Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va salut
In august speram sa plecam cu rulota in primul circuit extern , cam 18-20 zile pe urmatorul traseu, pe care il gandesc de cateva luni:
Focsani-Clisura Dunarii 1 noapte-Umag(croatia) 2, 3 nopti- Litoralul sloven o zi- Venetia 1 sau 2 nopti maxim- Verona 1 noapte cu parcul de distractii-Como(Milano) 2 nopti - Elvetia ( Chamonix-Geneva-Montreaux-Berna-Lucerna-Zurich) 5-6 nopti- Insbruck- salzburg- Viena- casa.
IN Elvetia se plateste vigneta 40franci auto+ 40 franci rulota doar daca se merge pe autostrada, dar uitandu-ma pe street view cred ca se pot evita autostrazile , mergand doar pe drumurile nationale care sunt foarte bune si in felul acesta vazand mai mult din autentica Elvetie. Cum banii sunt importanti , Elvetia fiind o tara scumpa, asa se spune, conteaza fiecare banut.
Nu suntem inebuniti dupa muzee, care sunt si foarte scumpe, incercam cat mai multe atractii free, nu suntem cei mai zgarciti oameni din lume dar nici nu de dau banii afara din casa. In Eveltia si Franta am vazut ca campingurile sunt mai ieftine decat Italia si Croatia, Ideal ar fi sa avem si niste biciclete, dar fiind 4 persoane cred ca e cam greu sa caram 4 bicilete cu noi .
Uitandu-ma google street view , drumurile nationale din Elvetia trec prin zone foarte pitoresti, prin mediul rural, ma gandeam ca e posibil sa mai gasim si un loc de off camping in situatii de forta majora.
Daca aveti sugestii cu mare drag le primesc.
Initial vroiam sa ma deplasez catre Roma, dar am oroare de aglomeratie, caldura mare asa ca preferam de la venetia sa o cotim spre Verona si Elevetia.
In Croatia nu vreau sa ma deplasez spre sud deloc, din acest motiv incerc sa tin cap compas Venetia si sa ma duc pe plajele din Croatia care sunt in drum spre Venetia. Am observat ca litoralul Sloven are vreo 20 km cu 4 statiuni mai mari care ar putea fi trecute intr-o zi lumina.
In Venetia sunt mai multe campinguri cam in jur de 50 euro pe noapte, 2+2, rulota si masina.
Astept sugestii sau de ce nu si parteneri de drum, partial sau tot drumul
Va multumesc
Cred ca e destul de mult si ca timp si distanta ceea ce propuneti dvs. . Si eu vroiam initial macar Florenta dar o voi face altadata cand ma voi duce la Roma. Coasta de azur cu Genova e in plan atunci cand voi face o excursie in Spania. Vreau sa stau si la plaja in croatia, vreau sa merg in Verona la parcul de distractie, vreau in como la un camping cu piscina etc.
Germania cu Munchen e in plan atuinci cand ma voi duce IN olanda, danemarca etc.
Momentan eu abordez un circuit mai scurt.
@ Bogdan Geaboc
Mi se pare ca in unele locatii e putin sa stai doar o zi si a doua zi sa pleci alte sute de km, devine obositor, in general daca stai 2 zile intr-un loc deja cand mai faci dupa 2 zile alte sute de km nu-i mai simti....asta e parerea mea din experienta avuta in cateva iesiri din tara....
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Sunt deacord cu dvs domnilor. Daca considerati ca circuitul este prea lung si obositor datorita pauzelor scurte, va propun sa dati o varianta mai scurta. Avem un baietel de 5 ani, si mai dorim sa facem un copil. Daca acest lucru se va intampla in 2016, acest traseu propus de mine m-ar fi linistit pentru o perioada de 4-5 ani pana creste cel mic care este in proiect. Abia am cumparat "sifonierul" si sunt entuziasmat de aceasta plecare care as dori sa fie maine....
În cautare de rulota!
Bogdan Geaboc & Family
0725.251.098
geabocbogdan@yahoo.com
Prima jumatate din august e perioada de varf si preturile sunt cele mai mari.
Probabil ca un pitch premium ajunge la 60 de euro.
Nu numai in Croatia sunt scumpe campingurile, in toata Europa e la fel. Campingurile in care stai doar in trecere sunt mai ieftine, dar cele de vacanta sunt scumpe si pline.
Noi suntem 4 si platim in medie 40, am detaliat in postul despre acest camping.
Mihai Sacala scrie:Prima jumatate din august e perioada de varf si preturile sunt cele mai mari.
Probabil ca un pitch premium ajunge la 60 de euro.
Nu numai in Croatia sunt scumpe campingurile, in toata Europa e la fel. Campingurile in care stai doar in trecere sunt mai ieftine, dar cele de vacanta sunt scumpe si pline.
Noi suntem 4 si platim in medie 40, am detaliat in postul despre acest camping.
Da, asa este fara reduceri este in jur de 55 euro, noi intentionam sa stam 2-3 nopti. Cine stie poate ne intalnim pe acolo, cam pe 12 august.