Acum 3 ani eu am campat off pe drumul forestier spre ms Stanisoara cei drept am fost cu cortu drumul nu este foarte bun dar cu grija se poate intra si cu rulota dar daca esti singur si vrei sa mai pleci in oras trebuie sa ramana cineva la rulota.Acolo este liniste dar cred ca in acea perioada mai sunt si altii.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat a găsi o locație în zona. Am campat la fostul Camping Camelot, acum cumpărat cred de domnul Nicu Tel.0742939831. Nu exista nimic. E mai off decât off. 25 ron/echipaj. Daca aveți nevoie de ceva detalii..., cu plăcere.
La intrarea in Caciulata pana in hotelul Traian care se vede in stanga (cand se circula pe directia Calimanesti-Cozia) si imediat inaintea pietii (artizanat) se face un intrând la dreapta care coboara spre locul cu pricina. Fiti foarte atent ca nu este semnalizat si poate fi usor trecut cu vederea deoarece se poate confunda cu trotuarul.
Iata locatia pe google maps: https://www.google.ro/maps/@45.259569,2 ... !2e0?hl=ro
Acolo era un Camping si inainte mergeam cu cortu dar avea si un WC si dusuri afara cu apa rece si era si ieftin.De 1 mai s-a dat drumu la casute,la strandul cu apa termala imediat dupa pod la stanga un pic mai sus? Acolo se lucra si la un mic camping ,am gasit si o rulota in acea mica parcare inainte de intrarea in popas.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424