Am fost acolo.
Am stat in weekendul de Rusalii. A fost o sedere foarte tihnita si relaxanta.
Am campat doua rulote la nea' Stelica in curte. Cam dificil dacă nu ai moover sau troliu. Nea' Stelica zicea ca "aduna baietii" la împins si rezolva, dar eu am preferat troliul si la rulota mea mooverul. Este putina panta si trebuie indemanare la manevrat la poarta. Dar tot efortul merita pentru relaxarea ulterioara. Nea' Stelica mai are in dotare si doua camere, un chiosc pentru servit masa, chiuveta, WC si dus in curte. Totul pentru 35ron/rulota, energie si apa incluse in pret.

Locatia se afla la 5minute de mers pe jos de cele doua lacuri principale, Baia Baciului si Baia rosie si la 1,4Km de Baia Verde. Primele doua sunt functionale si foarte bine amenajate 35 respectiv 20ron intrarea pe toata ziua, a treia era inca in curs de amenajare, probabil functionala cat de curand ca deja erau sezlongurile scoase, dar se mai lucra. Tot la o auncatura de bat este si Muzeul sarii, o casuta munteneasca foarte frumoasa amenajata ca muzeu. Salina se viziteaza doar intre orele 8-15 si accesul se face cu microbuze.
Localitatea este de-a dreptul pitoreasca. Brazi argintii seculari pe toata lungimea soselei ce strabate localitatea, case foarte frumoase vechi cu arhitectura specifica locului, cu serpante generoase ornate rustic pridvor larg pe conturul casei, gradini bogate in plante ornamentale si multe flori.
In concluzie recomand locatia doar pentru maxim doua rulote. Veti primi liniste, relaxare, miresme de salcam ninsoare cu flori de salcam in sezon si tihna vietii de la tara.
Numarul de telefon al lui nea' Stelica este 0726927495.
Am si fotografii facute de mine, dar nu cred ca sunt relevante.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570