Dragii mei la aceasta h il sarbatorim pe colegul Mircea Vochita .
Suntem 10 echipaje .
Ne vom retrage la culcare mai ales pt ca ni s-a urat ciocaneala placuta ;) si pt ca avem si 2-3 pescari printre noi ...care se presupune ca dimineata au treaba.
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Aseara a fost frig dupa cum se vede, dar azi o sa fie soare si frumos si la voi. La Rasnov e soare cu dinti. Faceti focurile si frigeti pestii aia, prinsi de dimineata.
La multi ani sarbatoritului !
Enache, cand te decizi sa te inscrii la examene pentru barca sa ma contactezi sa iti trimit ceva documentatie. E valabil pentru toti colegii.
Distractie placuta in continuare si inca mai asteptam mai multe poze....
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
S-a mancat peste dar nu model din balta ...pana acum s-a mancat doar model care a facut beep la casa si l-am bagat in plasa ! ;)
Am avut vreme buna sambata , ieri , iar astazi se vede a fi la fel o zi insorita.
De frig nu ne temem ...mai ales ca unii suntem obisnuiti si cu iesiri facute iarna ...
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Hai ca "striga invidia" in unii. :D :D :D
Am avut vreme foarte frumoasa . ne-am strans si 10echipaje , au mai fost si 3-4 masini care au venit doar pentru un gratar , a fost colegul Ilie F1A care ne-a facut cateva demonstratii de aeromodelism .................intr-un cuvand o iesire reusita de la un capat la altul .
A fost super frumos. O gura de vin fiert dupa o ciorba de peste si o tochitura. Odihna, relaxare, plimbare, si povestiri haioase si glume din belsug spuse in bataia focului.
Ma bucur ca am venit (pentru prima data) si abia astept urmatoarea iesire : 12 Aprilie - Horezu - Paste.
Apropo Cipriane, cum fac putina economie la GAZ??? :D :D
Cred ca un generator ar fi indicat.... :D :D :D
În cautare de rulota!
Bogdan Geaboc & Family
0725.251.098
geabocbogdan@yahoo.com
Bogdane , ma bucur ca ai apreciat aceasta iesire si ca ti-a placut ; vorba aia :"Prima impresie conteaza"
N-ar fi exclus ca pana la Paste sa mai facem una , tot asa pe langa Bucuresti. Asa ca fii cu ochii pe topicul asta de intalniri.