10 - 17 august la bai termale Sarkany

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

10 - 17 august la bai termale Sarkany

Mesaj de Popa Violeta »

In luna august (10 - 17) vom organiza o intalnire la baile termale Sarkany, cu colegii care si-au exprimat dorinta de a face o cura balneara. Baile termale Sarkany sunt la numai 24 de km de Carei si au in dotare atat bazine termale cat si bazine de inot olimpic situate in interior si exterior, Campingul are doua grupuri sanitare modern, internet, curent si asigura intrarea la baile termale gratuit (se poarta la mana un ceas care faciliteaza accesul in incinta). Campingul este despartit de zona termala printr-un gard cu poarta de acces (deci este aceeasi locatie, separata insa de un gard), In apropiere (la cca.30 km), la Nyrbator vom putea vizita o frumoasa gradina zoologica (a doua ca marime din Europa). Pentru a va putea documenta mai serios asupra tratamentelor termale ce se fac la Sarkany puteti accesa siteul : http://ro.sarkanyfurdo.hu/ unde veti gasi, descries amanuntit, atat conditiile si pretul la camping cat si baza de tratament. Baile termale in sine (atat interior cat si exterior) nu se platesc de persoanele care sunt campate in camping. Se platesc numai procedurile (masaj, bai carbogazoase etc.).
Pentru aceasta escapada termala s-au inscris, pana in present, colegii :
1, Popa Violeta - Iasi ;
2. Apostol Constantin - Piatra Neamt ;
3. Gheorghita-Vornicu Gh. - Iasi ;
4. Radu Andron - Iasi ;
5. posibil si fam Acatrinei din Bacau.
Am ales baile termale de la Sarkany, in locul celor de la Felix, deoarece in pretul campingului sunt incluse si baile iar camparea este in incinta bailor (nu trebuie sa ne deplasam in alta locatie)
In Plus, per total sejur am iesit mai ieftin ca la Felix.
Noi vom pleca din Iasi pe traseul Iasi-Vatra Dornei-Bistrita-Beclean (unde vom poposi pentru o zi sau doua la baile Figa), dupa care vom continua Dej-Cluj-Zalau- Tasnad-Carei. Daca mai sunt colegi care doresc sa ne insoteasca la aceasta Aventura termala sunt rugati sa se inscrie aici.
Pentru orice informatie sau nelamurire va stau la dispozitie pe forum, deoarece maine plec in Turcia si Grecia si ma voi intoarce dupa 15 iulie.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
dan tautu
Membru forum
16
Oras: bucuresti
Data nasterii: 01 Ian 1965

Re: 10 - 17 august la bai termale Sarkany

Mesaj de dan tautu »

Buna ziua d- na Violeta cunoasteti si ceva preturi?
opel astra 1,6+gruau espace

daca nu va grabiti, nu intrati ,mai ies eu din cand in cand!
tel:0729592192
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

Da dna Violeta in acest caz doresc sa ma alatur si eu mai ales ca e si Costica Apostol :D
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Popa Violeta
Membru CD
16

Mesaj de Popa Violeta »

Domnule Tautu, anul trecut am schimbat la Carei 1.000 roni si am primit de la o casa de schimb 69.150 forinti. Camparea pentru 3 personae, rulota, current, masina a fost de 7000 forinti/zi. Am stat numai 5 zile si am platit 35.000 forinti asta insemnand 100 roni/zi, La Felix, camping Apollo ma taxeaza cu 100 ron/zi, ies din camping si merg la strand unde ma taxeaza cu 20 sau 25 ron/pers/zi, deci 160 sau 175 ron/zi pentru 3 personae. Deci din punct de vedere financiar este mai avantajos la Sarkany. Intrati pe Google si accesati http://ro.sarkanyfurdo.hu/ Aici veti gasi toate informatiile despre tratamente, preturi, cazare la apartamente, cazare la vile, campare rulote. Toate informatiile sunt insotite de poze ale bazinelor termale, ale strandului si a celor doua piscile olimpice.
Din punctual meu de vedere baile termale de la Sarkany sunt mult mai accesibile financiar decat cele de la Felix.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Visan Ana-Maria
Membru forum
10
Oras: Balotesti
Data nasterii: 26 Oct 1981

Mesaj de Visan Ana-Maria »

Posibil si fam. Visan (Ilfov) 2 adulti+1copil (7 ani) :D
Opel Zafira B + Sprite Alpine
Ana Visan 0722675369
"Fii bun de câte ori se poate. Şi întotdeauna se poate"
silviu ignatius
Membru forum
13
Oras: Focsani
Data nasterii: 24 Dec 1971

Mesaj de silviu ignatius »

Dupa 15 august voi fi si eu aici vreo 5 zile dupa care voi merge la Lipoti furdo spre Austria.
Eriba Troll, Santa Fe 2.2 Crdi 4x4, 2008, 150 cp
Barac Dan Catalin
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 17 Ian 1969

Mesaj de Barac Dan Catalin »

Buna ziua,am vazut preturile de la Sarkany,si nu-mi vine a crede ( prea de bun simt ) multumim pe aceasta cale D-nei Violeta
David Eugen
Membru forum
11
Oras: Calan / Hunedoara
Data nasterii: 07 Feb 1956

Mesaj de David Eugen »

Popa Violeta scrie: La Felix, camping Apollo ma taxeaza cu 100 ron/zi, ies din camping si merg la strand unde ma taxeaza cu 20 sau 25 ron/pers/zi, deci 160 sau 175 ron/zi pentru 3 personae. Deci din punct de vedere financiar este mai avantajos la Sarkany.
Din punctual meu de vedere baile termale de la Sarkany sunt mult mai accesibile financiar decat cele de la Felix.
Violeta Popa
Cu scuzele de rigoare, dar sa nu inducem in eroare lumea!
Sunt intru totul de acord asupra preturilor mai accesibile de la Sarkany, poate si a serviciilor, nu stim inca fiindca nu am fost, dar pretul de campare la Apolo Felix, este 60 de lei/zi + 10 lei curent, (indiferent de cate persoane , parcare masina inclusa-n pret), iar la plata anticipat a 5 zile a 6-a este gratuita!
La 1Mai poti campa chiar la 35lei/zi dar si cu posibilitate de negociere in cazul unui sejur de cateva zile!
Preturi de intrare la diferitele stranduri ajung si de la 15 lei la 40 de lei/persoana, dar se poate face si abonament la cate unele (pret acceptabil cu posibilitatea de iesire pentru pranz)!

Si noi, familia avem planificat sa ajungem dupa 15 august si pe la Sarkany/Nybrador in sejurul prin vestul tarii, asta incluzand in mod special "campinguri in statiuni cu apa termala"!
Nu de altceva dar mai citisem "vorbe laudabile" despre preturile si ceeia ce intampini pozitiv la vecinii nostrii!
Multumesc!
David Eugen Caravelair 420 Palma- Hyundai Tucson CRDi -tel. 0760 450 223
Popa Violeta
Membru CD
16

Mesaj de Popa Violeta »

Locul nostru preferat de campare, la iesirea din tara, cat si la intoarcere era camping Apollo de la Baile Feliux. Deci vizitam acest camping de doua ori pe an. Pentru 4 persoane am fost taxata, cum am specificat mai sus, cu 100 lei iar cand am fost 3 persoane am fost taxata cu 80 lei. Supararea noastra a fost intr-un an cand, la intoarcerea din Italia (pe la ora 1 noaptea) am dorit sa intram in camping. Nu era deschis campingul si am dorit sa stam in parcarea mare din fata campingului. Pentru a sta in acea parcare ni s-a cerut 50 lei/noapte, cu toate ca erau copii lui Rodica (sefa de la Apollo) care ne cunosteau de vechi clienti. Nu am platit acei 50 lei si am parcat chiar langa strand, ne-am odihnit iar a doua zi dimineata al plecat spre baile Figa din Beclean iar la camping Apollo nu ne-am mai intors niciodata. Poate Dv., Domnule David, va bucurati de un pret preferential sau poate, de cand nu am mai fost noi acolo, campingul Apollo si-a schimbat proprietarul si a moidificat tarifele. Dar daca v-ati uitat la tarifele de pe pagina lor de facebook sa stiti ca nu le respecta iar plata se face intotdeauna la numarul de persoane si nu la atelaj. Intr-adevar la 1 Mai nu ne-am cazat nicionata deoarece micul camping de vis-a-vis nu are umbra deloc.
Acesta a fost motivul pentru care ne-am indreptat atentia si drumurile spre Sarkany. Pot sa ma campez la umbra copacilor, pot sa intru si sa ies cand vreau de la bai fara plata suplimentara, bemeficiez de grupuri sanitare moderne si am internet, toate la un pret mult sub cel de la Baile Felix. Probabil ca ungurii au inteles cu mult inaintea noastre cum se pot face bani din turism.
Deci eu am pus pe forum ceea ce am platit si am patimit eu la camping Apollo si nicidecum nu am dorit sa ""induc lumea in eroare"". Nu fac din asta o polemica. E un fapt constatatr de miune.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
David Eugen
Membru forum
11
Oras: Calan / Hunedoara
Data nasterii: 07 Feb 1956

Mesaj de David Eugen »

Apropo am verificat tarifele pentru 2015, sunt/persoana si "atelaj"! Figura este ca niciodata nu ne-a intrebat nimeni cate persoane, dar vazusera probabil ca suntem doar 2!

http://www.campingapollo.ro/en/tarife.html

Deci noi am platit conform tarifelor 60 lei/zi fara curent, a 6-a gratis!
Nu, nu ne-am bucurat de nici un tarif special, cat de prieten ai fi cu "ei", totul pana la bani!
Nici macar n-am stiut cum o cheama pe "sefa", copii sau pe sot.
Ma mirat ca dv. a-ti fost taxati cu 100 de lei/3 persoane, si de aceeia am scris!
Uite observ acum ceva "hilar", este interzis accesul animalelor in camping!
In schimb cainele lor umbla peste tot, chiar intr-una din nopti mi-a luat unul din slapi ce-i lasam la exterior de cortului rulotei si l-am gasit dimineata ros!
A vazut "sefa" ca nu se mai putea folosii dar a "dat-o la-ntors" cand i-am cerut sa plateasca!

Cat despre Sarkany/Nyrbator intradevar am auzit "lucruri bune", si la pret si la servicii, asadar cum spuneam dupa 15 august vrem sa n-e convingem!
Am mai cautat pe net informatie despre Sarkany, bunaoara aici:

http://ro.sarkanyfurdo.hu/index.php?id=22

Acum socotind dupa pretul afisat: 2 persoane ...........3400 ft
....................................... rulota + masina...........1000 ft
........................................curent........................800 ft
....................................... wellness......................500 ft (se pare ca nu-i obligatoriu)
.....................taxa turism 2 persoane......................500 ft
Total..................................................................6200 ft = 85 lei.

Aici se "aliniaza" si intrarea la strand.
Ce nu-s in clar, daca trebuie platit si pentru cortul sau terasa rulotei?

Multumesc!
Numai de bine si drumuri bune sa aveti!
David Eugen Caravelair 420 Palma- Hyundai Tucson CRDi -tel. 0760 450 223
Popa Violeta
Membru CD
16

Mesaj de Popa Violeta »

Terasa de la cort nu se plateste. La totalul facut de Dv. conform tarifelor pe 2015, colegii care au legitimatia Clubrv (FICC) beneficiaza de discount 10 % din valoarea totala a camparii la Sarkany.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Cosmin Man
Membru forum
11
Oras: Cluj Napoca
Data nasterii: 20 Iul 1981

Mesaj de Cosmin Man »

Am vrea si noi sa venim, între 14-17 August, 2 Adulți + 1 copil de 5 ani.
Doamna Popa, aveți un contact de acolo? Poate ar fi bine sa vorbim sa ne dea locurile grupat, dacă tot va fi o mini întâlnire a clubului sa fim intr-un loc.

Cât privește serviciile, si părerea noastră este ca ungurii au înțeles care e treaba cu turismul si cu satisfacția clienților; tocmai ne-am întors de la Balaton si totul a fost la superlativ.
Xgoautorulote.ro

Tel: 0762662331
Scrie răspuns