Cosmin Prund scrie:Hei, felicitari, e o intreaga poveste ce-ati facut voi in aceasta excursie! Am vazut franturi pe facebook si ne-am auzit si la telefon dar tot ma bucur sa vad si citesc aici.
Multumesc de aprecieri !
Din Croatia am plecat spre Italia, la Milano, pentru a vizita cateva obiective..., pentru cei care aveti de gand sa mergeti cu camperul si vreti sa stati in oras sunt 2 camperstop-uri in Milano, unul este o parcare in care mai era doar un camper si nu parea prea sigura si nici nu oferea cine stie ce conditii, iar celalalt camper stop (in care am stat) este tot un fel de parcare, mai bine zis sunt niste garaje pentru campere a celor din Milano unde se poate si campa, cu toate cele necesare, de la curent, apa, dusuri...etc. in plus se poate campa la umbra, acele garaje sunt foarte mari si cu destul de multe locuri libere, iar cum am nimerit noi o caldura de 40 de grade la umbra a fost ideal un loc sub acoperis la umbra..., pretul a fost de 25 de Euro curent inclus (20 fara curent), iar ca si locatie puteti vedea doar o poza facuta dupa catalog (din pacate nu am facut poze prin camperstop...)
Acest camperstop este la vreo 300 de metrii de statia de autobuz care merge exact pana la Dom-ul din Milano (principalul obiectiv de vizitat)
Locatia camperstop este GPS: N45,40914 E9,20937
Fişierul ataşat IMG_8617.JPG nu mai este disponibil
In Milano, am vizitat DOM-ul si Galleria Vittorio Emanuele..., mai mult de atat nu am mai vizitat pentru ca era exagerat de cald afara si nu prea ne era aminte de plimbari...
Fişierul ataşat DSC00476.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC00429.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC00434.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC00441.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC00445.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC00453.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC00480.JPG nu mai este disponibil

- DOM Milano

- DOM Milano