Exista interes pt campare off camping la mare in 2015 ?

orice membru al forumului poate propune o intalnire
Scrie răspuns

Doriti sa campati in conditii of camping in sezonul 2015 la Tuzla -Eforie Sud pe plaja ?

Chestionarul s-a închis pe data de 08 Apr 2015, 16:50

DA , daca este cat de cat amenajat si avem o sursa de apa
65
77%
merg off camping , dar in alta parte , singur , nu in asociere cu alte echipaje
4
5%
NU , nu MA INTERESEAZA locatia
2
2%
NU merg off camping la mare - prefer in camping cu dotari , umbra , wi-fi , dus ,WC, apa calda
13
15%

Voturi totale: 84

Vasi Manea
Membru forum
13
Oras: brasov
Data nasterii: 18 Apr 1982

Re: Exista interes pt campare off camping la mare in 2015 ?

Mesaj de Vasi Manea »

Si noi suntem pentru. votam prima varianta.
chateau380 kangoo 1,9,skodafabia 1,4 mpi sau vw t5 brasov
nistor iulian
Membru asociat
10
Oras: bucuresti
Data nasterii: 08 Iul 1983

Mesaj de nistor iulian »

Prima varianta ar fi cea mai buna
stanciu andrei
Membru forum
14
Oras: Bucuresti, sector 4
Data nasterii: 08 Mai 1978

Mesaj de stanciu andrei »

Nu mai intrasem pe acest topic, vad ca s-au avansat discutiile, sustin si eu 200 ron. Banii ii dam la intalnirea de la Horezu.
ADRIA ALTEA 542PK, Bucuresti, Berceni.[/b] Tel. 0731.041.798
Cristian Fugulin
Membru asociat
10
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Cristian Fugulin »

Am votat si eu prima varianta, nu stiu daca voi veni acest an, iar daca voi veni nu stiu cat voi sta, dar in principiu eu am fost acolo in zona, stiu cum este, este foarte frumos, la mine primeaza foarte mult copiii, distractia siguranta acestora! Asadar voi incerca sa ajung prin septembrie!
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Acum 5 min am discutat cu dl Micu ( primar - Tuzla) .
Solicitarea forumulata de avocatul/juristul asociatiei ClubRV-RO , dl Sturz Ioan - membru CD , va intra in discutie in sedinta de maine , marti 31 martie a consiliului local.
Ramane sa vedem daca se aproba pe 5000- sau pe 10 000mp.

Pana atunci va relansez intrebarea :

Ne poate ajuta cineva sa se "cantoneze " acolo 30 zile pt amenajari ? Este dispus cineva sa faca acest lucru chiar si contra cost ?
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
lungu marian
Membru forum
12
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

In ce perioada?
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dupa paste avem intentia de a incepe amenajarile .

Se vor strange banii din cheta pe care fiecare i-a "promis" .
Asociatia va completa cu cheltuieli ( NUMAI OFICIALE ) !
Am vb. cu Viorel Grosu si poate sta si el o saptamana... daca mai sunt si altii ar fi bine pt. ca acolo trebuie sa fie cineva care sa supravegheze modul in care se indreapta terenul se pune piatra etc ... la locatie ....adica zilnic sa fie cineva , asa ar trebui .

Cine se ofera va avea decontat transportul si va beneficia permanent de campare gratuita aici fara costuri .... in cazul in care se ofera sa stea cineva permanent aici , voi propune CD -ului si o plata lunara .
Asta implica sa ramana campat aici in conditii "of camping "toata perioada de amenajari .
"OF camping " =fara utilitati pana amenajam si rezolvam cu apa , fosa , wc eco....

Il avem pe Miron Rafael la CT dar acesta are si el treaba /serviciu , chiar daca probabil poate trece periodic pe acolo .... repet avem nevoie de un diriginte de santier , om de al nostru.... nu asa un pescar de pe acolo care sa faca pe paznicu' si sa fie mai mereu "matol" :) eventual "ne bea" banii de cotizatii :) si dispare :)
Bogdan Geaboc
Membru forum
10
Data nasterii: 28 Oct 1985

Propuneri amenajari

Mesaj de Bogdan Geaboc »

Idee buna referitor la supraveghere efectuata de cineva dintre noi.
Ar mai fi o varianta:
*1 Mai sa il facem acolo si ar putea sa vina mai multi colegi, cu o saptamana inainte, in perioada 24 aprilie-30 aprilie, pentru amenajari.
Ar fi un HEY-RUP colectiv prin care se pot face mai multe... In acest caz, poate vor fi mai multi care ar mai aduce cate ceva de pe acasa (lemn, fier, etc).
Cred ca intr-o saptamana se poate face drumul, se poate sapa un put si o groapa pentru deseuri, asta daca nu sunt probleme legale (perfectarea actelor) sau financiare(stranse toate donatiile si votat in CD cheltuielile din banii asociatiei). Si binenteles, poate amenajam un foisor mare. Sunt multe porpuneri foarte bune de amenajare, detaliate si cu fotografii, postate de colegii care s-au implicat mai mult.
Toate cele bune.
În cautare de rulota!
Bogdan Geaboc & Family
0725.251.098
geabocbogdan@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Eu mai astept inca 10 zile sa vedem daca gasim pe cineva care poate supravehhea si dirija amenajarea drumului de acces .
Dupa Paste decid ( impreuna cu cei din CD ) , daca pot continua acest proiect . M-am consultat permanent cu Mihai Rusu , Relu Deliu si respectiv Nelu Predonu in vederea punerii in aplicare a planului de amenajare la Tuzla -Eforie Sud , dar si acestia , oricata bunavointa ar avea , au si ei viata personala , treaba ca si mine , fapt pt. care n-au cum sa se mute acolo singuri pe camp 1-2 saptamani .

Ati vazut unii colegi intreaba " daca bate vantul vara..." atunci cum sa-l conving eu pe un rulotist sa mearga acum acolo in vant si ploaie sa stea singur cuc pe camp , eventual "pe degeaba" ca asa ne place .

Se repeta filmul de la Pasarea unde am facut amenajarea aproape singur , am bagat apa ... sau am facut treaba doar cu 2-3 oameni Deliu , Predonu, Ciocan .. si cativa colegi cu inima mare care au mai pus bani si au dat cu sapa... numai ca aici la Pasarea mi-a fost aproape nu la 250 km.
Bogdan Geaboc
Membru forum
10
Data nasterii: 28 Oct 1985

Mesaj de Bogdan Geaboc »

Varianta sugerata de mine nu e valabila? E frumos si 1 Mai pe litoral, si putem rezolva ambele variante.
În cautare de rulota!
Bogdan Geaboc & Family
0725.251.098
geabocbogdan@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

E buna si varianta ta , dar nu e bazata pe ceva sigur.

1. Eu voi organiza 1mai la Vulcanii Noroiosi , asta implica sa organizeze 1 mai altciva aici
2. E greu de organizat cand nu ai deja drumul facut la 1 mai
3. Oamenii prefera sa vina cand e deja gata
4. Daca vin inainte oricum nu la "mana" se face drumul pt ca e necesar a fi facut cu buldo/lama/ cupa + cilindru ( tavalug) pt presare pietris .

Ca idee e buna ,ramane sa vedem cati se inscriu aici sa vina cu 7 zile inainte pt amenajari si supravegherea lucrarii .
Daca se poate face trimit bani de cheltuieli oficiale printr -un membru asociat, evetual prin tine Bogdan daca te implici in mod direct in amenajare .
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Ciprian, nu e cazul sa intram in alerta pt. ca o solutie se va gasi in final. Asa cum am judecat cu totii, in urma vizionarii fotografiilor, cel mai important si greu este drumul.
Daca se scapa de acest pas 1 si se va putea intra pe teren, asa cum zicea si Relu Deliu, restul e floare la ureche. Am constat ca trebuie mult mai multa piatra decit gindeam.
Daca pe linga cei 4200 lei, zi 4500 strinsi din donatii, mai aproba si CD ul inca pe atit ( macar ) eu cred ca in vara asta multi colegi, vor putea sta bine la minicamping Tuzla.
Pe parcurs, daca lumea vede ca treaba ia amploare, vor creste considerabil ambitiile de a face cit mai frumos acolo. Diferenta e ca Pasarea e una si Marea este totusi alta :)
Deci, cu calm, inainte ! Asteptam actul. O perioda (nu stiu care) vom merge si noi pentru a sprijini "actiunea"..
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns