Toate iesirile de la Tuzla se vor desfasura in cadrul unui regulament .
Cei ce doresc sa participe la aceasta intalnire trebuie sa se inscrie pe forum pt ca nu dorim sa acceptam in aceasta locatie persoane "neverificate" care ne pot strica relatia cu autoritatile .
Toti cei care participa trebuie sa-si aduca un "aport" fata de locatie , macar financiar daca si nu fizic ( optional )... astfel locatia va putea fi dezvoltata SI CHELTUIELILE VOR PUTEA FI ACHITATE .
editat : am scos " regulamentul " pt ca inca il mai editam in zona membrilor asociati . IL vom publica in forma sa finala .
Accesul la locatie si la facilitatile create de Asociatia ClubRV se face cu acordul responsabilului de la locatie , la aceasta ora dl. Isdraila tel 0729830690.
Pt. inscrieri folositi forumul sau contactati-ne pe unul din noi , membrii CD-ClubRV , la nr de tel din semnatura .
Oricine poate vizita aceasta locatie indiferent daca este sau nu membru al Asociatiei ClubRV atata timp cat este un om care respecta natura , plaja , locatia , regulamentul si munca depusa de noi , ( +banii cheltuiti din propriile buzunare ) pt. a crea posibilitatea camparii .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Am anuntat pe facebook faptul ca se primesc si corturi pt incurajarea locatiei ... cu conditia sa stim totusi care-s cei ce vin cu cortul acolo, ca sa nu avem surpize.
Va pun si cateva poze facute in weekendul care a trecut ...
Am lasat la locatie eu si Relu Deliu cate un foisor 3x3 in caz ca se face masa comuna ceva ... "la oala" :)
Doritorii sunt rugati sa se treaca pe lista ca sa avem o evidenta a echipajelor .
Va reamintim ca participarea la intalnire se va face cu o donatie de 100 ron /echipaj pt amenajari / mai exact pt acest proiect... indiferent de nr. de zile petrecute de Rusalii aici ....
Fişiere ataşate
Vreau sa ajung si eu vineri 28 Mai. Donatie 100ron si 5 stalpisori,din ce am citit mai sus.
Daca ma poate ajuta cineva cu explicatii pt a ajunge la locatie.
F. bine Stefan Petre , ne suni cand ajungi acolo si te ghidam .
A mai pus deja Rusu Mihai harta si explicatia ( cum se ajunge ) , o sa-l rog sa o reposteze.
@Petre - Petre Eduard - raspuns : tot ce s-a realizat , este facut impreuna cu sprijinul colegilor din asociatie , care au facut eforturi , au pus bani , suflet , timp ... vei vedea acolo ... o sa-ti placa inclusiv cum arata iarba de pe teren.
Curatenia pe care o vezi pe plaja este facuta de colegul nostru Nelu Isdraila ... a strans saci intregi de deseuri ... gunoaie etc ...
Din sumele stranse la aceasta intalnire se continua amenajarea , se platesc utilitati necesare camparii in conditii decente .... apa , wc , gunoi , paza , mentenanta .... ( intretinere ) + crearea unor noi facilitati ... iluminare , mini pisicna de plastic pt copii....
Fişiere ataşate
Am si eu o intrebare pentru cei care au fost pana acum acolo la Tuzla, daca as vrea sa vin acolo, oare as putea cu camperul meu sa merg pe acel drum fara sa lovesc cu spatele ? (cei care stiti camperul meu ati vazut poate ca este destul de jos de spate (28 cm) si lung de la puntea de spate pana in spate cam 1,8 metri)
Daca sunt denivelari mari ating..., la fel daca sunt rampe destul de inclinate...
Va rog sa-mi spuneti ca poate vreodata ajung si eu pe acolo....
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Dragos, de lovit nu lovesti cu spatele, nu o sa maturi in nici un caz, piatra pe care o intinde chiar zilele astea nea Nelu :D . Si camperul lui Viorel C. e jos si nu atins.
Panta are o inclinatie, nu putem spune ca nu, pt ca am minti, dar nu e de neabordat, mai ales cind ai si o herghelie sun capota. Daca am urcat eu cu 75 cp urci si tu.
Singurul impediment a fost stratul pietrei, care era ce e drept cam gros, dar uite ca se rezolva ( viewtopic.php?f=114&t=8091&start=45 ) deci, va fi mult mai bine :)
Am deschis pe Facebook, o pagina speciala dedicata pt. Tuzla : Tuzla Eco Camping Club RV Romania ( https://www.facebook.com/pages/Tuzla-Ec ... =bookmarks )
Acolo gasesti tot Istoricul lucrarilor, filmuletele aferente, in ordine cronologica. Bineinteles, ca asta am facut-o pt. popularitate, deoarece avem nevoie si de reclama.
O sa postez clipul zilei 10 mai cu plecarea, ca sa vezi cum se urca panta. Virel Grosu, care a iesit al 3 lea, a fost insipirat si a iesit un pic mai "repede" fara probleme..
Deci, nu-i de speriat, cu un pic de avint, luat de jos din timp, iese toata lumea ..
.Pentru Stefan Petre si pt alti colegi ce vor sa ajunga la Tuzla, postez harta cu traseul ok, care pleaca din zona de final a statiunii Eforie Sud stinga pe Bdul N Titulescu.
Puteti iesi fara probleme. Nu este o panta lunga. Vizionati primul minut al clipului. Daca se abordeaza un pic mai "sport" , urca si Tico cu rulota :D
In plus, de Rusalii va fi si echipaj prieten cu un 4x4 dotat cu 250 de caluti .. care va pleaca ultimul ..(cu noi).