Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutari, am intrat si eu aici, sa ne auzim de bine!
Sunt Ploiestean, am in componenta familiei 2 copii minori :) si o sotie majora! Rulota si masina le-am scris in semnatura! Am rulota de un an, am tot iesit, copiii mei sunt foarte fericiti cand plecam cu rulota, oriunde ar fi!
Sunt de profesie IT-ist, ma pasioneaza DIY-ul, cand am timp, de aia mi-am luat si rulota de fapt, sunt mereu deschis la a invata lucruri noi si la a impartasi din experienta mea acelora care imi cer acest lucru!
Unul din dictonurile pe care incerc sa le aplic este: sfaturile nu se dau, se cer, de aceea prefer sa ascult decat sa intrerup!
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
Salut Cristiane si Bun venit ! :D
Nu cred ca trebuie sa-ti urez prea multe , pentru ca tu deja stii cam cu ce se mananca "rulotismul" asta .
In continuare sper sa iti pastrezi statutul de "cotizant" la Cotofenesti .
Multa sanatate celor din ClubRV. Sunt din Bucuresti, sunt posesorul unui camper Caravan International montat pe un Ducato 2.8 TD, sunt tanar pensionar militar. De obicei calatoresc impreuna cu sotia dar am fost si cu alti colegi cu campere chiar si in Maroc, o ce frumos. Astept sa ne cunoastem,sa punem de un grup.
Va rog cititi Regulamentul Forumului ClubRV . Ati incalcat Art. 3/ lit. h . Mesajul D-voastra a fost corectat. Va rog sa cereti schimbarea user cu numele real aici: viewtopic.php?f=22&t=3467&start=60 .
Va multumesc pentru intelegere. Viorel Grosu
Bun venit Razvan !
Daca esti din Bucuresti sunt sanse mari sa ne "intersectam" , bineinteles daca esti amator de iesiri .
Proxima ocazie : 1 Mai Iepuresti (din punctul meu de vedere)
Ptr 1mai sunt pe listele de la Vulcani, dar ne intersectam in wk urmatoare, binenteles daca permite vremea si se mai initiaza ceva(organizeaza) :lol: .
Am mobilizat si alti prieteni ptr Vulcani si nu vreau sa ma dau lovit.
Tu iti cunosti cel mai bine programul , iar pe de alta parte vorba-i vorba si nici nu incape discutie sa te dai lovit in nici un fel .
Vezi ca ai si un PM de la mine.