Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ciprian, am eu una, cadru aluminiu, 7 vit. in butuc, dinam fata in butuc dar far defect si putin crapat (are bec cu halogen ars si nu am gasit) , frana clasica (fraerop, daca se scrie asa) cat si cu saboti fata-spate, stare excelenta. Am luat-o anul trecut de la cineva cu 500 lei. Nevasta-mea nu s-a putut obisnui cu schimbatorul, nu a mers cu ea decat de proba si vreau sa o vand. Ea vrea ceva clasic cu un pinion. Pot sa o aduc la Horezu.
Foarte multumit, schimbator trei viteze in butuc, cadru de aluminiu super usoara 14Kg, incap doua in interior in portbagaj fara sa rabati bancheta. Dar cred ca le-ai vazut la mine. Una de dama si una de baieti.
Au sosit acasa in trei zile.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570