Liviu Maier scrie:Terasa pentru rulota și trepiedul pentru panoul solar pleacă la mine:d...mulțumesc anticipat!!!
Pentru ce a-ti comandat aceste "produse " Domnule Maier?
Prima data a-ti trimis si solicitat obiectele pe mesaj telefonic in 10.06 la ora 16.40!
V-am sunat eu la 17.21, iar la 17.24 deja primeam mesajul cu adresa! Va rugasem sa scrieti si pe "Club RV" solicitarea produselor pentru a se sti ca nu mai sunt de actualitate produsele respective, ceiia ce a-ti si facut de altfel! Se vede postarea, urmare caruia am postat si eu confirmand, dar si prezentandu-va suportul de panou ce vi-l trimit, spunandu-va si la telefon ca va trimit altul decat cel prezentat la produsele "3 la pret de 1"!
Ambele "relatari" se intamplau in 10.06 dupa cum se vede-n postarile respective, iar in 11.06 deja l-am fost expediat, iar se vede si poza cu bonul de expeditie. Tocmai ca de aceeia le si pun pozele, sa se vada ca nu sunt "vorbe goale"! Cu toate astea sa-ntamplat sa nu doriti sa le mai ridicati.
Am sunat la firma de curierat vazand ca nu vin banii si m-i s-a spus caci destnatarul va ridica obiectele vinerea doar in 20.06, am stat in continuare linistit, asteptand, ei bine nu s-a intamplat sa fie asa!
Deja "ma impacientasem", erau banii mei, mi se mai solicitase terasa si de alte persoane, dar raspunsul era "vandut"!
Atunci v-am sunat pentru prima oara dupa toata asteptarea, sentampla in 23.06 ora 9.49, normal ca n-ati raspuns!
La 9.57 v-am trimis un mesaj, tot fara raspuns!
Am revenit cu un tel in 25.06 la care la 12.02 ati raspuns cu un mesaj care este "sun eu sunt la lucru"! N-ati mai sunat Domnule, cand aveati de gand sa o faceti?
Da, de atunci am mai sunat la diverse ore potrivite si intentionat nepotrivite, am crezut ca "va trezesc la realitate", dar m-am inselat!
Acum in 04.07 deci sambata, am sunat de pe telefonul unui prieten in jur de ora 14. fiind alt numar decat al meu a-ti raspuns. M-am prezentat ca reprezentant al firmei de curierat, intrebandu-va ce aveti de gand sa faceti cu pachetul ce va fot expediat cu cca o luna-n urma? A-ti "dat-o la-ntors" domnule Maier, spunand ca de fapt sunteti plecat din tara si este de fapt la telefon fratele dv, fiind telefonul redirectionat pe nr lui!
Vorbe ieftine si minciuni!
Spuneati ca "va vorbii cu dv" si veti raspunde! A-ti facut-o domnule Maier? Va spun eu, nu a-ti facut-o, nici nu aveati de gand!
Pentru ce a trebuit sa va "bateti joc de mine si de banii mei"?
Eu am o pensie de boala de 1200 de lei nu o "solda de militar" de cat o fi ea? Dar banii mei sunt "curati si cinstiti" atat cat sunt ei! Ai dv nu stiu!
Nu este nimic mincinos si fals in tot ce am spus/relatat eu.
Care este aici calomnia domnule Maier?
Deci cine minte, cine pe cine calomniaza?
Nu am scris pana ieri deoarece "am tot asteptat ca orbul de vedere", dar ieri cand a venit coletul si am platit 82 de lei, (41 tur + 41 retur, dv trebuia sa platiti 41 + 16 ramburs), costuri nedorite de mine, dar asta pentru "distractia dv pe spatele meu" si chiar n-am mai putut!
N-as fi crezut niciodata ca pe un forum intre persoane multe cunoscute intre ele altfel decat virtual, sa se faca asa ceva!
E pacat sa procedezi asa colegule, nu uita ca eu nu sunt nascut la "revolutie, sunt un pic mai vechi"!
Unde este sentimentul de rulotist cinstit, modest, "cu dare de mana" in a ajuta un coleg cu sfaturi, idei etc...?
Chiar atat de jos sa ne coboram unii dintre noi?
Apropo, imi cer scuze daca cumva consideri ca te-am jignit, ceia ce nu consider si eu a fi jigniri!
Astept sa fi totusi "om, coleg intr-ale rulotismului", etc...si sa-mi returnezi cei 82 de lei cheltuiti pentru "placerea" ta!
Eu nu am ce ascunde, sunt curat si nu m-a deranjaza sa las adresa la care o poti face!
DAVID EUGEN
Com. BOSOROD Sat. CHITID 156
Jud. HUNEDOARA
CP. 337098
Dar daca ai totusi de gand sa o faci, grabeste-te , in 12.07 voi fi plecat pentru o luna in ITALIA!
Multumesc!
S-auzim numai de bine!
Apropo, adresa dv este vizibila inca din 11.06 inscrisa pe bonul de expeditie! Dar nu v-ati aratat deranjat pana acum!
David Eugen Caravelair 420 Palma- Hyundai Tucson CRDi -tel. 0760 450 223