Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Razvane esti simpatic ! Nu cred ca-s multi care s-ar incumeta la o asemenea excursie, cu toate ca invitatia ta este de nota maxima.. drept pt care multumim anticipat.
Noi am vrut cindva a vizita si Estul, respectiv pina au inceput tensiunile. Nu cred ca e "practicabil" in aceasta perioada, acel drum de 1500 km de-a dreptul catre Orel :)
Totusi am simulat o varianta de traseu. Ce varianta vezi ca fiind cea mai buna ? Scrie, puncteaza orasele ce trebuie tranzitate. Ex: Voi pe ce traseu veniti in Romania ?
Salut!
Nu am fost niciodată prin Belarus , am fost doar pe Ukraina.
Cat despre traseul de mai sus, este ok. Atât ca tranzitând Belarusia pe aceasta ruta va fi drum cu o singura banda pe sens. Varianta mai buna ar fi Brest -Minsk-Smolensk-Orel. (autostrada ).
Noi vom venii in tara ,in Iulie ,cu masina, încă nu stiu dacă voi tracta rulota.
Poate la întoarcerea noastră in Rusia, ne va insotii cineva.
Toate bune !
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430