Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
La prima iesire o sa va spun exact ce poate acest iBost.
Momentan nu am cum sa-l testez daca nu am nicio retea neparolata in zona unde am rulota...apoi mai sunt si cam inconjurat de blocuri, pe el imi scrie la unele retele care le prinde ca sunt la o distanta de 1,6 mile, nu stiu daca o fi asa sau nu...ca sunt retele private (casnice) si nu am de unde sa stiu unde sunt...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
La iesirea de Paste de la Horezu am putut sa testez aceasta antena, pe telefon si tableta nu vedeam nici o retea de wireless insa cu antena iBoost vedeam cam 4 retele dintre care una de la Casa Horezana care era neparolata si la care m-am putut conecta si a mers foarte bine, eu sunt multumit de ea pana in prezent...
Distanta nu era foarte mare, sa zic undeva la 200 metri, insa cu telefon sau tableta nici macar nu se vedea acea retea..., iar alta in zona care sa nu fie parolata nu era...
Am inteles, intrebam fiindca am si eu o antena wifi si tot cam asa am reusit sa prind semnal, la 2...300 de m, chiar si un pic mai mult in unele directii.
Fac referire de la o "ulita" la alta.
Am facut probe cu antena pusa pe masina, de unde ma puteam conecta era o distanta buna, circa 150 de m in care se mentinea, dar nu mai captam pana nu ma apropiam din nou in limita celor 2...300 de m.
Binenteles ca erau multe retele, insa ma ghidam/conectam la al meu.
Am testat acasa, semnalul emis de la routerul meu,vorbesc in mediu rural.
Am testat si in zona urbana, acolo o multime de retele, in schimb parolate.
Foarte bun, bunaoara intr-un camping, unde poti obtine parola, sau cazul prezentat, la Horezu!
Multumesc!
David Eugen Caravelair 420 Palma- Hyundai Tucson CRDi -tel. 0760 450 223
Salut,
Dupa multa chinuiala am reusit sa achizitionez o antena model Extra 1000. Problema e ca dupa ce o conectez pe usb, in windows imi apar 2 device-uri care se tot conecteaza si deconecteaza si nu am reusit sa o fac sa mearga deloc. Problema e ca eu nici nu ma descurc cu materialele care sunt in maghiara.
Cateva date:
•folosesc win7 64 bit
•asta e scula (Netvadasz Extra 1000)
•din ce am reusit eu sa pricep foloseste un chip produs de Ralink RT3070
•Ralink a fost cumparata de Mediatek prin 2011
Cautand prin site-ul Mediatek am gasit de descarcat drivere: http://www.mediatek.com/en/downloads/
Am incercat atat ultima versiune de pe site cat si cea venita pe cd in pachet si nu reusesc sa il fac sa mearga. Mai exact la instalare intreaba daca sa ii pun drivere sau drivere si soft (am incercat ambele) si cand conectez minunea pur si simplu detecteaza device-ul si apoi imediat dispare, si iar apare si iar dispare intr-una.
Ma puteti ajuta?
Salut din nou!
Am cumparat un cablu USB in Y asa cum am fost indrumat si acum functioneaza corect. Partea amuzanta e ca am descoperit ca nu are nevoie de 2 USB din care sa traga curent, pur si simplu cablul pe care l-am primit in pachet cu antena era defect. Dupa ce l-am inlocuit cu cel in Y cand am mufat primul USB deja a functionat corect. Deh, nu mi-am imaginat ca un cablu nou poate fi defect din start :roll: