Poziția din lista fam Vânt,adică Florin Vânt,ATENȚIE:fără mustata
s-a hotărât sa-si dea bretonul de sub nas jos!!!
Rugăminte mare la cineva care are in dotare o pompa de ungere
pentru pistonul de la protap si o poate aduce !
Mulțumesc !
Salutare. Ne inscriem si noi 3 persoane cu sifonierul Fiat ducatio Euro mobil, din dotare, proaspat sosit acasa (astazi l-am cumparat si l-am adus). Pregatiti-va de 1001 intrebari. Pun la bataie 5 l vin Feteasca de Vrancea, si 4 sifoane.
În cautare de rulota!
Bogdan Geaboc & Family
0725.251.098
geabocbogdan@yahoo.com
Politic Iulian scrie:Poziția din lista fam Vânt,adică Florin Vânt,ATENȚIE:fără mustata
s-a hotărât sa-si dea bretonul de sub nas jos!!!
Rugăminte mare la cineva care are in dotare o pompa de ungere
pentru pistonul de la protap si o poate aduce !
Mulțumesc !
Salut!
Iulian, sa stii ca nu ai date de actualitate! Mustata creste la loc! Pana nu calc din nou pe bec, nu o mai dau jos!
Si decalimitru am eu! Tu sa ai vaselina! Si sa nu ai impresia ca te bag in vreo sedinta!
Aia era reteta Bogdane , cu mai multa apa.
Incepe primavara astronomica si trebuie sa facem antrenament de acum inainte pentru spritz-ul de vara . :D
In acest weekend avem 3evenimente importante :
- eclipsa
- luna plina marita
- solstitiul de primavara ; ziua egala cu noaptea
Deci , o deschidere de sezon cum nu se poate mai bine pusa. Daca vroiam , nu iesea asa.
Era sa uit.... Noi mergem la peste??? sau gratere si sprit? Daca e de peste, va rog sa imi luati si mie un bat... Fac cinste. Daca nu... fac gratarul si plinul la pahare. Oricum sunt anti-talent la pescuit. :D
În cautare de rulota!
Bogdan Geaboc & Family
0725.251.098
geabocbogdan@yahoo.com
Am 4lansete si 4undite .
Adica , logistica necesara pescuitului este la dispozitie.
Si nu vad de ce va agitati atat , ca oricum Mircea aduce pestele pentru saramura .
Bogdane , tu vei fi cineva ; pentru ca "cineva" trebuie sa toarne in pahare , si "cineva" sa faca gratarul . :D