Brüstner fliper lux

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Dan Lupsa
Membru forum
17

Mesaj de Dan Lupsa »

Tocmai am descoperit ca am si contor de curent in rulota. Oare o sa imi foloseasca la ceva?

As avea nevoie de o solutie pentru a face apa calda la chiuvete si am nevoie de priza exteriora pentru conectarea la 220V. Eu am acum o gaura prin catre iese afara un cablu cu stecher. As vrea ceva ca lumea cu capac de protectie.

Am descoperit si pe unde intra apa in ea. In plafon deasupra dulapului de bucatarie am gasit o gaura mica in tabla de aluminiu a tavanului. Am dat jos polistirenul. Am rezolvat problema cu putin silicon asa ca acum nu mai intra apa si pot sa refac linistit lambriul de pe plafon si sa montez la loc dulapul de deasupra chiuvetei si a aragazului.
Mai trebuie sa pun la punct instalatia electrica , sa gasesc si niste contacte de picior pentru pompele de apa din baie si bucatarie. sa cumpar o butelie de gaz si sa verific instalatia de incalzire. Frigiderul vad ca merge si pe curent. Mi-ar place ca si instalatia de incalzire sa mearga pe curent.
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu »

@Max daca ajungi la Bran iti dau eu un contact de picior si poate gasesc si o priza exterioara de curent
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Dan Lupsa
Membru forum
17

Mesaj de Dan Lupsa »

iliescu scrie:@Max daca ajungi la Bran iti dau eu un contact de picior si poate gasesc si o priza exterioara de curent

Din pacate nu am cum sa ajung la Bran pentru ca am un program extrem de incarcat pana la intalnirea de offroad pe care o organizez in 5-7 octombrie aici la Baia Mare.

Daca nu e prea mare deranjul, poti sa le trimiti printr-un curierat rapid cu ramburs.

Max Communications SRL
Baia Mare
Str. George Cosbuc nr.9
tel: 0744573788

Multumesc
Max
Scrie răspuns