Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna ziua.
Imi puteti da un sfat, va rog, unde pot merge cu rulota in Bucuresti pentru remedierea unor probleme la sistemul de franare ?
Problema ar fi ca mi s-a rupt nitul care prinde amortizorul de la frana de mana in partea de jos. Pentru a prinde la loc cu un surub a trebuit s adesfac mai multe lucruri. De atunci cand franez si cand plec de pe loc rulota loveste efectiv in cuplan nu mai am amortizarea aceea care o aveam inainte.
Nu stiu daca din cauza ca nu am pus eu ceva bine la loc sau s-a stricat amortizorul din cupla. Din aceasta cauza as vrea sa merg la cineva care se pricepe.
Multumesc.
Weinsberg 500 FDK (2015)
Radu Vaida Muntean : https://youtu.be/mUTp-_hSz6Y
Am apelat la Knott, unde mi-ati recomandat dumneavoastra dar ei ma pot ajuta doar daca rulota este echipata cu piese Knott.
Acum daca ajung eu sa desfac cupla pentru a vedea ce piese are ma gandesc ca nu are rost sa ma mai duc la ei.
Mai gasim si alte recomandari ?
Multumesc.
Weinsberg 500 FDK (2015)
Radu Vaida Muntean : https://youtu.be/mUTp-_hSz6Y
Stie cineva un service in zona Arges-Bucuresti pentru o revizie/remediere a sistemului de franare?! Cei de la KNOTT fac revizii doar pentru sistemele knott si cred ca pe Hobby e AL-KO. La ITP mi-au spus ca nu prea tine frana pe roata din dreapta si as vrea sa remediez problema. Multumesc!
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Gasesti la knott tot ce-ti trebuie ca piese de schimb pentru sasiu BPW.Vinde cu factura doar pentru firme, nu vinde la persoane fizice !...daca ai nevoie de schimbat saboti, gasesti sigur la ei .
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India