camping slanic prahova

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: camping slanic prahova

Mesaj de Radu Pascu »

Multumesc de raspunsuri. Eu doream ceva direct in localitate. Stiam de Cotofanesti, dar nu faceinteres acum.
Acum ceva minue am gasit ce cautam, si voi relata dupa ce vin de acolo. Voi fi acolo de Rusalii, din alte motive, personale si de aceea cautam exact in localitate.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Am fost acolo.
Am stat in weekendul de Rusalii. A fost o sedere foarte tihnita si relaxanta.
Am campat doua rulote la nea' Stelica in curte. Cam dificil dacă nu ai moover sau troliu. Nea' Stelica zicea ca "aduna baietii" la împins si rezolva, dar eu am preferat troliul si la rulota mea mooverul. Este putina panta si trebuie indemanare la manevrat la poarta. Dar tot efortul merita pentru relaxarea ulterioara. Nea' Stelica mai are in dotare si doua camere, un chiosc pentru servit masa, chiuveta, WC si dus in curte. Totul pentru 35ron/rulota, energie si apa incluse in pret.
Imagine
Locatia se afla la 5minute de mers pe jos de cele doua lacuri principale, Baia Baciului si Baia rosie si la 1,4Km de Baia Verde. Primele doua sunt functionale si foarte bine amenajate 35 respectiv 20ron intrarea pe toata ziua, a treia era inca in curs de amenajare, probabil functionala cat de curand ca deja erau sezlongurile scoase, dar se mai lucra. Tot la o auncatura de bat este si Muzeul sarii, o casuta munteneasca foarte frumoasa amenajata ca muzeu. Salina se viziteaza doar intre orele 8-15 si accesul se face cu microbuze.
Localitatea este de-a dreptul pitoreasca. Brazi argintii seculari pe toata lungimea soselei ce strabate localitatea, case foarte frumoase vechi cu arhitectura specifica locului, cu serpante generoase ornate rustic pridvor larg pe conturul casei, gradini bogate in plante ornamentale si multe flori.
In concluzie recomand locatia doar pentru maxim doua rulote. Veti primi liniste, relaxare, miresme de salcam ninsoare cu flori de salcam in sezon si tihna vietii de la tara.
Numarul de telefon al lui nea' Stelica este 0726927495.
Am si fotografii facute de mine, dar nu cred ca sunt relevante.

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Cristian Fugulin
Membru asociat
10
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Cristian Fugulin »

Avea deja streasina aia?
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Fotografia reprezinta rulota statica a lui nea' Stelica. Aceea nu este rulota mea.

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Cristian Fugulin
Membru asociat
10
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Cristian Fugulin »

Apoi mi-am dat seama ca nu e rulota din imagine :)
In orice caz, frumos, cred ca am sa fac si eu o vizita prin zona!

Merci de info!!!
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
Scrie răspuns