Brüstner fliper lux

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Apoi cred ca pana la urma tot o sa ajung la vorba voastra, ma paste E-ul. Ca totusi ma gandesc la o rulota mai maricica , nu chiar ca a lui Max care e ENORM DE MAREEEE :D ( oricum masina lui merita asa o rulota mare). Deci baieti o sa ma pun cu burta pe carte daca nu gasesc ceva pana in max 920kg.
@Samson cand ajungem in zona coclaurilor, voi frumos desfaceti rulotele si in frunte cu Max noi va bagam rulotele unde nici nu ati visat sa ajungeti :D La intoarcere in functie de cum s-au comportat baietii ramane sa vedem....desi noua ne place sa urcam, deci clar drumul catre casa e coborare, asa ca va puteti scoate si voi casutele :twisted: :twisted: :twisted:

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
Dan Lupsa
Membru forum
17

Mesaj de Dan Lupsa »

terrano scrie:@Samson cand ajungem in zona coclaurilor, voi frumos desfaceti rulotele si in frunte cu Max noi va bagam rulotele unde nici nu ati visat sa ajungeti :twisted: :twisted: :twisted:

dar nu raspundem pentru farfurii, pahare, televizoare sau alte chestii sensibile din rulota. :lol: :lol: :lol:
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Deci....au aparut distrugatorii!!! :D :D :D Imi fac Casco si....poate-mi iau una nouaaaaa! Buna idee. :D :D :D Daca gasiti pe undeva scoala B+E sa-mi ziceti si mie!OK?
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Eu m-am speriat doar cand am vazut "dihania" de masina a lui Max... Iata ca baietii off-road confirma apetitul pentru distrugeri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Max, sa imi spui cand ai de gand sa ne intalnim, sa stiu sa nu vin :D:D:D

Intr-adevar, cred ca cu asemenea "locomotive", e usor de stabilit tabara si pe varful Moldoveanu :shock: Si se pare ca exista si alti colegi de forum, care au avut nevoie de cate o mana de ajutor pentru extragere la drum. Multumim de pe acum Max si terrano pentru oferta. Eu personal, abia astept sa ne intalnim; sunt curios sa vad daca Alpen Kreuzer-ul meu poate trece pe sub Toyota lui Max :roll: :roll: :roll: :roll:
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

@costin Oricum pe a ta nu o tracteaza, o pun sus pe portbagaj si mai agata si o rulota dupa MONSTRU !
Orice problema are o rezolvare practica
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

@parpa,

din pacate nu am gasit scoala b+e... desi, se poate sa facem ceva in sensu' asta: am trecut pe langa un taxi in buc care avea reclama la scoala b+e. am sunat, dar a zis ca nu mai fac, pt ca au remorca stricata si pt 1-2 clienti pe an nu merita. tre sa ma intalnesc cu seful lor sapt viit, ca e plecat sa vorbesc despre posibilitatea sa facem scoala la el cat mai multi.

ce ziceti, ne bagam?
dar imi trebuie confirmari; nu se pune problema de pret acum, as vrea insa sa stiu daca ar fi amatori.
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

amatori sunt, problema este sa le convina celor de la scoala !
Eu am cerut pe mail mai marilor IGP sa ne informeze despre scolile autorizare pentru B+E care inca mai activeaza, dar mai marii se pare ca nu au auzit de figura cu raspunsul in 30 de zile.
Orice problema are o rezolvare practica
Calin Lisovschi
Membru forum
18

ok, pe cati pot conta sapt viit?
cred ca putem aranja ceva gen cursuri 1 sapt intensive
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

Daca sunteti amatori încercati sa capatati B+E la bulgari ca-i mai ieftin! :D :D
Dar sa va duceti fara masina+rulota, sa cereti sa faceti cu ale lor! :lol: :roll:
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Calin Lisovschi
Membru forum
18

nu cred ca pot conduce masini cu ceafa groasa...

@klinutzu

0727.19.19.39
pokemon

Mesaj de pokemon »

Apropos de bulgari;propune-i o varianta mai balcanica greu de refuzat 8) ii platesti scoala, iti da o hartie ca ai facut-o si dai examen cu masina lor(una mai grea) si rulota ta.In final ce-o sa te invete:sa mergi cu rulota? :lol:
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

oops , chiar asa de greu cu categoria asta? hmm , maine sun un prieten sa vedem in mures daca face vreunul asa ceva. Pentru ca mie in Bucuresti imposibil, nu am cum sa ma tot duc incolo.

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
Scrie răspuns