Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Din cate imi dau seama nu este nimeni interesat de o vacanta in Croatia. Cred ca voi planifica plecarea pentru data de 25 august ca sa nu fiu nevoit sa fac rezervare. Cine poate si doreste sa mearga in perioada asta sa ma anunte. Aveti timp pana in august sa va ganditi.
Am trimis un e-mail pe un site de campinguri din Croatia si am primit acasa un plic mare cu un pliant cu preturi si o revista cu 3 campinguri de 4 stele si 1 cu doua stele. Pentru cele cu patru stele pretul pe zi pentru 2 pers si un copil este de 32 euro, iar cel de doua stele costa 27euro/zi. Pretul include si taxa de statiune si e pentru perioada de dupa 25 august. Campingurile sunt din regiunea Porec. www.plavalaguna.hr
M-am intors din Croatia. Am plecat pe 27 august si am stat doar 11 zile din cauza ploilor dar cu ocazia asta am vizitat aproape toata Croatia. Am intrat prin Ungaria si prima escala am facut-o la rezervatia Plitvice (de vis). Apoi am coborat pe autostrada aproape de Dubrovnic pe care l-am vizitat si m-am intors pe coasta pana in Omis unde am campat 2 zile. Mi-am continuat drumul catre Split si am plecat sa ma campez 3 zile pe insula KRK intr-o statiune numita Baska unde am facut si plaja. Din cauza vremii a trebuit sa plec si in drum spre tara am vizitat si celebrul amfiteatru roman din Orasul Pola (u). Am vrut sa ma campez in Porec dar vremea nu era prielnica asa ca am iesit din Croatia si am plecat in Slovenia unde am vizitat renumita pestera Postojna a 2-a ca marime din Europa (21 km). Din Liubliana m-am indreptat catre Romania. Drumurile au fost extraordinar de bune mai ales la croati si sloveni indiferent de traseu (drum de tara sau drum national) GPS-ul m-a dirjat bine cu unele lipsuri in Croatia. Dupa ce o vizitezi ramai cu impresia ca nu ei au trecut printr-un razboi ci noi. Chiar daca nu fac parte din UE la ei se poate plati si in euro daca nu ai bani de-ai lor se intra in tara cu buletinul iar RCA-ul Cartea verde) e valabil si la ei. Se conduce foarte relaxat exact ca in Germania si Olanda iar politia am vazut-o doar de 4-5 ori.
Preturile in Croatia sunt mult mai mari ca la noi dar se merita vizitata fiind o tara plina de istorie mult mai civilizata si mai frumoasa.
Daca are cineva intrebari referitoroare la aceasta tara sau la cele prin care am trecut sant dispus sa-i raspund.