Raliul FICC numarul 82, Croatia 27 Iunie - 4 Iulie 2015

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Raliul FICC numarul 82, Croatia 27 Iunie - 4 Iulie 2015

Mesaj de Lupu Ciprian »

Asociatia a pus la dispozitie:de la cd- uri ,dvd ~uri ,coperti , cataloage, tricouri ,sepci ,bani pana la preparate traditionale si ornamente trimise de colegi care nu au venit.
Cosmin a mai facut unele cumparaturi si a spus ca nu doreste sa le deconteze pt ca e placerea lui...
S~a decis ca in aceasta situatie sa se.deconteze ce decide fam Gh. ...care a ales sa cumpere cadouri diverse pt cei de la.FICC.

Comunicarea insa dintre voi nu s~a facut la vedere si nu s~au cunoscut alte nevoi decat CELE PE CARE LE ~A EXPUS verbal GETA GH. ,singura care si~a aratat intentia in a se implica in organizare si care a venit la mine sa ia steagul cu Romania, pavilioanele.Clubrv....ori bannnerul asociatiei.... sau steagul mare Clubrv...

Felicitari celor care au participat la eveniment si s~au implicat in a organiza masa care arata foarte bine !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Neajunsurile celor de aici (al tuturor echipajelor, nu este doar o parere personala) au fost: lipsa hartilor cu campingurile din RO, au fost doar 50, acestea au fost cerute de cei mai multi, e normal, ce cauta un rulotist in alta tara, campinguri...., se putea face un "efort" ca bannerul ClubRv sa fie scris in engleza ca se uita toata lumea la el dar nu intelegea nimic in afara de Romania, nu era greu sa se faca un banner care sa transmita celor de aici despre asociatia clubrv intr-o limba cunoscuta de cei mai multi, tricourile aveau pe spate "reparatii rulote" si un numar de telefon, noi toti am inteles ca au fost sponsorizate, dar nu interesa pe nimeni aici si nici nu intelegea ce scrie pe ele, se puteau face cateva tricouri pe care sa se vada precum vedeti la alte grupuri din alte tari, tara respectiva scrisa cat mai mare...(si nu alte reclame)
Una peste alta asociatia a participat cu un procent foarte mic la aceast raliu, tot ce ati vazut pe mese de la sarmale, palinca, visinata, vin, carnati, cascavele si multe altele au fost cumparate de noi cei de aici, NU de ClubRV, insa nu reprosam ca am cumparat/facut aceste preparate, insa daca si asociatia se implica mai mult iesea si mai bine...
Neajunsul cel mai mare resimtit de toti cei de aici a fost LIPSA unui membru CD, noi toti de aici suntem doar membrii asociati...
Repet, cele prezentate aici sunt parerile echipajelor prezente aici, nu o parere personala (eu am scris pe forum pentru ca sunt singurul care are acces la internet de aici)
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

De acord însă trebuiau expuse aceste lucruri înainte și nu după .... Pentru ca se puteau face.
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

F bine ca ai scris. Bine era sa se scrie si inainte de a se merge acolo despre aceste necesitati....

Cei care acum nu au net dar au o parere... in Romania aveau net si acces la forum pt eventualele propuneri. A fost topicul cateva luni expus... dar....
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Asa este, cei care stiau, care au mai participat la asfel de activitati trebuia sa spuna ce trebuie si ce e de facut pentru un asemenea eveniment, eu personal e prima data cand particip si nu puteam ghicii ce se intampla aici...
Acum faptul e consumat, una peste alta a iesit bine si poate la alte evenimente de acest gen va iesii si mai bine....
Salutari din Croatia si concedii placute tuturor !
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Neajunsul cel mai mare resimtit de toti cei de aici a fost LIPSA unui membru CD, noi toti de aici suntem doar membrii asociati...
Fiind membru CD, imi asum lipsa de la eveniment, pe care am motivat-o la vremea repectiva.
Era indicat sa se delege, din randul celor prezenti, un membru cu responsabilitate de reprezentare a asociatiei. Mai ales ca Prund Cosmin a plecat mai devreme de la eveniment.
Din toate acestea avem de invatat si, la intalnirea din 2016 din Portugalia, vom fi reprezentati in conditii cat mai bune.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Data viitoare poate ne organizam din timp.
La sedinta AG TREBUIE propuse mai multe achizitii din timp....inclusiv pt reprezentare internationala.
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Salutari de pe drum și felicitări celor rămași în Strasko, v-ati descurcat admirabil.

Părerea mea personala este ca pe viitor ClubRV sa se limiteze la o recepție restrânsă, exclusiv pentru delegații cluburilor participante și nimic mai mult. Povestea cu implicarea financiara a clubului da bine pe hârtie, dar va rog fiți realiști, bugetul ClubRV este mic: vreți cumva sa alocați 20% din buget pentru acest Rally? Nici măcar 20% nu este o suma semnificativa. Eu personal am cheltuit aproape 1000 Ron pentru eveniment, asta e deja 10% din buget.

Eu as zice sa nu se mai facă absolut nimic dacă sunt sub 10 echipaje prezente la Rally.
As sugera sa nu se mai dea nimic de mâncare. Dacă cineva se îmbolnăvește avem toți probleme.
Va rog nu mai dați materiale piratate. Faptul ca nu avem bani nu e o scuza. Altfel mă întreb ce urmează, cărți despre România trase la Xerox?
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Cornel Opincaru
Membru forum
13
Oras: BucureÅŸti
Data nasterii: 04 Iul 1965

Mesaj de Cornel Opincaru »

România și implicit Club RV a fost reprezentată efectiv la acest Raliu din Croația doar de fam. Gheorghe Michel, Opincaru Cornel, Ciupuliga Dan și Marin Dragoș, care s-au străduit și spunem noi au și reușit a face din ziua României o petrecere de aprox. 3 ore, eveniment la care au participat aprox. 500 persoane. Pot spune că toate produsele oferite de noi invitaților au fost în perfectă stare de prospețime, iar toți au fost foarte muțumiți. Drept urmare toți cei care au onorat invitația noastră ne-au felicitat pentru o zi atât de reușită unde s-a ascultat muzică românească și s-a mâncat și băut f. bine, fără reclamații ulterioare.
După eveniment toată delegația (cei drept foarte restrânsă, Cosmin nici măcar la defilarea țărilor participante nu a dorit să defileze alături de noi în tricoul ,,cu reparații,, chiar dacă se afla în chemping) a fost invitată să participe la sărbătoarea organizată de fiecare țară în parte (Rusia, Olanda, Danemarca, Germania, Finlanda, Slovenia,.....Taiwan), lăudîndu-ne produsele prezentate de noi.
Din câte am înțeles de la Geta Gheorghe, pliantele au fost de la fam. Deliu, florile ornamentale de la fam.Apostol, 3 kg. de slănină de la fam.Roșca, iar cele 50 dvd.imprimabile care le-a primit de la Ciprian Roșca au rămas în România pentru că au aujuns prea târziu. Din partea Clubului au fost doar 12 tricouri și 12 șepci, poate se putea mai mult.
Cu toate că sunt la prima participare pot spune că erau necesare mai multe materiale de promovare în primul rând a țării noastre, așa cum s-au prezentat toate celelalte țări. Poate ar fi dorit și alte echipaje să participe, dar nu au avut probabil posibilități, dar cei mai vechi cu experiență care au mai participat la astfel de evenimente puteau măcar să ne ajute cu sfaturi, iar CD putea fi mult mai implicat, lucru care era în interesul nostru al tuturor. Cele 250 steaguri (chiar dacă făceau reclamă și la o marcă de ciocolară) au avut succes, dar au fost insuficiente.
Cu salutări din insula Pag- Croația.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

DE ACORD ... chiar ma bucur ca ai scris atat de mult pt un membru care nu a facut mai mult de o postare anual pe forum.

Daca ar fi fost folosit acest mijloc de comunicare si inainte ....organizarea era alta.... Cu mai multa implicare... care lipseste din pacate.

Eu n am fost cautat decat de Geta Gh. cu care m-am intalnit de mai multe ori pt a -i da si alte lucruri pe care nu le-ai mentionat....
Baner, 2 pavilioane pe structura metalica 3x3m ce apar si in poze, steag cu Clubrv si altul cu Ro... la fel de mare.
De asemenea exista si o factura de decontat cu diverse pt cei de la FICC pe care ai omis-o.... dar urmeaza sa ajunga in contabilitatea asociatiei.

Pt. a se decide o cheltuiala mai mare de reprezentare internationala trebuie propus si votat acest lucru in AG.... nu decid eu sau CD ul.
N-am nimic impotriva dar trebuie sa cheltuim legal si cu buget stabilit.

Am dat anul acesta si cotizatie cateva sute de euro la FICC. care intra tot la categ. internationale..

De la min. Turismului nici nu ne-au bagat in seama nu s-au obosit sa ne raspunda macar cand le -am cerut sprijin....

Atat s-a putut face anul asta... cu posibilitatile care exista si cu bunavointa + efortul vostru .

La postarile pe care le-ati facut va grantez ca la anul numai merge nimeni.

Asta se facea la membrii asociati(DISCUTIA) SI putea fi dezbatuta intre noi....

Aici ati fi putut prezenta doar intalnirea lucru care nu exista decat putin la Dragos Marin... care a si pus poze si care in cursul anului a mai comunicat cu noi si a venit la intalniri .

ASTA E....

Oricum felicitari pt revenirea pe forum dupa 2 ani...
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

Jos cu palaria ! dintre cunoscutii care au vizitat romania rulotistilor doar laude si admiratie. Cat de mult inseamna entuziasmul catorva oameni ! Pacat ca nu e plin club rv cu asemenea oameni.
Noi ne-am uitat doar din cot de strada...nu am vrut sa ocupam locul degeaba,era mai important pentru straini ..
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Dan Ciupuliga
Membru forum
12
Oras: ARAD
Data nasterii: 08 Feb 1964

Mesaj de Dan Ciupuliga »

De curand am ajuns acasa si in primul rind vreau sa-i multumesc d-lui Peti pentru frumoasele cuvinte si tuturor celor care au apreciat osteneala noastra. Este drept ca doamna Geta s-a implicat cel mai mult, prin organizare si materiale primate de la asociatie dar si cumparate din banii personali . De asemenea multumim si celor care prin remarcile lor critice ne-au ajutat ca pe viitor sa fim mai atenti la unele aspecte si sa nu facem aceleasi greseli. Cand spun acest lucru, nu ma refer doar la mine ci in mod general, la asociatie. Pentru viitor, poate fi pus in discutie formarea uni PLAN DE ACTIUNI pentru participarea la..... Aceasta este doar o sugestie.
Pentru familia noastra a fost prima iesire de genul acesta, a fost frumos si am ramas placut impresionati. Va multumim ca ne-ati oferit aceata ocazie.
Sa auzim numai de bine.
Dan Ciupuliga
0724235372
OPEL ASTRA H, 1900 CM, 150CP +Hobby 400 10C
Scrie răspuns