Brüstner fliper lux

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Dan Lupsa
Membru forum
17

Brüstner fliper lux

Mesaj de Dan Lupsa »

Buna ziua

Sunt Dan (alias Max) din Baia Mare.
Am intrat si eu in randul lumii si am cumparat o rulota Brüstner fliper lux.
E pe 2 axe , din 1980, 6,8m.
E veche si e de lucru la ea dar vreau sa o pun la punct. Cel putin a fost ieftina.
Nu e distrusa in interior. A intrat apa pe la trapa si a fost demontat dulapul de deasupra chiuvetei si aragazului. Dar am toate piesele de la el.
Trebuie sa pun la punct instalatiile. Nu am butelie pentru gaz.
Saltelele si tapiteriile arate nesperat de bine si , culmea, nu miroase inauntru a statut asa cum miros multe rulote vechi.
Oricum o sa ii fac o curatare chimica integrala.
Usa de la intrare mai trebuie sa o repar.
Trebuie sa invat sa folosesc instalatia de incalzire, de apa (am vazut niste pompe pe jos in baie si sub chiuveta).
Nu cunosc standardele de la rulote referitoare la instalatii dar sper sa le invat aici cu ajutorul vostru.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=006

Lipseste capacul de pe cutia din fata dar sper sa pot sa il fac din fibra de sticla. Exista undeva in Romania un parc de rulote dezmembrate?

Imi cer scuze anticipat daca o sa va mai stresez cu intrebari.
In schimb puteti sa ma stresati cu intrebari despre offroad si masini de teren.

Multumesc
Max
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu »

Parc de rulote dezmembrate nu exista in Romania, dar pentru ce ai tu nevoie poti sa incerci la www.exis.ro . Ei iti pot aduce cam tot ce vrei tu si iti pot gasi in anumite cazuri si componente second-hand.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

@Max: Felicitari pentru achizitie. Cu ce "agregat" tragi inculpatul prezentat?

Si in alta ordine de idei, daca avem nevoie, ne putem parca "atelajul" la dumneavoastra inauntru? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lasand gluma la o parte, mi se pare mie sau este cea mai mare rulota existenta pana in momentul de fata in club? Cunoscatorii sa-si dea cu parerea.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Dan Lupsa
Membru forum
17

Mesaj de Dan Lupsa »

costintabra scrie:@Max: Felicitari pentru achizitie. Cu ce "agregat" tragi inculpatul prezentat?

Si in alta ordine de idei, daca avem nevoie, ne putem parca "atelajul" la dumneavoastra inauntru? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lasand gluma la o parte, mi se pare mie sau este cea mai mare rulota existenta pana in momentul de fata in club? Cunoscatorii sa-si dea cu parerea.

Multumesc
O tractez cu o Toyota Landcruiser HJ60. Nu cred ca e o problema cu ea. Am tractat si 7 tone cu ea. :)
Fişiere ataşate
max_900.jpg
max_900.jpg (98.48 KiB) Vizualizat de 3839 ori
Costin Tabra
Membru forum
17

Mesaj de Costin Tabra »

Te rugam frumos sa nu ne calci prea rau, daca te superi pe noi :D:D Noi suntem mai mici (Ford Fiesta) si nu vrem oase rupte :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma gandeam ca pentru asa ceva ai nevoie de o masina mare si mesajul tau a venit ca o confirmare. Totusi, chiar si nemodificata, Toyota LandCruiser arata impunator pe sosea.

Cat mai multe excursii onroad si offroad (pe unde vei putea ajunge cu ditamai rulota...)
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Costin Tabra
Membru forum
17

Mesaj de Costin Tabra »

Stiu, tocmai de aceea am pus intre paranteze :D:D
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Dan Lupsa
Membru forum
17

Mesaj de Dan Lupsa »

costintabra scrie:Stiu, tocmai de aceea am pus intre paranteze :D:D

Umblu destul de des la intalniri de offroad prin tara si am zis ca mi-ar prinde bine ca sa nu mai depind de hoteluri, moteluri, pensiuni etc...

Oricum, punctul de adunare este totdeauna intr-un loc accesibil pentro orice.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

salut max,bine ai venit,sit foarte bucuros ca mai apare si cite un asa zis ardelean si daca de fapt este in primul rind maramuresan...si pe mine ma poti bizi la cap in legatura cu probleme la rulota solutii... tare bine stiu sa dau si eu sfaturi ,si ca esti asa aproape poate si personal. poti lua ca si invitatie.
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Salut Max , chiar astazi am citit "dincolo" ca ti-ai luat rulota , l-am si vazut e fain de tot si mareeeee. Eu am inebunit de cand am patit-o la mare anul asta, stii ..offroad pe litoral, (am si postat filmul pe forum.), adica nu mai stiu sa fac nimic altceva pe net decat sa ma uit la rulote si sa caut In Vama Veche era plin de rulotisti, am zis gata nu mai merg cu cortul...acum doua chestii deschid, forumul de offroad si forumul de rulotisti, cred ca cele doua foarte fain se imbina. Asa ca nu vei fi mult timp singurul rulotist de offroad :D
Felicitari pentru noua casa :D
Dan Lupsa
Membru forum
17

Mesaj de Dan Lupsa »

lpeti scrie:salut max,bine ai venit,sit foarte bucuros ca mai apare si cite un asa zis ardelean si daca de fapt este in primul rind maramuresan...si pe mine ma poti bizi la cap in legatura cu probleme la rulota solutii... tare bine stiu sa dau si eu sfaturi ,si ca esti asa aproape poate si personal. poti lua ca si invitatie.

Salut
Multumesc de primire. E bine ca o sa am la cine sa apelez pt probleme mele. O sa iti fac o vizita la un sfarsit de saptamana.

terrano scrie:Salut Max , chiar astazi am citit "dincolo" ca ti-ai luat rulota , l-am si vazut e fain de tot si mareeeee. Eu am inebunit de cand am patit-o la mare anul asta, stii ..offroad pe litoral, (am si postat filmul pe forum.), adica nu mai stiu sa fac nimic altceva pe net decat sa ma uit la rulote si sa caut In Vama Veche era plin de rulotisti, am zis gata nu mai merg cu cortul...acum doua chestii deschid, forumul de offroad si forumul de rulotisti, cred ca cele doua foarte fain se imbina. Asa ca nu vei fi mult timp singurul rulotist de offroad
Felicitari pentru noua casa.

Salut si tie. Baga mare si tu si cautati ceva ca facem parc de rulote cand mergem la intalniri. :D
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

In curand vine si rulota , apoi mergem la intalnirile offroadistilor dar la fel poate la cel al rulotistilor nu? :?
Apropo cum te incadrezi in categoria B? Probabil "toyotabuzul" e peste 2000kg cu un pic si rulota se apropie de 1500kg. Nu depasesti 3500? Eu va trebui clar sa ma limitez la 1400kg greutate maxima a rulotei, cea ce e ok pana la urma.

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
Scrie răspuns