Traian Bălţăţeanu primul roman care a inventat...

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Danut
Membru forum
13
Oras: Matca, Galati
Data nasterii: 26 Aug 1977

Traian Bălţăţeanu primul roman care a inventat...

Mesaj de Lupu Danut »

Povestea lui Traian Bălţăţeanu din Râşnov, primul întreprinzător român privat în domeniul produselor de îngrijire a încălţămintei, ne aminteşte de vremurile haotice şi nebuneşti în goana românilor după bani.

Fiind fizician la Institutul de Cercetări din Râşnov, libertatea nu-i oferea nicio oportunitate bănoasă: „În ‘90, cercetătorii erau nimic. Comerţul era important atunci. Şi am început cu vopsirea hainelor de piele. Fiind cercetător de zece ani, ştiam cam ce se cere pe piaţă şi, întâmplător, lucrasem vreo doi ani cu tăbăcăriile”.

Un brevet furat de nemţi

Traian Bălţăţeanu este românul care a inventat prima cremă de pantofi pe bază de apă. Pentru că şi-a înregistrat ideea doar în România, străinii au putut dispune oricând de reţeta- minune de cremă de pantofi cu apă, mult mai bună decât cea cu solvenţi organici, care usucă pielea.

Primii care au sărit cu oferta unui parteneriat cu Vopel din România au fost nemţii de la Werner&Mertz: „Prin ‘99 au venit directorii de acolo să discutăm despre tehnologia brevetată de mine, am făcut un precontract de 200.000 de euro, am făcut un proiect şi am discutat care cu cât vine. Apoi am mers eu la ei şi, ajuns la pupitrul de comandă a instalaţiei, am văzut că deja fabricau reţeta cu apă. Au vrut să scurtcircuiteze perioada de la tehnologie până la piaţă”. Traian Bălţăţeanu nu s-a supărat prea tare, pentru că România era cu tehnologia cinci ani în faţa nemţilor.

- Traian Bălţăţeanu
http://www.evz.ro/aurul-negru-pentru-pa ... 47056.html
KIP 48
Hyundai Santa Fe

Prima victima a razboiului este adevarul.
Lupu Danut 0741065738
Crisu Sebastian
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Mai 1977

Re: Traian Bălţăţeanu primul roman care a inventat...

Mesaj de Crisu Sebastian »

Frumos si totodata inspirational.
Felicitari dlui. Baltateanu.

:)
Baraca tip CHAUSSON Welcome 4 , Ducato 1,9 TD
Tel: 0727.737.297 Email: sebi.crisu@gmail.com
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Felicitări si succes incontinuare. Ne bucurăm că te avem lângă noi.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Felicitări.Alte cuvinte sunt de prisos.
Autorulota Dethleffs Just 90
Scrie răspuns