Vand diverse accesorii

Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Liviu Maier
Membru forum
10
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 11 Apr 1989

Re: Vand diverse accesorii

Mesaj de Liviu Maier »

Rog un moderator sa cenzureze un pic comportamentul dl-ui David pt ca nu este normal ca pe site sa apara toate datele mele de contact...daca doream acest lucru il afisam singur dar tine de intimitate si deja aceasta este incalcata ca sa nu mai vb ca este si calomnie ceea ce face dl David...motivele pt care nu am onorat comanda sunt strict obiective dar un om care trimite mesaje jignind nu merita explicatii...multumesc moderatorilor anticipat

CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire. – Din fr. calomnie, lat. calumnia.

Din tot ce a relatat Dl. David este ceva mincinos? Dl. David a relatat un fapt real, petrecut de el, pentru a preveni colegii rulotisti ca astfel de probleme sa nu mai apara. D-voastra pentru a iesi onorabil din aceasta incurcatura ar fi sa ii rambursati valoarea cheltuielilor suportate de Dl. David din vina D-voastra si sa va cereti scuze. Va multumesc de intelegere. Viorel Grosu
VW Polo 9N2 1.4 TDI și rulota Sterckeman fjord 370 Ek
silviu ignatius
Membru forum
12
Oras: Focsani
Data nasterii: 24 Dec 1971

Mesaj de silviu ignatius »

D-le Maior, indiferent de motivele dvs. obiective, normal ar fi sa platiti costurile de transport prin curier. din moment ce v-ati data telefonic acordul pentru expeditie si apoi din motive obiective nu ati mai ridicat coletul, repet indiferent de motive, ar trebuie sa platiti costurile de expeditie. Punct.
o zi buna tuturor.
Eriba Troll, Santa Fe 2.2 Crdi 4x4, 2008, 150 cp
Liviu Maier
Membru forum
10
Data nasterii: 11 Apr 1989

Mesaj de Liviu Maier »

Ok cum spuneti dvs..dar cand esti sunat noaptea la diverse ore, cu numere private sau cu nr real nu iti pica bine si nu mai ai chef de explicatii...poate gresesc eu dar fiecare isi sustine cauza...adresa mea nu are ce sa caute pe un post public si revin cu rugamintea insistenta de a fi corectata acea postare...restul de vina mi-o asum...atat am cerut ca anumite date personale sa nu apara...Va multumesc
VW Polo 9N2 1.4 TDI și rulota Sterckeman fjord 370 Ek
David Eugen
Membru forum
11
Oras: Calan / Hunedoara
Data nasterii: 07 Feb 1956

Mesaj de David Eugen »

Liviu Maier scrie:Terasa pentru rulota și trepiedul pentru panoul solar pleacă la mine:d...mulțumesc anticipat!!!
Pentru ce a-ti comandat aceste "produse " Domnule Maier?
Prima data a-ti trimis si solicitat obiectele pe mesaj telefonic in 10.06 la ora 16.40!
V-am sunat eu la 17.21, iar la 17.24 deja primeam mesajul cu adresa! Va rugasem sa scrieti si pe "Club RV" solicitarea produselor pentru a se sti ca nu mai sunt de actualitate produsele respective, ceiia ce a-ti si facut de altfel! Se vede postarea, urmare caruia am postat si eu confirmand, dar si prezentandu-va suportul de panou ce vi-l trimit, spunandu-va si la telefon ca va trimit altul decat cel prezentat la produsele "3 la pret de 1"!
Ambele "relatari" se intamplau in 10.06 dupa cum se vede-n postarile respective, iar in 11.06 deja l-am fost expediat, iar se vede si poza cu bonul de expeditie. Tocmai ca de aceeia le si pun pozele, sa se vada ca nu sunt "vorbe goale"! Cu toate astea sa-ntamplat sa nu doriti sa le mai ridicati.
Am sunat la firma de curierat vazand ca nu vin banii si m-i s-a spus caci destnatarul va ridica obiectele vinerea doar in 20.06, am stat in continuare linistit, asteptand, ei bine nu s-a intamplat sa fie asa!
Deja "ma impacientasem", erau banii mei, mi se mai solicitase terasa si de alte persoane, dar raspunsul era "vandut"!
Atunci v-am sunat pentru prima oara dupa toata asteptarea, sentampla in 23.06 ora 9.49, normal ca n-ati raspuns!
La 9.57 v-am trimis un mesaj, tot fara raspuns!
Am revenit cu un tel in 25.06 la care la 12.02 ati raspuns cu un mesaj care este "sun eu sunt la lucru"! N-ati mai sunat Domnule, cand aveati de gand sa o faceti?
Da, de atunci am mai sunat la diverse ore potrivite si intentionat nepotrivite, am crezut ca "va trezesc la realitate", dar m-am inselat!
Acum in 04.07 deci sambata, am sunat de pe telefonul unui prieten in jur de ora 14. fiind alt numar decat al meu a-ti raspuns. M-am prezentat ca reprezentant al firmei de curierat, intrebandu-va ce aveti de gand sa faceti cu pachetul ce va fot expediat cu cca o luna-n urma? A-ti "dat-o la-ntors" domnule Maier, spunand ca de fapt sunteti plecat din tara si este de fapt la telefon fratele dv, fiind telefonul redirectionat pe nr lui!
Vorbe ieftine si minciuni!
Spuneati ca "va vorbii cu dv" si veti raspunde! A-ti facut-o domnule Maier? Va spun eu, nu a-ti facut-o, nici nu aveati de gand!
Pentru ce a trebuit sa va "bateti joc de mine si de banii mei"?
Eu am o pensie de boala de 1200 de lei nu o "solda de militar" de cat o fi ea? Dar banii mei sunt "curati si cinstiti" atat cat sunt ei! Ai dv nu stiu!
Nu este nimic mincinos si fals in tot ce am spus/relatat eu.
Care este aici calomnia domnule Maier?

Deci cine minte, cine pe cine calomniaza?
Nu am scris pana ieri deoarece "am tot asteptat ca orbul de vedere", dar ieri cand a venit coletul si am platit 82 de lei, (41 tur + 41 retur, dv trebuia sa platiti 41 + 16 ramburs), costuri nedorite de mine, dar asta pentru "distractia dv pe spatele meu" si chiar n-am mai putut!
N-as fi crezut niciodata ca pe un forum intre persoane multe cunoscute intre ele altfel decat virtual, sa se faca asa ceva!
E pacat sa procedezi asa colegule, nu uita ca eu nu sunt nascut la "revolutie, sunt un pic mai vechi"!
Unde este sentimentul de rulotist cinstit, modest, "cu dare de mana" in a ajuta un coleg cu sfaturi, idei etc...?
Chiar atat de jos sa ne coboram unii dintre noi?

Apropo, imi cer scuze daca cumva consideri ca te-am jignit, ceia ce nu consider si eu a fi jigniri!
Astept sa fi totusi "om, coleg intr-ale rulotismului", etc...si sa-mi returnezi cei 82 de lei cheltuiti pentru "placerea" ta!
Eu nu am ce ascunde, sunt curat si nu m-a deranjaza sa las adresa la care o poti face!

DAVID EUGEN
Com. BOSOROD Sat. CHITID 156
Jud. HUNEDOARA
CP. 337098
Dar daca ai totusi de gand sa o faci, grabeste-te , in 12.07 voi fi plecat pentru o luna in ITALIA!
Multumesc!
S-auzim numai de bine!

Apropo, adresa dv este vizibila inca din 11.06 inscrisa pe bonul de expeditie! Dar nu v-ati aratat deranjat pana acum!
David Eugen Caravelair 420 Palma- Hyundai Tucson CRDi -tel. 0760 450 223
mugurel_dav
Membru forum
10
Oras: ramnicu valcea
Data nasterii: 27 Iun 1979

Mesaj de mugurel_dav »

Buna ziua,daca mai este valabil as dorii sa cumpar trepiedul pentru antena satelit
David Eugen
Membru forum
11

Mesaj de David Eugen »

mugurel_dav scrie:Buna ziua,daca mai este valabil as dorii sa cumpar trepiedul pentru antena satelit
Buna seara!
Da este valabil anuntul "3 la pret de 1", (120 lei), dar daca doriti numai trepiedul pentru antena-l pot sa vi-l trimit si singur la 70 de lei.
Trepiedul este cel nichelat din aceea poza, are 3,4 kg, celalalt verde pe care l-am prezentat singur s-a vandut! Am scris asta.
Maine nu sunt acasa sa-l trimit pe curier ( se colecteaza colete si sambata numai ca tot luni pleaca spre destinatar), dar luni pot face asta daca doriti, cel tarziu marti fiindca eu plec vineri 12.06 si revin dupa 15 august, si daca-l trimit mai tarziu nu are cine ridica rambursul!
Sau daca doriti dupa ce revin in tara, dar atunci plecam si noi in "vacanta"!
O seara placuta!
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Daca nu este cu suparare ,acestea sunt discutii pur personale si se pot purta pe PM. 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
David Eugen
Membru forum
11

Mesaj de David Eugen »

Isdraila Ioan scrie:Daca nu este cu suparare ,acestea sunt discutii pur personale si se pot purta pe PM. 😉
Multumesc de observatii, colegule!
Ti-as fi multumit "indoit" daca ti-ai fi spus/scris "observatiile" si in discutia in care se relateaza ca am fost "fraierit" de colegul Liviu Maier de 82 de lei, datorita comenzii "lansate" aici, expediata de mine si neridicata!
Discutii care s-au "purtat" pe PM, de altfel!
Cu aceasta ocazie multumesc mult colegilor care au "luat atitudine" in acel caz.
Pana la urma este o discutie vis a vis de o vanzare intr-un topic dechis de mine! Chiar nu vad de ce ar trebuii sa te deranjeze?
Iar daca se considera ca "am sarit calul" cer administratiei sa stearga comentariile considerate de tine de "prisos"!
Numai de bine!
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Colegul Maer daca nu returneaza suma pt transport va trebui eliminat de pe forum. NE ANUNTATI IN PRIVAT VA RUGAM.
Acest topic se inchide.

Pt a posta mai mult de 1 anunt pe an este necesar sa fiti membru asociat... cotizant la Clubrv.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va rog aici in public dle Maer sa returnati suma corespunzatoare transportului colegului David Eugen. Rezovati in privat , civilzat aceasta problema.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va rog aici in public dle Maer sa returnati suma corespunzatoare transportului colegului David Eugen. Rezovati in privat , civilzat aceasta problema va rog in max 7 zile de AZI . ( 10 IUL )
Încuiat