Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Spre seara am sarbatorit ziua mea de nastere alaturi de gazda noastra si Serse, un italian motociclist hoinar ce se indrepta spre Erevan. Meniul? ”Motorin agricol”, vin, bere, ceafa de ”pui”... dl. Ahmet ne-a crezut pe cuvant cand i-am povestit despre cea mai buna leguma din lume si anume porcul si a testat noua ”delicatesa”. Concluzia? ”It's good, man!” :)
Fişiere ataşate
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Au mai urmat cateva zile de plaja, scuba, lene si a urmat despartirea de ANT si dl. Ahmet care n-a fost usoara, trebuie sa recunosc... dar sper ca vom reveni.
Fişiere ataşate
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Intr-adevar este o scumpete de fetita. Cred ca este cea mai vesela si mai dragalasa fetita (de varsta ei) pe care am vazut-o.
Sa fie sanatoasa si sa o cresteti fericiti !
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Rusu Mihail scrie:
Noi nu am luat, am trecut asa, ca voda prin loboda, deoarece, chiar politia lor ne-a explicat, ca fiind turisti, nu primim amenzi..Vom vedea daca asa va fi.. :)
.
dl Rusu, ati primit pana acum vreo amenda pt plata autostrazilor, sau este inca prematur sa intreb? multumesc
Toni, a trecut fix un an de cind am trecut pe acele autostrazi din zona Izmir - Pamukale si nu mi-a sosit inca nici o amenda sau vre-o alta instiintare...
Anul asta am acumulat o suma bunicica in jurul Istanbulului. Am iesit din Turcia dupa 3 saptamini si nimic la vama. Nici acasa..Poate vin anul viitor :D
Daca primesc vre-o bucurie eu sau ceilalti, va anunt, dar nu prea cred. Cine doreste sa cumpere vigneta sau goboxul, sa o faca, nu va luati dupa mine..