Salutare.
Pentru ca ne-am simtit bine la Horezu, si activitatea de Paintball din livada de meri a lui Toni a fost considerata una prin care am mai schimbat putin "normalul" de gratare si sprit cu care suntem cu toti obisnuiti, si pentru ca Paint-ball este un sport de echipa, prin care se întăreşte încrederea membrilor echipei în ei înşişi şi în ceilalţi, am hotarat impreuna cu Ciprian Lupu, sa mai organizam o evadare din cotidian printr-un mijloc plin de adrenalină de petrecere a timpului liber.
De aceasta data ne vom deplasa la unicul teren amenajat si acreditat pt desfasurare de PaintBall din Jud Buzau.
Detalii despre pozitionare :
https://www.google.ro/maps/dir/Gr%C4%83 ... d45.347007
Sunt 27 km intre locul de campare si locul special amenajat pentru PAINTBALL. Acest loc dispune de toate facilitatile necesare unei bune desfasurari a acestei activitati.
Preturi: numar minim de bile achizitionate: 100 buc la pretul de 0,3/buc (30 lei = 100 buc). Daca ne vom strange suficienti pt achitarea a 1000 bile, pretul va fi de 0,27/buc iar pt 2000 pretul va fi de 0,25/buc.
Sper că amazoanele noastre, moderne din fire, vor lasa deoparte fustele, rochiile, pantofii cu toc şi alte articole specifice feminităţii, pentru a îmbrăca echipamentul care le vor transformă pentru câteva ore în luptători amatori. Totodata si copii vor putea trage la tinta fixa, in prezenta unui tutore. La final se vor da diplome pentru participare la aceasta activitate.
De aceasta data va propun si un tur la Manastirea Ciolanu si o plimbare la tabara de scluptura. Daca gasim autocar ar fi bine, daca nu, vom merge fiecare cum se descurca.
Va rog sa imi transmiteti in PM numarul de persoane care doresc sa participle la vanatoare.
TOTODATA va rog sa faceti propuneri pentru ziua/intervalul orar in care ne vom impusca, intrucat trebuie rezervat terenul.
Cu respect,
Bogdan GEABOC
0725.251.098