Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutare din nou, este al doilea mesaj pe forum in aceiasi zi :D
Suntem Andu si Claudia din Videle. In deplasari suntem insotiti de cele 2 fete ale noastre (2,5 si 9 ani).
De cativa ani ne petrecem concediile in deplasare cu cortul ajutati de al nostru fiat albea . Pe aceasta cale ii dorim viata lunga, fara reparatii :roll:
Suntem la inceput de drum, nu avem rulota dar speram ca in viitorul apropiat sa achizitionam una.
Suntem Ionut si Lili, casatoriti, o fetita, locuim in Irlanda - rulotisti din 2002.
Am calatorit mult prin Europa - IE/UK/FR/ES/BeNeLux/DE/AT/IT/HR/SI/HU - si am trecut prin nenumarate situatii.
Daca aveti nevoie de sfaturi privind campinguri/campare - sau orice altceva - nu ezitati sa ne contactati.
Bun venit in randurile noastre Soso.Te asteptam,sa te inscrii la intalnirile organizate de catre club,trebuie sa urmaresti topicurile destinate acestor intalniri. :P
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Ma numesc Daniel Dumitrache, casatorit, un copil, de profesie economist, ca job pompier, locuiesc in Medgidia, Constanta. Anul acesta am cumparat o rulota Chateau.
Ma numesc Marius si sunt din Ploiesti. Familist, 2 copii, ne place sa petrecem concediile in principal in Romania.
Momentan nu vem rulota, dar sunt in cautari asidue :)