Propun pentru cei carora le vine mai aproape si au chef sa fie langa o balta, o locatie de vreo 10 echipaje pe baraj Colun pe Olt.
Eu voi fi acolo din 30 seara sau cel tarziu din 1 dimineata cu camperul.
Locatia este un teren privat pe malul barajului de la Colun, unde se poate campa off dar avem apa, filigorie mare in caz de ploaie, gratar, curent doar din acumulatori( panouri solare si eoliana) debarcader, barca, ponton.
In locatie e si o cabanuta cu trei camere (care e ocupata deja) si doua bai unde se poat goli toaletele.
Locatia e superba cu vedere exact spre m-tii Fagaras si posibilitate de diverse sporturi, iar cine are barca poate merge pe Olt prin locuri exact ca in Delta.
Eu am fost de multe ori si am stat in cabana, terenul pentru campat este relativ drept si e chiar pe malul apei.
Nu am poze momentan, dar daca doriti pot merge sa fac.
Costul pt. campare e undeva la 10 ron echipaj, doar pentru igienizare. Eu am rezervat locatia pentru 1 mai si daca sunt doritori putem comunica aici sau pe privat.
As veni si eu... ma intereseaza o locatie unde sa pot sa ma relaxez...si sa incerc sa imi desfac cortul la rulota :)
E primul drum pe care il fac cu rulota si vin de la Targoviste, dar.. nu am (inca) instalatia solara. Pentru 2 zile nu ar fi o problema, cred ca gasesc si o baterie de masina care sa tina un consum ( al luminilor si pompelor de apa) de 2 ore pe noapte.
La pescuit nu ma pricep dar imi place tare sa stau cu undita in balta pe malul apei la un pahar de vorba :)
Din pacate drumul de acces s-a deteriorat foarte mult de anul trecut, de cand stiam eu, din cauza utilajelor agricole si a ploii, iar fara o masina 4x4 nu se poate intra daca ploua si nu se usuca bine.
Ieri am vrut sa ajung acolo dar nu am reusit fiind cu masina sotiei. Daca ploua nu avem sanse sa intram.
Daca stie cineva vreo balta privata unde se poate si campa , ca altfel e prohibitie, o sa ma mai interesez si eu, si schimbam locatia.