Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Intalnirea Anuala Nationala a Rulotistilor din Romania organizata de Asociatia ClubRV-Ro va avea loc intre 28 04 joi si 1 06 luni ( SF RUsalii ) zi nelucratoare .
In acest sens doresc sa va solicit idei de locatii care :
- sa poata gazdui macar 60-70 echipaje
- sa aiba un tarif decent
- sa ofere minim de conditii necesare rulotistului
Propunerile dvs vor fi analizate si respectiv introduse intr-un sondaj de opinie in care vor vota colegii din zona membrilor asociati.
Astfel se va decide locatia .
Motivul pt care va cer idei este ca probabil lumea s-a saturat de Laguna Albastra .... s-au daca nu s-a saturat , mergem iar acolo .... cum vreti .... :)
Daca lucrarea e gata va pot propune Tuzla Eforie Nord in premiera :) dar n-as vrea sa ma hazardez ... pana nu am sursa de apa si cat de cat accesul aranjat nu pot promite / propune nimic concret ...
P.S.: Tot la aceasta data va avea loc si sedinta AG ( adunarii generale )a asociatilor ClubRV , sedinta anuala la care au drept de vot membrii cotizanti cu plata la zi.
Detalii despre propuneri de decizii buget si alte probleme / proiecte de bucatarie interna a ClubRV , cititi in sectiunea in care au acces membrii asociati ... nu aici la "public " .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Laguna cred ca este locatia ideala pentru o astfel de intalnire, din urmatoarele 3 principale motive (pe scurt), din punctul meu de vedere :
1. este o locatie accesibila din orice colt al tarii si cred ca este de preferat ca la aceasta intalnire sa vina cat mai multi rulotisti.
2. locatia dispune de dotari care permit organizarea de activitati diversificate (atat in interiorul locatiei cat si in exterior): piscina, terenuri de sport (fotbal. tenis), etc
3. sala de mese/festivitati.
Daca ma uit la ultimele 2 intalniri care au avut loc in aceasta locatie (singurele la care am participat de cand m-am inscris in club), nu cred ca lumea s-a plictisit de Laguna... sau ma insel ?
Pentru ca nu am mai fost la Laguna Albastra pana acum, si vazand pozele cu locatia am ramas placut impresionat, sunt mai mult decat incantat sa se organizeze aceasta intalnire acolo.
Singura mea problema majora ar fi traficul de pe DN1, dar si aici putem sa facem ceva sa scapam de el (plecam mai devreme, o luam pe Cheia, etc...)
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
Nu am fost la Laguna Albastra dar ce am auzit cred ca ar fi bine sa se organizeze întâlnirea acolo.
Cred ca e important ca este situata aproximativ în mijlocul tarii și ar fi o locație accesibila pentru rulotistii din tota tara.
Rulota Lunar; tractez cu Mitsubishi Outlander sau Mercedes Vito