Exista interes pt campare off camping la mare in 2015 ?

orice membru al forumului poate propune o intalnire
Scrie răspuns

Doriti sa campati in conditii of camping in sezonul 2015 la Tuzla -Eforie Sud pe plaja ?

Chestionarul s-a închis pe data de 08 Apr 2015, 16:50

DA , daca este cat de cat amenajat si avem o sursa de apa
65
77%
merg off camping , dar in alta parte , singur , nu in asociere cu alte echipaje
4
5%
NU , nu MA INTERESEAZA locatia
2
2%
NU merg off camping la mare - prefer in camping cu dotari , umbra , wi-fi , dus ,WC, apa calda
13
15%

Voturi totale: 84

Toni Conecini
Membru asociat
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Feb 1968

Re: Exista interes pt campare off camping la mare in 2015 ?

Mesaj de Toni Conecini »

mi-a zis un prieten ca a auzit acum la stiri la protv cum ca la Corbu au amenajat 2 parcari si nu se mai da voie cu masina decat in acele parcari...nu mai vorbim de rulota....

a mai vazut cineva stirea sa ne povesteasca?
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

La emisiune s-a precizat ca zona respectiva, Vadu, Corbu, face parte din Rezervatia Biosfera Delta Dunarii.
Intr-adevar, nu va mai fi posibil accesul auto decat la cele 2 parcari.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Toni Conecini
Membru asociat
11
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

au zis si de cand nu va mai fi posibil accesul? sunt deja amenajate parcarile? chestia cu biosfera este de cativa ani buni...am platit taxa de acces acum 2 ani, anul trecut n u am platit...si era plin de rulote si corturi fara nici o problema.

daca anul acesta nu se va mai putea campa acolo in mod practic, eu ma astept sa avem o mare aglomeratie la Tuzla, mai ales ca s-a scris de mai multe ori aici pe forum,deci public, ca are acces oricine chiar si cei ce nu sunt membrii clubului...ori practic vorbind nu au cum sa aibe loc toate rulotele ce le-am vazut in vara la Corbu...
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Incepand cu 1 mai 2015 vor fi bariere pe toate caile de acces din Vadu si Corbu.
Zona s-a igienizat (asa s-a spus in reportaj).
S-ar putea ca laTuzla sa se mute centrul de interes off camping.

http://www.info-delta.ro/blog/campare-p ... orbu-2015/
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Miron Rafael
Membru forum
12
Oras: Constanta
Data nasterii: 04 Sep 1974

Mesaj de Miron Rafael »

Exista ceva diferențe in plus pentru plaja din Tulzla...sau Camping ClubRv Tuzla:
- liniște
- lipsa maneliștilor si a spărgătorilor de semințe ( care arunca cojile pe jos)
- nu exista câini vagabonzi (deocamdată)
- apa are culoarea turcoaz
- curată si nu exista pietre in apa
- nu este curent atât de mare ca la Corbu
...si ceva minusuri:
- plaja îngusta
- 100 metri pana la zona de campare
- lipsa agenților comerciali
- cel mai apropiat hipermarket este in Eforie Nord (Lidl)
Ford Mondeo MK IV 2000 TDI + Hobby 440 SFE
Tel: 0722.191.539
Parfeni Ioan
Membru forum
13
Oras: Vaslui
Data nasterii: 21 Feb 1950

Mesaj de Parfeni Ioan »

10 PUNCTE
1) Astazi pe la ora 12 ma duc sa iau tarusii comandati ieri(aprox. 100 buc. de cca 50-60cm, plus 10 de 2m);
2) Nu sunt superstitios, dar ar fi bine sa facem marcajul luni(duminica P.M. ajung in locatie cu tarusii s.a.). Sa nu incepem treaba efectiv de sambata. :)
3) @Toni:Fiecare va contribui dupa puterile si priceperea fiecaruia. Asa ca, decat sa vii in plimbare doar o zi(cheltuieli in plus si altele), mai bine vino direct saptamana viitoare. Poti veni fara rulota. Asigur eu cazarea.
4) Pentru economia celor care vin doar penru cateva zile, pot asigura cazarea. In cortul rulotei voi monta un cort de interior de la un cort de patru persoane, dotat cu tot ce trebuie: saltele de burete, saci de dormit, pernute, pături. Aceste persoane pot veni chiar cu trenul. Poate vor da si ei macar o bere. :) Mai aduc si un cortulet de doua persoane dotat corespunzator(pt dormit);
5) Aduc si acel cort de patru persoane pentru a amenaja pentru moment magazia de materiale, scule, etc.
6)Sala comandamentului va fi in cortul 3x3(cu pereti demontabili, unde vom avea o masa si doua banci de doi metri, inca patru scaune si o masa pliabila de 1.5 m. Aici ne vom aduna ori de cate ori va fi nevoie si tot aici putem servi si masa in grup.
7) In afara de bateria de 140 A de la rulota(putin "obosita"), alimentata cu doua panouri solare a cate 80W fiecare, voi avea in plus o oalta baterie de 80A de la masina Musso. Aceasta o voi monta cu invertorul de 2000W in sala comandamentului. Asa ca Nelu I. va putea avea curent la laptop de la aceasta baterie.
8) Voi avea si eu un laptop cu modem DIGI. Daca nu vom avea semnal suficient jos in "groapa", aplicam propunerea lui Rusu Mihail-10 euro 60 de zile pe Vodafone.
https://www.vodafone.ro/personal/servic ... net/#tab-1
9) Voi mai avea cu mine o roaba, harlet, lopata, grebla, faras mare din tabla(pentru cauratarea plajei);
10) Ca la orice organizare de santier, prima data vom amenaja un mic WC provizoriu ( aduc cele necesare)pana va aduce primaria cele doua WC-uri promise.

NOTA:
1) Toate cele de mai sus au fost scrise sub deviza: ""Daca e bal, bal sa fie"
2) Multumim familiei Rusu Mihail pentru sustinere:
"Bafta de vreme buna si tineti legatura cu cei care se implica direct in proiectul Tuzla. Asteptam vesti bune. "
3) Sunt sigur ca vom face o echipa demna de invidiat.
Ambasador-Mercedes Vito 0758869024
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Astazi sambata 25 deja au inceput lucrarile .
Au fost la "santier" Miron Rafael , Nelu Predonu si respectiv al treilea , nea' Nelu Isdraila care este dupa cum stiti fix acolo in rulota ca "responsabil ".
Veti vedea si poze pt ca la ora la care scriu deja s-a indreptat cu lama calea de acces si urmeaza sa intre cilindrul compactor , iar de luni piatra, primele 2-3 basculante .
Despre cheltuieli sau alte detalii scriu in zona membrilor asociati ( cotizanti ) .
Multumim celor care au inceput lucrarea !
IN max 1 saptamana avem drumul , gata , iar de luni nea Parfeni se apuca de gard .

Solicit public tuturor sa -mi aduca in b dul Basarabiei nr 110 sect 2 Bucuresti , orice fel de ajutor de la lampi solare pana la orice se poate in coletul care pleaca saptamanal catre viitorul Camping CLUBRV Marea Neagra .
Avem nevoie de : lampi , acumulator 12v auto , pompa apa electrica , sarma pt gard , banda avertizoare , coliere, stapli metalici sau de lemn , plasa santier verde sau alta plasa gard , butoi apa , rezervor 1000 L apa , container ( magazie ) , motocoasa , gazon la sac , plasa gard , galeti , lopeti , sape sau orice fel de ajutor ... fizic ori material .

Implica-te si tu !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va reamintesc faptul ca luni ( azi ) , marti si miercuri 29 apr ma gasiti in B dul Basarabiei ( MUNCII ) nr.110 sect 2 Bucuresti , pt a participa la coletul care pleaca la mare la viitorul "Camping ClubRV" .

Am scris mai sus tot ce ne este necesar , eu o sa completez chiar cu conserve de la pate pana la peste , fasole pt ca avem 2 burlaci acolo :) care -s "fratii nostrii " de la lucrare ...

Ei nu mi-au cerut nimic dar e de bun simt sa participam si noi cu 1 bax de apa , suc ca sa nu zic bere :) ca i-am trimis la treaba nu la spritz...
Am cumparat si adaptor laptop 12v pt nea NElu Isdraila pt a putea sta pe net fara generator benzina..... sau fara invertor 12v-220v.

Sibiceanu Sorin m-a anuntat ca ne poate dona ca si la Pasarea Lac un butoi/ cazan metalic si de asemenea rezervor 1000 L plastic model in plasa /protectie metalica... numai de ar avea cine sa il transporte la CT , pt ca la FAnCourier ne "usuca..... ".. astia "ma iau la volum ".

Il rog dupa ce ajunge acolo rezevrorul ...........pe nea Gica de la Ploiesti sa ne faca un suport metalic solid pe care sa suspendam acest rezervor . ( il masuram ) .
Facem si fantana saptamana aceasta .... o sa bagam si o pompa electrica la 12v in ea , model puternic.... ramane sa vedem de unde o cumparam pt ca baterie are PArfeni la el una de amperaj mare .

Avem nevoie de fapte nu doar "scris pe forum " !
Treaba a inceput ! Sambata am negociat si trimis un buldo acolo si am avut mare noroc sa fie Nelu Predonu la Costinesti in zona .. a venit... si l-a ghidat la milimetru :) pe nea' buldozeristu' .

Multumim celor care in acest weekend au "pus prima caramida ", Isdraila I (GL) , Miron R (CT) , Predonu I. (IF)

Implica-te si tu daca simti ca faci parte din aceasta comunitate !
Fişiere ataşate
024.jpg
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Duc eu butoaiele de la Sibiciosu si tot ce mai avem pentru primul transport.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Dupa o zi de munca inceputa dis-dedimineata (ca omul muncitor la 7.30 dupa mic dejun si obisnuita cafea),la ora 16.30 terenul si-a schimbat aspectul (parcela de jos).Fotografiile sunt convingatoare cred.A mai ramas 1/3 si pentru miine.Cu ajutorul celui de sus sper sa termin. 😉 Sunt frint si mergea o bere rece ,dar....momentan nu se poate face aprovizionarea. :lol:Era foarte buna o motocositoare de sold cu snur pe benzina.Vedeti ca merge si cu sapa si grebla dar mai greu .Suntem in sec 21 ce naiba .Revin cu un amanunt ce l-am uitat ....a adus Miron si spalierii azi pe la orele 14.00.Deci va invit la gropi. :lol: Ne si bronzam in acelasi timp,deoarece timpul tine cu noi .
Fişiere ataşate
004.jpg
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Miron Rafael
Membru forum
12
Oras: Constanta
Data nasterii: 04 Sep 1974

Mesaj de Miron Rafael »

Nea Nelu...berea & tigarile le dau eu...maine :)
Ford Mondeo MK IV 2000 TDI + Hobby 440 SFE
Tel: 0722.191.539
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Nea Nelu... te sun dar nimic..cred ca inca esti inca pe afara... Hai sa zic ce ma gindeam, .. degeaba ai bere daca n-ai cu cine sa o bei, asa ca esti deocamdata esti exilat .. :)
Un Trimer am, trebuie probat de un meserias, asa arata ok, iar partea buna e ca merge si cu disc metalic, nu numai cu guta.. La uscatura ce vad eu acolo trebuie disc metalic.
Disc guta si 5 l de benzina le poate lua Bucurestiul.. Sa vedem cu cine ti-l pot trimite, o sa vb miine cu Relu Deliu. Mai am citeva chestii pt acolo, insa deocamdata e devreme.

Nu te grabi cu gardul, o sa-ti explice Nelu P. de ce. O latura este prioritara, cea spre Eforie, restul nu-i urgent. Am cite o sedinta la maxim doua zile cu Nelu Predonu pt Tuzla..
Deocamdata prioritar e drumul, piatra si compactorul. Bineinteles ca si curatenia e prioritara, dar las' ca mai vin ajutoare.. :) Deocamdata, vreme buna, restul .. se rezolva..
tuzla-32 - b.jpg
001.JPG
002.JPG
Sper sa putem sa ne auzim la un telefon. Mai incerc acum, daca nu miine dimineata.

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns