eu o sa aduc de 1 mai cateva sticle de tuica din productie proprie, ca sa mai dea nea Nelu pe la lucratorii pe care ii prinde pe acolo, la gropi sau alte lucrari. cred ca cca 15 sticle de 1 l ar fi suficient pt prima faza. asta ca sa nu trebuiasca platiti doar cu bani, poate iese mai ieftin sau poate gaseste pe unii care vor sa lucreze si pt 1 l de tuica sa zicem
Relu Deliu poate transporta diverse la mare daca este cazul ( cu duba .)
Toni Conecini (Buc) de asemenea ajunge in wekend la mare daca vreti sa trimiteti ceva acolo.
Banii ce se vor strange la Vulcani , ajung prin Rafael Miron (CT) care va fi prezent la intalnire .
Guta, disc .... benzina vi le cumparati singuri de acolo , cu rugamintea sa treceti pe bonul de benzina cod fiscal si pt celelalte solicitati va rog factura pe Asociatia ClubRV pt ca sa vi le pot deconta .
Daca nu are cine sa transporte motocoasa ( trimerul de la Rusu Mihai) se poate pune pe curier spre Tuzla si plateste Asociatia transportul la destinatie ... e simplu . I-am lasat bani lui Nelu Isdraila pt cheltuieli oficiale.
Spor la treaba !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Am terminat cu defrisarea in sectorul de jos dreapta drumului.Dupa vederea planurilor trimise de Nelu ,ne apucam de gard,fata si spate si ceva spalieri pe laterala.In partea stinga a drumu se poate campa fara probleme.Urmeaza buda pentru deversare dejectii(cu taxa :lol: ) .Am ajutoare acum,de aseara suntem doi.Sper sa fie intelegere :shock: .Va tinem la curent cu stadiul lucrarilor.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Avem topic de lucrari si avem si colegi care trimit bani de la distanta .
Soindajul s-a incheiat deja de 2 saptamani fapt pt care se inchide si acest topic si se continua aici
mai jos vedeti 3-4 mesaje ( private /PM) de sustinere insotite de SUSTINERE financiara/ materiala si fizica !
anavisan2008 scrie: ANA VISAN - membru asociat ClubRV
"Pentru ca avem un weekend liber, si anume 15-17 mai, ne-am gandit sa mergem la Tuzla ca sa dam o mana de ajutor. Trebuie sa ducem ceva unelte, ustensile?"
Buna d-l Ciprian.
Asa cum am discutat la telefon, am vazut ca au inceput lucrarile la amenajarea de la Tuzla si pt. ca nu o sa putem fi cu voi nici de 1 mai si nici de Rusalii am decis sa trimitem banii prin banca, acum la inceputul lucrarilor cand este mare nevoie de ei.
Va multumim pt. intelegere si va dorim, - Spor la treaba !
200 ron in cont pt amenajari. Dan Ciupuliga.
Adresa de răspuns
pentru acest e-mail a fost setată către Sorin.Sibiceanu.
Salutare , butoi de metal exact ca cel de la Pasarea iti pou aduce eu 2 sau 3 bucati , daca pot luni incerc sa-ti aduc un cub de 1000 litri pentru apa . Cu bani pot ajuta in iunie dupa ce platesc cotizatia la club
Ma numesc George Ilie sunt nou membru pe forumul dvs . Sunt nou posesor de rulota, de o saptamina, deocamdata ma apuc sa mi aranjez un pic rulota nou achizitionata! Sunt medic, am o familie, sotia tot medic si doi copii! Am
vazut proiectul Tuzla si as vrea sa fac si eu o donatie in bani pt acest proiect chiar daca nu sunt inca membru cotizant clubrv(sper sa devin membru) daca se poate sa imi dati un cont in care sa pun banii. Timpul nu -mi permite sa ajung la dvs in timpul saptaminii! Multumesc!
Multumim tuturor pt sustinere ! ! !
Cont bancar al Asociatiei ClubRV-RO
RO 66 FNNB 007302511450 RO 02 Credit Europe Bank Aviatiei
puteti specifica numele dvs si respectiv "donatie pt amenajari /materiale constructii "
L-am rugat pe Gabi Dragomir ( PH) sa aduca la Vulcani motocoasa de la familia Rusu .
O va duce luni la lucrare Miron Rafael. ( CT )
Saptamana viitoare intentionez sa fac o vizita in zona 2-3 zile pt a ajuta colegii... poate mai sunt si altii care "se baga " putem merge chiar impreuna 2 zile in cursul saptamanii sau in weekend in functie si de orarul vostru de munca (serviciu ) .
Se merge strict pt. amenajari / treaba / transport diverse materiale ... fapt pt. care nu recomand a se veni cu copii sau cu ganduri de relaxare pt. ca e "vizita de lucru" nu de plaja sau baie .
NU carati apa cu voi pt. ca Parfeni J. si Isdraila I. au identificat o sursa de apa in zona f aproape.
Asa arata drumul acum.Aveti o imagine si a izvorului,cam rudimentar cu materialele disponibile la fata locului,dar folositor la o adica.
Fişiere ataşate
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
nu am putea pune un T acolo si sa aducem o teava pana la terenul nostru sa fie mai aproape apa?conexiunea se face foarte simplu...o pot face eu eventual, doar sa avem teava si Teul. Daca ne da voie "posesorul" actual al tevii si daca avem buget sa cumparam x?? metri de teava o pot rezolva eu zilele astea
Daca e si izvor de apa e nemaipomenit! Cred ca asta e cel mai mare impediment la un camping de acest gen, in rest se rezolva toate! Foarte bine arata si drumul, felicitari!
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
Excelent, excelent...no comment ...deci ...daca se ajunge cu piatra pina la platoul 1 de jos e super !...Pasul 1 cel mai greu, ar fi ca si rezolvat .. Felicitari !
Multumiri dlui primar Micu care se implica direct in aceasta actiune ! Transmitetii toate cele bune din partea celor care isi doresc a avea o locatie dedicata :)