidraru de unde m-au luat jandarmii si m-au mutat dupa primul tunel spre Curtea de Arges , adica ...la 50 m de baraj . Tot aici exista si un ...spatiu ....unde se poate campa peste noapte ferit de trafic. Inainte de ultimul tunel se face o mica bretea in dreapta . Este destul de greu vizibil insa .. Pt detalii ma puteti suna la nr din semnatura.. :D
din cate imi aduc eu aminte (destul de vag insa) exista loc suficient pt a campa off camping undeva spre capatul lacului, undeva in apropiere de cabana/hotel cumpana. daca poate cineva sa confirme sa sa infirme. eu nu am mai fost din 2000 pe acolo
Drumul spre Cumpana este stricat, e o adevarata aventura sa mergi cu masina, darmite si cu rulota agatata. Am fost anul trecut, dar am renuntat dupa un kilometru.