O patanie....doamne fereste.

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
lungu marian
Membru forum
12
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

O patanie....doamne fereste.

Mesaj de lungu marian »

Asta a patit Cristian Steriopol

Sambata am fost solicitat de un "vecin" de loc de campare sa ma uit putin la frigiderul lui deoarece nu era multumit de functionarea lui . M-am dus sa vad despre ce era vorba si intr-adevar nu racea bine . De fapt dumnealui dorea sa-i fac o revizie - ceva acolo sa functioneze OK . Din pacate aveam un alt program pentru acea zi urmand sa plec cu familia intr-o drumetie mai lunga si sa ne intoarcem spre seara . Dar totusi am inceput cu verificarile esentiale : orizontalitatea rulotei si daca regulatorul de gaz e ce trebuie !
Rulota era pusa bine in boloboc , dar ... folosea un regulator de gaz reglabil !!! Mi-am spus parerea ca acel regulator nu e in regula si i-am propus sa lasam verificarea pe altadata si bineinteles sa caute sa-si procure regulatorul de 30 mbari care era necesar conform etichetei din frigider .
Plec sa-mi vad de treaba , trece ziua , vine seara ..ne intoarcem din plimbare , etc. Si ma duc la om sa-l intreb daca a gasit sa imprumute un regulator de 30 si vad daca ii functioneaza frigiderul .
Si ce aflu ??? !!!!!!
Individul s-a apucat singur sa demonteze frigiderul ca sa " il curete" ca "de aia nu merge bine" , ca nu ar fi din regulator ... Chiar nu stiu ce a facut , dar mi-a spus ceva care m-a lasat initial fara cuvinte !!!!
A alimentat frigiderul cu gaz DIRECT de la butelie fara a utiliza nici un regulator !!! Ca s-a gandit el ca merge !!!! si ca gazul fasaia pe la robinet !!!!! si ca i-a dat si scanteie !!!! si a facut o flacara maaaaare....
I-am spus imediat ca a facut o mare prostie si ca a avut mare noroc ca nu a explodat sau ca putea sa dea foc la acareturile rulotei si la alte rulote din jurul lui....Raspunsul efectiv m-a lasat cu gura cascata : "eram pregatit sa inchid de la butelie si am si galeata cu apa "
I-am zis cateva mai de la obraz , ca putea sa fie mort si sa mai omoare si pe altii si am plecat ...
Ca si concluzie , sa ne fereasca Dumnezeu de astfel de oameni
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Scrie răspuns