Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Saptamana trecuta am ajuns pe aici , in vizita la acest camping vecin cu camping S , unde am campat cateva zile .
Il stim de mult , dar n-am stat aici cazati decat la casuta .
Se pare ca nu primesc corturi deloc , iar rulote doar pe sezon intreg la pret 5600 ron toata vara cu campare / curent incluse.
Locul este destul de exclusivist , bine ingrijit , pretul nu-l comentez.
Tarifele la casute sunt destul de mari ...
N-am sa-l pun pe harta wiki-clubRV pt ca din punctul meu de vedere nu merita.
Avantaje : ordonat , curat , ingrijit
Dezavantaje : rulotele sunt inghesuite si nu ai libertatea de a sta unde vrei...
Pozitionat pe drumul ce vine de la Mamaia catre Navodari spre nord.. este la rand cu toate celelalte Pescaresc GPM , S , Hanu'Pitratilor... campingul este in vecinatatea campingului "S" .
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nici la Camping S si nici la Marina Surf nu se poate obtine nici o reducere pt ClubRv desi am incercat , pt ca sunt multi care vor conditii si nu ar veni la Tuzla unde este semi of... dupa cum stiti ...
Aici la MArina Surf nu se primesc corturi iar rulotele sunt lasate sezonier.
Iata poze de acum 3-4 zile cand am ajuns pe acolo ... in weekend ...
Locul este f. ingrijit.... curat , dotat cu tot ce trebuie...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com