Vand diverse accesorii

Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
David Eugen
Membru forum
11
Oras: Calan / Hunedoara
Data nasterii: 07 Feb 1956

Vand diverse accesorii

Mesaj de David Eugen »

Avand mai multe "obiecte" de acelasi fel am hatarat sa mai vand din ele!
Mie-mi prisosesc si sunt colegi ce au nevoie!
Asadar:
1- Televizor Lustar 15" la 12v functional/garantie, ian 2016/doar probat .........................................................300 lei.
2- Baterie marina Minn Kota 105 Ah ..........................................................................................................300 lei.
3- Terasa/veranda rulota folosita, schelet metalic complect 300/160 cm + 10 cm bordura................................... 250 lei.
4- Regulator solar CMPT 02, 10A nefolosit (am cumparat altul de 20A, avand 2 panouri de 100w)............................ 50 lei.
5- Invertor de tensiune 12/220v, 500w, sinus modificat nefolosit.................................................................... 50 lei.
6- Cablu dedicat de la protap la prima doza sub rulota, 13 fire/3m, achizitionat de la Exis la 100lei........................ 50 lei.
7- Trei suporturi la pret de 1: trepied antena/trepied ceaun/suport panou fotovoltaic......................................... 120 lei.
8- Antena parabolica diametru 65/60 cm, cu trepied ori separate.........................................................50 + 50 =100 lei.
Multumesc!
Relatii tel. 0720 760 922 vdf.

Imagine

Imagine

Este complect cu telecomanda, alimentatoare 220/12v, 12v, cutie originala, garantie, factura de cumparare.
Consumul 26w!
Eu am cumparat altul mai mare!

Imagine

Bateria o am de 2 ani. Am cumparat o alta de 120 Ah pentru a o "imperechea" cu cealalta de 120 Ah detinuta!
Am probat-o incarcata fiind dar fara a o mai incarca pe parcursul testului cu un bec de 12v/55w (bec de far H4), simuland orele de folosinta la rulota, 3...4 ore seara, 1...2 ore dimineata= dupa 16 ore s-a apropiat de "zona critica" 10,5v.
La o putere de 55 w/h aproximez un consum de 5A/h, (+ -).
Acum nu stiu cati dintre rulotisti folosesc cei 55w/h in intervalele de timp mentionate?

Imagine

Imagine

Se monteaza pe sina rulotei!

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Trepied, deosebit de stabil datorita deschiderii mare intre picioare si inaltimea catargului destul de mica, tocmai pentru stabilitate!

Imagine
David Eugen Caravelair 420 Palma- Hyundai Tucson CRDi -tel. 0760 450 223
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Re: Vand diverse accesorii

Mesaj de Florin Herciu »

4- Regulator solar CMPT 02, 10A nefolosit (am cumparat altul de 20A, avand 2 panouri de 100w)............................ 50 lei.
Ma inscriu eu la regulator.
5- Invertor de tensiune 12/220v, 500w, sinus modificat nefolosit.................................................................... 50 lei.
Ca e nou si nefolosit e bine, dar eu m-as bucura mai mult sa stiu ca a fost testat (anume: cum reactioneaza cand primeste o sarcina de 350-400 W? nu inductiva, ci ceva simplu, gen bec, fierbator etc).
Tinem legatura.
(...)
Tucson, Avento
Liviu Maier
Membru forum
10
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 11 Apr 1989

Mesaj de Liviu Maier »

Terasa pentru rulota și trepiedul pentru panoul solar pleacă la mine:d...mulțumesc anticipat!!!
VW Polo 9N2 1.4 TDI și rulota Sterckeman fjord 370 Ek
David Eugen
Membru forum
11

Mesaj de David Eugen »

@ Liviu Maier, dupa cum am vorbit la telefon, am ambalat cele 2 produse, urmeaza sa le expediez maine!
- terasa + suport panou fotovoltaic.
Suportul pentru panou este un altul decat cel prezentat, datorita faptului ca oferta 3 la pret de 1 ramane inca valabila!
Acesta este suportul.

Imagine

Imagine

@ Florin Herciu - dupa cum am scris regulatorul l-am cumparat dar datorita faptului ca am cumparat si 2 panouri x 100w am fost sfatuit sa folosesc unul de capacitate mai mare! Asa am si facut. Cel de 10 A inlocuindu-l inainte de a definitiva instalatia.

- invertorul la fel nu l-am folosit, il cumparasem pentru a-mi folosii la alimentarea frigiderului cu compresor la 220w, 50w, 50l.
N-am stiut la momentul respectiv ca pentru functionarea frigiderului respectiv este nevoie de unul cu sinus pur cu putere de 5...600w minim.
Tot in acest scop am realizat montajul celor 2 baterii in paralel. Acum voi fi nevoit sa-mi achizitionez unul cu sinus pur.
Ori poate un frigider cu compresor la 12v?
L-am probat dar nu la o asa putere, dar pot sa-l probez maine si sa confirm rezultatul!
Multumesc!
David Eugen
Membru forum
11

Mesaj de David Eugen »

Vandut Tv-ul unui coleg, vizitator din Vaslui!
Multumesc!
David Eugen
Membru forum
11

Mesaj de David Eugen »

Dupa cum am spus/scris ;

Imagine

Sa le folositi cu placere!

@ Florin Herciu: proba invertorului!
Am avut doua candelabre vechi cu care am facut proba! Se poate vedea/calcula puterea suportata de invertor, si anume:
-Cel cu 4 brate - 2 becuri foto x 40w........................ =80w
....................-becul verde....................................=40w
....................-becul incandescent.......................... =60w
-Cel cu 6 brate - exterior incandescente ......... 2x60w=120w
.......................-.........................................1x40w= 80w
..................... -interior.................................2x11w= 22w

Total....................................................................=402w
Cel de-al 3-lea bec din interior tot de 11w, cand i-l infiletam deconenta protectia!
De proba am lasat sa functioneze cca 45 min, timp in care , normal a scazut tensiunea pe una din baterii, fiindca numai pe una am racordat! Se vede diferenta in poze! Functionand in paralel tensiunile pe baterii sunt cam egale!
Tensiunea pe invertor la 220v, destul de mica, atat in sarcina cat si in gol!
Vezi pozele!
Cateva imagini:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Am si un invertor de 150w cu sinus pur, dar se cunoaste diferenta. scoate 230v, a functioat cu toate becurile inclusiv al 3-lea (din mijloc), nu a "dat afara", deci 413w, dar aici tensiunea scazuse la 210v.

Imagine

Chiar ma mir cum de suporta atata sarcina? Nu le-am probat pana acum sa vad "ce pot"?
Frigiderul la 220v, de 50w, am incercat dar nu "l-a dus" nici unul desii el functionase in prealabil la 220v la rulota de la casnic!
E diferenta si de cost dar si de randament!
Dar la 50 de lei, ce poti cere mai mult?
Multumesc!
Astept confirmarea!
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Gata, controlerul si invertorul se impacheteaza pentru mine (daca vii cumva la Tuzla in prima jumatate a lunii Iulie, ne vedem acolo; daca nu, te intelegem noi la un telefon/mesaj pentru detalii).
(...)
Tucson, Avento
David Eugen
Membru forum
11

Mesaj de David Eugen »

Florin Herciu scrie:Gata, controlerul si invertorul se impacheteaza pentru mine (daca vii cumva la Tuzla in prima jumatate a lunii Iulie, ne vedem acolo; daca nu, te intelegem noi la un telefon/mesaj pentru detalii).
Florin, nu vin la Tuzla, cel putin nu atunci fiindca nu voi fi in tara "de la Sfantul Ilie pana dupa SantaMarie"!
Dar daca-mi trimiti adresa le trimit, cum de altfel ai vazut ca am mai procedat!

Iar daca ai preferinta pentru vre-o firma de curierat imi spui!
Apropo eu mai vand din "aceste nimicuri" deoarece le am in dubluri si vreau sa cumpar altceva!
Normal nu cer decat pretul platit de mine pentru ele, mai putin transportul!
Multumesc!
David Eugen
Membru forum
11

Mesaj de David Eugen »

Colegi, s-au mai vandut astazi:

- invertorul 12/220v, 500w.
-regulatorul solar de 10A.
- trepiedul verde, fara antena!

Multumesc!
David Eugen
Membru forum
11

Mesaj de David Eugen »

Nu mai este de actualitate nici anuntul referitor la bateria de 105Ah.
Vandut la Oradea!
Multumesc!
David Eugen
Membru forum
11

Mesaj de David Eugen »

Nu mai este de actualitate anuntul referitor la cablul cu 13 fire.
Sa vandut unui coleg din Bucuresti!
Multumesc!
David Eugen
Membru forum
11

Mesaj de David Eugen »

Revine in actualitate anuntul cu terasa de rulota!

Datorita faptului ca a fost solicitata de un "coleg" din Bucuresti, ocazie cu care a si fost expediata, dupa cum reiese din bonul de expeditie postat!
Ei bine dragi colegi, numitul "LIVIU MAIER, dupa ce a solicitat terasa in 23,06 nici nu a mai raspuns la telefon, "daramite" sa ridice comanda , implicit s-o achite.
Coletul l-am expediat in 24.06, 12kg, cost transport prin Fan Curier, 41 lei + ramburs contravaloare 16 lei, total 57 lei.
I-am comunicat expedierea, kg si pretul, telefonic, fiind inca la mine la poarta reprezentantul "Fan Curier", a multumit si a spus ca este in ordine, ca apoi sa refuze sa ridice coletul!
A revenit coletul la adresa de expediere fiind nevoie sa achit contravaloarea transportului, dus intors, adeca 82 de lei!

Se poate numi om, un astfel de "specimen"? Mai spunea ca este si militar de profesie!
Daca sunam de pe alt numar decat al meu raspundea, pe al meu nu!
Sai fie rusine, si sper sa nu-i dea Dumnezeu cei doresc eu!
Feriti-va oameni buni de asa colegi!

Deci inca, din nou, in actualitate "vanzare terasa rulota"!
Multumesc!
Încuiat