1 Mai 2015 ne va gasi si anul asta pe plaja din 2 Mai. Cu siguranta se cunoaste locatia, desi nu se vorbeste mare lucru despre ea si nici nu este trecuta pe wiki.
Totusi, pentru cei care nu stiu locatia, va pot spune ca este dotata cu grup sanitar si dusuri (cu apa calda vara, probabil ca de 1 mai nu va functiona), acces la apa curenta, loc golire wc. Plaja este destul de mare. Este o locatie linistita, chiar si in plin sezon cand, este adevarat, este cam aglomerat.
Anul trecut de 1 mai nu s-a perceput taxa de campare, probabil ca nici anul acesta. A fost liniste, cateva rulote si corturi.
Noi vrem sa plecam pe 30 aprilie. Inca nu am stabilit ora estimata, dar vom incerca sa fie dimineata (depinde de servici).
Daca sunt doritori de liniste si relaxare, cu siguranta ca o veti gasi aici. Si pe noi deasemenea.
Ieri am vorbit cu Iuliana (administratorul campingului). Anul trecut am platit ceva pentru curent, dar nu mai retin cat (cred ca nu conteaza, daca vrei sa mergi neaparat undeva unde iti doresti si te simti bine). Am avut si curent si speram ca si anul asta o sa fie la fel.
Cateva poze de anul trecut (de 1 mai) gasiti pe linkul urmator : https://www.facebook.com/dan.baban.9/me ... 856&type=3
Vara este foarte aglomerat, pentru ca spatiul este destul de limitat. Trebuie sa vorbesti din timp sa-ti anunti prezenta. Noi avem locul nostru de ceva ani (cam din 2000 mergem acolo) si suntem multumiti. In comparatie cu campingurile din Mamaia este liniste (fara muzica, fara fum de gratare). Exista avantajul ca esti campat direct pe plaja. Campingul este dotat cu camere si noaptea are paza umana.
Plaja destul de mare si permite montarea unui fileu de volei. Apa este foarte faina si pentru copii, nisipul fin. Pentru familii cu copii este locatia perfecta.
Poate ca tarifele par mari (se pot vedea pe http://www.camping2mai.ro/), dar merita. Dupa un sejur poti spune ca te-ai relaxat si te intorci cu bateriile incarcate.
Salutari initiatorului. Doua vorbe si de la noi. Despre campingul 2 Mai s-a mai scris, a fost locatia noastra preferata, pareri pro si contra : viewtopic.php?f=122&t=2737&start=25
Intre noi si familia care administreaza campingul a fost o relatie strinsa. Cind era administrat de mama ( Nuti ) era altfel.. Pina si pagina de web este rezervata (cadou) de noi.
E locatie ideala pe litoral, in special pentru perioadele extrasezon. Trebuie amintit marele avantaj cu accesul facil in 5 minute la toate terasele cu produse culinare a la bunica :)
Foarte posibil sa revenim in iunie inainte de balamuc..Pentru rulotistii care cauta liniste, simplu si fara garduri cu acces direct la plaja, asta e locatia. Salutari lui Marius & Iulia.
In perioada asta este loc suficient pe plaja de la 2 Mai. Anul trecut au fost 3-4 rulote si 5-6 corturi pe plaja. Deocamdata nu si-a anuntat altcineva prezenta si desi inca nu stiu clar cum va fi vremea (pe accuweather apare schimbatoare), noi vom fi acolo. Oricum din ce vad sambata va fi cam peste tot innorat si duminica ploaie ... sper sa se schimbe pana saptamana viitoare.
Petrecere frumoasa ....prietenul meu nu mai poate pleca de la servici asa ca ne organizam gratarul traditional in padurea de la marginea Brailei. Sa aveti vreme buna...
Si noi suntem in cautare de liniste, mai ales ca avem si doi pitici (3 si 5 ani) asa ca am ales sa ne petrecem zilele libere din aceasta perioada (1-3mai) la 2 mai.
Plecam din Bucuresti pe 1 dupa ce se trezesc copii :))) asa incat in jurul orei 12.30 - 13.00 cred ca vom face cunostinta.