Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
si eu particip sper inca ,eu bronsita,sotia raceala,copilul bronsita cu raceala. am cumparat un dispozitiv de cuplare inertiala noua,miine ma duc dupa el la oradea,asa ca problema telescopului din tija sa rezolvat,numa nu stiu de ce a trebuit sa astep atita ca varianta asta o stiam de cind samson mi-a dat adresa de la knott,650 ron complet,telescopul ar fi fost in jur de 100 euro .na v-am povestit destul
Va salut.Venim si noi, doi adulti si ai nostri copii aproape adulti.Sper ca nu este prea tirzie inscrierea.Oricum daca nu mai este loc venim numai cu scaunele pliante.Cred ca pe vineri dimineata suntem si noi acolo.
Si eu tot vineri sera voi ajunge, sper ca pe la ora 21 sa fiu deja campat.
Sergiule Cuza nu va veni din motive de sanatate, asa ca poti sa nu-l iei in calcul.
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
Va prezint e-mailul de raspuns al patronului de la VAMPIRECAMPING cu privire la tariful solicitat pentru membrii CLUBRV-RO:
Buna ziua d-le Curelea,
Gentelmen's agreement sau ce spunem seara facem si dimineata,se aplica si in cazul nostru.Deci,asa cum am stabilit ,asa ramane.Pe echipa 40 Ron-all included/pe noapte,iar copiii 6 ron/pe noapte.
Programul extern o sa vi-l prezint cand vin in tara,probabil la Bucuresti o
sa fie cel mai la indemana.Asta se va intampla in octombrie in jur de 25.
Pana atunci va urez sejour placut la Bran si mult succes in continuare.
PS.cunosc un Marinescu Mihai,mi-a fost coleg ,am facut liceul de informatica impreuna.El este vecinul?
I-am scris lui Marius Tuca,Jurnalul National urmatoarele :
"Buna ziua Dle Marius Tuca,
citind printre articolele vechi din ziarul dumneavoastra,am dat de o intalnire a "broscutelor" VW. Club frumos de "broscari"! Acum.In aceeasi locatie,intre 7 si 9 septembrie a.c.,Camping Vampir din Bran,clubul nostru de calatori cu casa in spate,Club RV-RO,organizeaza una din intalnirile anuale! Vor fi "prezente" intre 35-40 de rulote din intreaga tara. Aproximativ 100 de persoane. Am infiintat si Asociatia Club RV-RO,persoana juridica,prin care sa dezvoltam un pic "sportul" asta.Acum cativa ani era....doar un membru!!! Actualul presedinte. Acum suntem vreo 50-60 activi. Iesim impreuna,facem intalniri de club sau doar cativa,cum putem si noi.
Cu speranta ca ne puteti trimite un reporter ptr a lua cateva imagini si vorbe,va multumesc!
Sergiu Parpaneata,Targu-Jiu"
atentiune,atentiune lorant-ildike are un mesaj catre voi,la vampir camping sit europrize,adica asa cum aveti pe rulota.adica cine vrea sa se cupleze la curent sa aduca prelungitor cu euro...
Multumim Peti. Acelasi anunt si din partea Fam. DUMITRESCU care a ajuns deja acolo si au ocupat toate locurile bune...(cuplarea la curent 220 se face cu mufa cu trei pini ca cea de pe rulota ,(mufa care se gaseste in mag. Ms BRICOLAJE) :P
@iliescu Daca ai steckere cu trei pini Euro ia-le cu tine ca faci vanzare buna !
Se mai pot cumpara de la magazinele GeCa din str Traian/Lucaci ( 100 m de la Hala Traian spre Bdul Unirii)sau Bdul Iuliu Maniu ( la 50m dupa Autogara Militari pe partea stanga )
Succes !