Paste 2015 ClubRV la Horezu , Valcea 9-13 apr

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Bogdan Geaboc
Membru forum
10
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 28 Oct 1985

Cat costa vinul / lamuriri Paintball

Mesaj de Bogdan Geaboc »

S-a zis ceva de o degustare de vin cu posibilitatea de cumparare. Ce vin si ce preturi vor avea cei de la firma respectiva?
Intreb acest lucru, sa stiu daca cumpar de acasa sau iau de acolo. Daca are bag in box la 5l sau 10 l, cu cat se vinde?

Referitor la PaintBall a ramas stabilit pentru Sambata, in timpul incondeierii oualelor de catre copii. Mergem la dl Toni Conecini in livada, daca dansul nu s-a razgandit. Pretul pentru bila va fi 0,27 lei/buc. Nu suntem conditionati de numarul acestora. Ideal, pentru un joc frumos de vreo ora, ar fi minim 15 persoane participante, cu inca 5 sau 10 pentru schimburi (ca la leapsa). Va fi un reprezentant al firmei present la activitate care ne va instrui si ne va face, daca suntem deacord, un scenariu de razboi, pentru a fi mai fun. Am vreo doi carora abia astept sa le colorez casca... :D Pana in preZent s-au anuntat deja cam 10 persoane. O sa fie FUN :mrgreen:

Multumesc !
În cautare de rulota!
Bogdan Geaboc & Family
0725.251.098
geabocbogdan@yahoo.com
Crisu Sebastian
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Mai 1977

Re: Paste 2015 ClubRV la Horezu , Valcea 9-13 apr

Mesaj de Crisu Sebastian »

Bogdan,
... daca mai este posibil, vrei te rog sa iei in calcul activitatea de paintball pentru ziua de Vineri sau Duminica...zic asta pentru ca Sambata sunt deja suficiente activitati programate. Poate reusim sa le mai rasfiram pe toata perioada celor 4 zile

sambata (fragment din programul de zi)
--> 11 apr h 11: Vizita la atelier la Bruno Art - ceramica in vecinatate( plecare pe jos din camping )
--> h 12:30 - Concurs copii : colorat/ vopsit + incondeiat oua
--> h14 Excursie cu autocarul la Pestera Polovragi - durata cca. 3-4h

ps. cu scuzele de rigoare recunosc ca sunt subiectiv, pentru ca am 2 copii pe care ias prinde si la incondeiat si la paintball.
In fine, noi Crisu family suntem sigur 2 pe lista, eu si Paulica. Antonia cred ca e totusi prea mica....dar asa de amoru artei i-as fi dat si ei sa traga de cateva ori.

Ca si jocuri putem organiza repejor diverse scenarii: duel, tir, razboi si de ce nu ratele si vanatorii...

... in fine, lucrul foarte bun este ca o sa avem parte de distractia asta....multumim
Baraca tip CHAUSSON Welcome 4 , Ducato 1,9 TD
Tel: 0727.737.297 Email: sebi.crisu@gmail.com
Bogdan Geaboc
Membru forum
10

PaintBall

Mesaj de Bogdan Geaboc »

Sunt deacord cu dvs. Pentru Duminica, aceasta activitate este exclusa, intrucat nu se lucreaza in ziua de Paste.
Incercam sa evit ziua de Vineri intrucat nu stiu daca va fi toata lumea prezenta, dar obiectia ta este ft pertinenta si sunt perfect deacord. Am discutat cu reprezentantul firmei si intervalul propus de acesta, tinand cont de temerea mea, este 16:00 - 20:00 - VINERI. Cred ca 4 ore sunt arhisuficiente pentru "Ratele si Vanatorii".
În cautare de rulota!
Bogdan Geaboc & Family
0725.251.098
geabocbogdan@yahoo.com
Crisu Sebastian
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Mai 1977

Mesaj de Crisu Sebastian »

Super Bogdan, multumesc, sper sa fie ok pentru noi toti.
Baraca tip CHAUSSON Welcome 4 , Ducato 1,9 TD
Tel: 0727.737.297 Email: sebi.crisu@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ultimele stiri si statistici :

- locuri libere autocar sambata seara h 23 pt. Manastirea Horezu - 0
- locuri libere autocar sambata h 14 excursie Pestera Polovragi - 12

- casute 2 pers.....mai sunt libere 8 !
- locuri Rv libere 2 ( au renuntat 2 familii ) ..am fost anuntat telefonic.

Inscrieri pana la completare pe PM sau mail : lupucipriann@yahoo.com

Duminica l-am invitat pe dl. Ciuncan ( corespondent de la ProTV /Tg JIU) pt un reportaj " rulotistic" ... ocazie cu care va fi invitat si la masa festiva ClubRV-PASTE !

Va anunt ca cele mai bune 5 costume populare / traditionale /romanesti vor fi premiate , asadar daca aveti o ie romaneasca , luati-o pe voi ! :) NU veniti imbracati ca la MALL ! :)

Intre timp am emis si un comunicat de presa catre televiziuni , din partea Asociatiei ClubRV, prin care am anuntat prezenta unui numar de peste 100 de rulotisti la locatie .

De asemenea am anuntat in scris Politia Horezu despre solicitarea noastra de a ni se permite accesul cu autocarul cat mai aproape de poarta manastirii Horezu .
Am si luat legatua cu cei de acolo, mai voi prezenta personal la politie asa cum mi s-a cerut in urma unor discutii ( telefonice) , sa vin sa vb. personal cu inspectorul care se ocupa in acea seara de ordinea publica si organizarea circulatiei rutiere un zona , respectiv dl. Inspector Negrean.

Daca mai sunt alte probleme incerc sa le rezolv ca sa ne simtim bine .

Rog colegii amatori de "paintball" sa -l abordeze in privat pe Bogdan Geaboc pt lista respectiva .

Pt. masa festiva de Paste ( duminica) , la fel ma va ajuta un coleg ca sa fac lista .

La momentul respectiv veti putea opta pt. interior restaurant ( nefumatori ) , sau terasa inchisa ( fumatori ) ..unde se vor deschide 2 -3 geamuri .
Cele saloane sunt comunicante , deci stam impreuna ... la fata locului caut si 2-3 greierasi sa scartaie ceva la vioara sa nu stam pe uscat asa fara sonor :)

PS: @Bogdan Geaboc - preturi vin Crama Murfatlar cca 7-8-9 ron/L.... vor avea la ei de toate fapt pt care puteti cumpara si la bidon "pet"2L si la Bag in box 10L/cutie la oferta.. alb , rosu , roze.... de toate...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Bogdan Geaboc
Membru forum
10

Pret bun la vin de calitate

Mesaj de Bogdan Geaboc »

Daca Bag in box la 10l Murfatlar, putem cumpăra la 80 lei/pet, este un super preț (cred ca este la ofertă). Mai ales ca abia mai schimbam gustul de acasă. Totodată putem răsfăța și doamnele cu un vin mai bun, după ce vor degusta, in felul asta își vor alege ce le place.
Propun sa nu mai aducem toate rasele de vinuri si sa luam de la firma care va face si degustarea, în felul asta ar fi si ei (firma) mulțumiți de vânzare, si noi, de varietate si, poate, ne vor mai acompania si la alte ieșiri ale noastre. E buna ideea de a avea un magazin ambulant de vinuri bune cu preturi decente (8 lei/litru).
Susțin 100% achiziția la fața locului.
În cautare de rulota!
Bogdan Geaboc & Family
0725.251.098
geabocbogdan@yahoo.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Bogdane,ca un rulotist ce ma respect,voi veni cu vinul meu de acasa.Nu ma poate obliga si nici nu-mi poate impune nimeni sa beau un vin care poate nu-mi va placea.
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Paste 2015 ClubRV la Horezu , Valcea 9-13 apr

Mesaj de Lupu Ciprian »

NU trebuie sa insistam pe subiect. NU ne obliga nimeni la nimic .
Fiecare face ce vrea. Eu iau de la Murfatlar doar ca sa-i incurajez , dar nu voi lua o cantitate f. mare .
Altu'-si aduce , nu e problema , unii au din productie proprie , altii cumpara chiar si de acasa , ce le place ...ori la fata locului .
Se va face si o degustare duminica cu explicatii despre procesul de vinificare a vinului .
NU le-am promis ca o sa ia toata lumea de la ei ...

Scopul intalnirii ClubRV-Ro , NU este consumul de vin !

Pe noi ne intereseaza sa promovam turismul nu "spritzul "! ..asta nu inseamna ca nu inchinam 1pahar de vin...

Crama Murfatlar este un brand care vrea sa fie prezent alaturi de noi , la o sarbatoare , atata tot.

Pe viitor, vom vedea daca vor mai veni sau nu !

NU se incurajeaza consumul in exces si nici achizitia in cantittati industriale pt. consum la aceasta intalnire !
Ficare bea ce vrea , eu o sa incep cu apa minerala ! :)

Alt sponsor nu am acum singurul care a mai dat ceva a fost ( in trecut) Arizona Motrors cu uleiuri si diverse , Bottari Romania , sau Peti cu cate ceva de la Falle...

Acum nu am alt sponsor desi am trimis mail si la Motorhome si la Exis - dar poate nu le e rentabil sa cheltuie pt noi , nu stiu ... NU m-a cautat nimeni sa ne ofere ceva!

Mai am 1-2 colegi ( membrii asociati) care dau "obiecte-diverse" , dar nu pt reclama ci pt binele comunitatii .... ( pers fizica).
Am mai completat si eu cu lucruri care nu sunt de valoare mare , dar au impact psihologic asupra copiilor , ii incanta .... ( mici premii ) si diplome pe care le-am printat acasa .

Rog ramaneti pe "linia de organizare" , sa nu deviem.... Multumesc !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Bogdan Geaboc
Membru forum
10

Vin fara număr.... si fără apă

Mesaj de Bogdan Geaboc »

Salut Cipriane, de aia e degustare ... sa degusti din 20 de sortimente, până găsesti ceva mai deosebit... Daca nici unul nu iti place... ghinion.
Nu pot sa impun nimic nici daca as vrea. Daca aia ai inteles tu din toata discutia mea (ca cineva impune ceva la cineva), crede-ma ca nu la asa ceva m-am referit.
Fiecare face ce vrea, dar te asigur ca nu inseamna nimic (legat de respect de sine) daca vi tu cu vin sau daca cumperi . Dacă vrei continuăm discuția asta in PM nu aici.
Scuze de off topic.
Va rog, cine mai doreste sa se inscrie la PaintBall, sa imi trimita date pe PM, sau email.
În cautare de rulota!
Bogdan Geaboc & Family
0725.251.098
geabocbogdan@yahoo.com
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

"Se va face si o degustare duminica cu explicatii despre procesul de vinificare a vinului ."

Ceva coniac va fi la degustare - prezentare? Macar pentru premianti. 😉
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Doar pentru cunoscatori :lol:
Bogdan Geaboc
Membru forum
10

VINERI - 16:00-20:00 - PAINTBALL

Mesaj de Bogdan Geaboc »

Programarea facuta la firma care se va deplasa la Horezu, este pentru Vineri 10.04.2015 in intervalul orar 16:00 - 20:00.
Va rog sa va anuntati prezenta in privat sau email. Vom avea un numar de 15 echipamente (pusca, casca, etc) si se va tine intr-o locatie apropiata de camping.
În cautare de rulota!
Bogdan Geaboc & Family
0725.251.098
geabocbogdan@yahoo.com
Încuiat