georgemarcu53 scrie:Foarte frumos.
Anul acesta intentionez sa efectuez un circuit aproape la fel cu cel efectuat de dvs.
Bucuresti-Litoral 1-15 august. - Litoral-Gresu 2-3 zile - Gresu-Sovata 5-6 zile - Sovata-Sarmizegetusa 2 zile.
Sarmizegetusa-Baile Herculane 7 zile.
Ca locatii de campare:
- Gresu - off la baraj Gresu sau la minastirea Lepsa tot off.
- Sovata - camping Stina de Vale.
- Sarmizegetusa ar fi campingul Zamolxe.
- Baile Herculane camping 7 izvoare.
- Pentru a putea vizita cazanele denarii nu stiu daca merita sa plec din Herculane catre Orsova cu rulota deoarece nu am gasit locuri de campare.
Aveti idee si de alte locuri de campare care pot fi mai bune ca cele gasite de mine?
Un nr. de telefon al lui tanti Maria din Herculane. Cu stima.
Imi cer scuze pt. ca va raspund dupa 2 luni !
Itinerariul propus de dvs "bate" undeva-n 1500km.
Dupa ce mergeti la Lebada :) ( stiu ca va place acolo ) , plecati de la mare spre Gresu.
Recomandarea mea este sa nu faceti raliu vara, fapt pt care va recomand 1-2 zile la Amara, fiindu-va in traseu ( nu va abateti de la ruta ) .
Acolo gasiti camping pe malul lacului.. se fac si bai .
http://ruteauto.ro/Constan%C8%9Ba-Jude% ... ia/ro.html
Cei 400 km pot fi facuti si direct , dar ma gandeam ca e mai placut sa pleci de la mare la h 13 iar la h 17 sa faci o baie la Amara si sa stai 1-2 zile , decat sa conduci 400 km in regim de RV pe Romania, fara autostrazi.
Dupa Gresu , aveti pana la Sovata cam 200km.
E o alegere ok Stana de Vale la pret decent . E frumos si la Vaskert dar costa dublu . Se face reducere 5-10% cu card Ficc dar nu vad cat de mult va incanta daca e oricum dublu fata de Stana de Vale.
Gasiti in Sovata si off camping sa stati , va dau pe privat indicatii google maps.
Noi am stat doar la camping pt a lasa RV urile in siguranta atunci cand am fost plecati la strand sau la salina ori alte obiective /atractii din zona .
Topic de lecturat :
viewtopic.php?f=162&t=5130&hilit=Stana+de+Vale
Veti continua cu 250 la Sarmisegetusa .. ramaneti la Zamolxse sau unde doriti.
IN cadrul acestui topic ati vazut unde am ramas noi pe zona Deva-Hunedoara.. Sarmisegetusa si respectiv Herculane unde intentionati sa ajungeti in final .
Avad in vedere ca sunteti cu masina va recomand plecare la Dunare cu masina mica pt ca la Orsova nu aveti unde campa decat la parcare pe malul Dunarii in DN unde va "zapaceste traifcul" ...
Finalul va fi retur catre Bucuresti , banuiesc ... 400 km , fapt pt care pt a nu parcurge distanta dintr-o bucata puteti ramane o seara undeva .... numai ca spre rusinea mea nu stiu campinguri pe acea rutade aceea nici eu nici Cosmin nu am avut ce pune pe harta ....
http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Ca ... m%C3%A2nia
La "categoria " off camping nu avem decat balta de pescuit a unui coleg din asociatie , balta Scornicesti.
Acesta ne-a spus ca ne poate oferi apa si curent atunci cand il vizitam , insa nu stiu "cat sunteti de pescar ..." :)
http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Lo ... m%C3%A2nia
Va salut si va doresc drumuri bune !
Dupa aceasta "paranteza" am sa revin la subiectul topicului cu continuarea traseului de acolo de unde ramasesem ...pe la Sibiu .... ( Saliste mai exact ) in Marginimea Sibiului .
Daca mai aveti intrebari va raspund in privat .
PS. La Camping Perla Lacului Sovata membrii Club RV ( asociati ) ce pot prezenta o legitimatia valabila ( card Clubrv-FICC ) au 10 % reducere in sezon si respectiv 20% in extrasezon... parteneriat realizat cu ajutorul colegului Emil Cibotaru ( Iasi )
link
viewtopic.php?f=122&t=6924&p=91098&hili ... lui#p91098