topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu am o curiozitate (maxima). Si anume, cam care vor fi preturile? Sa zicem, pentru un echipaj de 2 adulti, un copil(ot), masina, rulota, conectare la 220V si alte utilitati. Fara a fi membru cotizant, de exemplu.
Multumesc de viitoarele lamuriri.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
nu cred ca conteaza pretul.
daca cineva face 500 1000 de km,nu vine ca aici sau acolo este cu 5 lei mai ieftin.
sper sa pot oferi anumite servicii,pentru care merita sa faci un drum,si sa nu te intereseze in primul rand,cit costa camparea,cat costa curentul...(deja fac lista de asteptare pentru serviciile oferite de fetitele thailandeze... :D )
ma gandesc si la fete,la sotii,organizez pentru ele cursuri de gatit !
La chestia cu tailandezele ne-ai tras teapa , dar...ne-am simtit minunat in compania ta atat in camping cat si in plimbarile pe care ni le-ai pregatit !
Multumim ! :D
Proaspeti veniti din concediu (l-am mai prelungit putin si cu o tura la mare)suntem inca cu gandul acolo.Peti & co. ne-au facut sederea extraordinara si ii multumim inca o data pentru TOT!
Vom reveni negresit!
pentru membrii asociatiei club rv in anul 2015 se ofera un discont de 30% individual.
in grup de 10 discontul este 40%
pentru intilniri organizate peste 20 de unitati 50%
din preturile practicate la data sosirii.
pentru membri forumului se acorda 10%.
pentru membrii forumului si a asociatiei sosite la campingul nostru se aorda la cerere verificare gaz gratuit.
puteti solicita programe de excursi si raspuns la intrebarea ce se poate face la camping transilvania? programe 2 zile,3,4,5,6,7.
pentru informatii cu oferte vizitati pagina noastra pe faceook. https://www.facebook.com/pages/Transilv ... 4898260500
Da, lista de preturi .
20 euro/zi /rulota -camper/ - pentru membrii cluburilor partenere - 30% - grup organizat 10 unitati - 50%. dupa 6 zile a saptea gratuit. (reducerile nu se cumuleaza)
pretul contine apa rece apa calda,consumul de curent, parcare masina...(curent 5 A/rulota pana la 20 rulote)...locul pentru gratar ,foisor...
trebuie respectae anumite reguli.
Nu se trag betii,nu se urla,nu se tureaza motoarele,nu se scuipa samanta,cainele se plimba in lesa(se poate merge cu cainii la plimbare in gradina liber) nu se face foc doar in locurile amenajate,nu se ascuta asa de tare muzica ca sa deranjeze pe vecinul din rulota apropiata.se foloseste rezervorul pentru apa reziduala si se goleste in canalizare,fiecare spala ********* de pe wc dupa folosinta,nu se spala masinile sau rulotele,...si altele...
Ora de liniste de la ora 22 pina la ora 8 dimineata.exceptia sambata ora 0 pana la ora 10 .
Copii trebuie supravegheati deoarece nu se pot tine in lesa ca si cateii. toate pagubele provocate se platesc,nu e de ajuns doar un scuza ma ...
mai aveti chef sa veniti la noi? :D
Daca da va astept cu drag,si o gramada de programe,excursi...mancaruri specifice...si evident tailandezele promise,daca sosesc pana cand veniti,daca nu,ramane la anul...
moderat de Lupu Ciprian