Raliul FICC numarul 82, Croatia 27 Iunie - 4 Iulie 2015

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Raliul FICC numarul 82, Croatia 27 Iunie - 4 Iulie 2015

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dle Dan, tot respectul si f cred ca este f buna ideea cu planul ! Este o sugestie f buna si daca ne pregatim din timp si stim nevoile celor ce ajung acolo avem timp sa ne facem lectiile .

Asteptam si foto daca aveti !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dan Ciupuliga
Membru forum
12
Oras: ARAD
Data nasterii: 08 Feb 1964

Mesaj de Dan Ciupuliga »

Fişierul ataşat DSCN3575.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSCN4069.JPG nu mai este disponibil
DSCN4100.JPG
Fişierul ataşat DSCN4069.JPG nu mai este disponibil
Cateva poze de la parada de duminica si pe urma, poze de la masa Romaniei
Fişiere ataşate
DSCN3575.JPG
Schimb de steaguri
Schimb de steaguri
DSCN3613.JPG
DSCN4091.JPG
Dan Ciupuliga
0724235372
OPEL ASTRA H, 1900 CM, 150CP +Hobby 400 10C
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Astazi am discutat cu Geta Gh. care a revenit in tara ( dupa 3 saptamani ) si careia-i multumesc pt. ca a condus si ghidat grupul din Romania la intalnirea internationala FICC din Croatia....
Cristian si GEta au participat si la sedinta anuala AGA FICC in numele ClubRV si m-au anuntat ca in afara de Portugalia de care deja stiam pt 2016 ,.... s-a votat si Turcia 2017 ca tara de desfasurare a raliului 84.

Alte vesti poimaine dupa ce-i "fur" fotografiile din telefon si ap foto ....
Miercuri ne vedem pt a-mi returna obiectele din patrimoniul Asociatiei ClubRV si vom mai discuta la o cafea despre planurile de viitor.. pt ca ar fi bine sa ne facem lectiile mai bine data viitoare ... s ane pregatim din timp .

Oricum inteleg ca Romania a avut o masa deosebita( ma refer la ziua Romaniei ) , fapt pt care toti participantii , cei implicati in organizare sau prezenti la defilare merita admiratia noastra a colegilor , pt ca ne-au reprezentat !
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Poze am si eu destul de multe si de calitate, insa momentan sunt in Spania, nu am ajuns acasa... Cand voi ajunge voi mai pune si eu... Am chiar si o filmare pe care se si aude atmosfera de la prezentarea Romaniei :)
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Felicitari organizatorilor , multumiri sponsorilor si participantilor! Anul acesta am fost doar spectator, dar atmosfera extraordinara creata si prezentata m-a facut sa ma gandesc serios la o participare pe viitor !
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
daniela vonea
Membru forum
10
Oras: arad
Data nasterii: 24 Iul 1988

Mesaj de daniela vonea »

Multumita parintilor nostri (Dan si Adina Ciupuliga) am avut si noi oportunitatea de a face parte din reprezentantii Romaniei la raliul din Croatia. Poate si pentru ca nu am calatorit prea mult am ramas muti de frumuseatea acelor locuri care nu poate fi descisa in cuvinte, de modul in care a creat Dumnezeu natura atat de splendida.Ne-am bucurat si de timpul de calitate care l-am petrecut acolo cunoscand oamnei diferiti cu obiceiuri si mancaruri diferite (si gustoase) :D . Am fost mandri ca suntem romani si cred eu ca am reprezentat tara noastra cat am putut de bine, astfel incat vizitatorii nostri au fost incantati de bucatele alese si de voia buna prezente la masa Romaniei.
Cu drag, si recunostinta
familia Vonea!
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Asa cum am promis, puteti vedea aici https://vimeo.com/134667073 un filmulet la calitate HD, cu atmosfera de la Masa organizata de Romania la Raliul FICC Croatia

(Rog un moderator sa adauge pe forum la sectiunea de postare si buton pentru Vimeo.com cum este deja pentru youtube, trilulilu..etc, am de pus mai multe filmulete HD si e pacat sa nu le avem aici pe forum sa facem trimitere la Vimeo...)
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Raliul FICC numarul 82, Croatia 27 Iunie - 4 Iulie 2015

Mesaj de Lupu Ciprian »

Harta ClubRV Romania cu campinguri

http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Ca ... m%C3%A2nia

in forma printata si realizata de Cosmin Prund , colegul nostru din Asociatia CLubRV , a fost distribuita cu succes in Croatia la raliul 82... iata si rezultatele :

Geta si Michel Gheorghe sunt la un pahar de vin azi la Camping Vampire Bran cu italienii care au primit asa ceva la ziua Romaniei ( din Croatia ) , de la RAlly ....

Am discutat ieri la tel si cu dl. Cioceanu ( magager Vampire Bran camping ) ,ocazie cu care reconfirm parteneriatul cu acest camping, care ofera 25% reducere pt membrii asociati ClubRV ... pt mai multe zile chiar si 30 % !

Ma bucur ca patronii de campinguri observa ca NOI , Asociatia ClubRV-RO , aducem turisti in Romania , la campinguri si MAI ALES LA CELE PARTENERE CLUBRV :) pe care le promovam atat pe forum cat si pe wiki / pe site-ul http://www.clubrv.ro sau prin hartile si printurile Asociatiei ClubRV !

Felicitari celor care au contribuit la ziua Romaniei din Croatia si ne-au reprezentat cu succes !

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Fişiere ataşate
geta.jpg