Ultimele stiri si statistici :
- locuri libere autocar sambata seara h 23 pt. Manastirea Horezu - 0
- locuri libere autocar sambata h 14 excursie Pestera Polovragi - 12
- casute 2 pers.....mai sunt libere 8 !
- locuri Rv libere 2 ( au renuntat 2 familii ) ..am fost anuntat telefonic.
Inscrieri pana la completare pe PM sau mail : lupucipriann@yahoo.com
Duminica l-am invitat pe dl. Ciuncan ( corespondent de la ProTV /Tg JIU) pt un reportaj " rulotistic" ... ocazie cu care va fi invitat si la masa festiva ClubRV-PASTE !
Va anunt ca cele mai bune 5 costume populare / traditionale /romanesti vor fi premiate , asadar daca aveti o ie romaneasca , luati-o pe voi ! :) NU veniti imbracati ca la MALL ! :)
Intre timp am emis si un comunicat de presa catre televiziuni , din partea Asociatiei ClubRV, prin care am anuntat prezenta unui numar de peste 100 de rulotisti la locatie .
De asemenea am anuntat
in scris Politia Horezu despre solicitarea noastra de a ni se permite accesul cu autocarul cat mai aproape de poarta manastirii Horezu .
Am si luat legatua cu cei de acolo, mai voi prezenta personal la politie asa cum mi s-a cerut in urma unor discutii ( telefonice) , sa vin sa vb. personal cu inspectorul care se ocupa in acea seara de ordinea publica si organizarea circulatiei rutiere un zona , respectiv dl. Inspector Negrean.
Daca mai sunt alte probleme incerc sa le rezolv ca sa ne simtim bine .
Rog colegii amatori de "paintball" sa -l abordeze in privat pe Bogdan Geaboc pt lista respectiva .
Pt. masa festiva de Paste ( duminica) , la fel ma va ajuta un coleg ca sa fac lista .
La momentul respectiv veti putea opta pt. interior restaurant ( nefumatori ) , sau terasa inchisa ( fumatori ) ..unde se vor deschide 2 -3 geamuri .
Cele saloane sunt comunicante , deci stam impreuna ... la fata locului caut si 2-3 greierasi sa scartaie ceva la vioara sa nu stam pe uscat asa fara sonor :)
PS: @Bogdan Geaboc - preturi vin Crama Murfatlar cca 7-8-9 ron/L.... vor avea la ei de toate fapt pt care puteti cumpara si la bidon "pet"2L si la Bag in box 10L/cutie la oferta.. alb , rosu , roze.... de toate...