Dupa cum stiti avem locatia Tuzla - Eforie Sud pe care Asociatia ClubRV-Ro incearca sa o transforme in "Eco Camping ClubRV"
link
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... s&start=85
link la membrii asociati , link care contine sicheltuieli de amenajare discutii despre sume de bani decizii etc ...:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=114&t=8091
Suntem la inceput in sensul ca avem o intrare amenajata cu piatra / macadam , un WC inchiriat , un izvor la distanta de 200 m pe care vrem sa -l captam , gard viu pini si stalpi + banda avertizoare .
Urmeaza sa foram un put si sa continuam . Avem un om de baza din asociatie acolo dl Nelu ISdraila (GL).
In acest weekend ma deplasez cu Relu Deliu cu duba pt a transporta materiale diverse , fapt pt care va solicita sa ajutati si voi cu munca sau materiale.
Donatiile in bani sunt trecute la membrii asociati unde o sa "insiram " si cheltuielile facute . Avem de luat inclusiv 1200
ron .
Am facut bine ca am tot scris despre nevoile asociatiei pt ca azi am primit un bazin / cub GRATUIT de 1000 litrii.
Mai jos avem ceva donatii la care se adauga ce vreti voi si considerati ca ne -ar fi util :
- motocoasa
Rusu Mihai (PH) si Maria + altele.. protocol ... etc.
- roaba , lopata , grebla , sapa , cazma
Deliu Relu (BUC)
- lampi solare stalpisori 30 buc
Lupu Ciprian (IF)
- bazin 1x1x1m cu canea/robinet. Bazin de depozitare apa model 1000L + suport metalic suspendare
Gh. Papuc (PH)
- furtun transport apa de la izvor model 400m - o sa-l montez in weekend , vedem daca are debit izvorul -
Trasca Liviu ( AG)
- stalpi spalieri beton 30 buc /gard care au fost deja "montati"
Rafael Miron (CT)
- 2 role textile 2mx50m model gard santier ( verde)
Lupu Cristian ( tatal meu )
- 5100 ron colectati de la membrii asociati donatii pt amenajari
- pavilion 3x3 m donat de
Ciprian Rosca ( VS) ce va ramane acolo fix la Tuzla ( avem 2 ) , celalalt merge la Laguna , apoi in Croatia :)
Multumesc tuturor celor care m-au cautat pt a oferi aceste obiecte / materiale !