Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Niky Radu scrie:Anunt prezenta la Tuzla in perioada 08-16 august 2 rulote, Hary si Niky Radu
Sunt anuntat de ceva vreme, am repostat sa nu fie probleme
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
dorubarsan scrie:Salutare comunitate,
Incepand cu 08-09 august, vom fi prezenti la locatie pentru minim o saptamana.
Asteptam cu nerabdare intalnirea cu marea si cu dumneavoastra.
Va multumim
Procedez si eu ca si colegul Niky Radu.
Multumesc
VW Touran 2.0TDI, 140 CP+Lunar Chateau 500
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi Fagaras
I-am trecut in tabel pe cei care vin sigur .
Mai jos sunt atasate "excelul" si regulamentul de campare .
Va rog nu mai veniti la locatie fara sa anuntati pe forum sau fara a da un tel. inainte !
Pt. luna aug avem mai putin de 10 parcele libere .
Avem "programate "multe rulote fixe , fapt pt care scena nu va putea fi montata (nici ecranul gigant) pt 15 aug - Sf maria , deci maratonul de filme se anuleaza urmand sa facem o masa campeneasca sau ceva de acest gen ... vorbesc si cu dl primar Micu in weekend... la fata locului ...
P.S. sub foto este atasat si excellul ( grad de ocupare ) iul -aug .....
Pentru perioada 07-16 august m-a anuntat ca doreste sa campeze si fam. Dobrovat Dragos ,(membru fondator al asociatiei).
Momentan nu poate comunica pe net.
L-am adaugat si pe Dobrovat si de asemenea Barbu Claudia 2 familii de pe 23 iul azi ... + Gabi Marinescu 27.07 ...1 spatamana .
editat de Ciprian LUPU -
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Am anuntat acum ceva vreme ca doresc sa vin împreuna cu familia in perioada 17 - 30 august. Am văzut că în excel-ul atasat nu apărem. Ce trebuie făcut pentru a fi siguri de rezervare?
Mulțumesc pentru înțelegere!
Marius Andrei
VW Sharan & Elddis Cyclone iXL
Tel - 0745 815 313
E-mail - a.marius.l@gmail.com
Suntem proaspeti posesori de rulota si dorim, (daca se poate), sa petrecem cateva zile la Camping Tuzla mai exact in perioada 16.08-22.08.
Echipaj fara vicii, format din doi adulti si un copil de sapte ani.
Multumesc
Cosmin Alexe
0724443576
Opel Astra G Caravan 1.6+Adria Optima