Exista interes pt campare off camping la mare in 2015 ?

orice membru al forumului poate propune o intalnire
Scrie răspuns

Doriti sa campati in conditii of camping in sezonul 2015 la Tuzla -Eforie Sud pe plaja ?

Chestionarul s-a închis pe data de 08 Apr 2015, 16:50

DA , daca este cat de cat amenajat si avem o sursa de apa
65
77%
merg off camping , dar in alta parte , singur , nu in asociere cu alte echipaje
4
5%
NU , nu MA INTERESEAZA locatia
2
2%
NU merg off camping la mare - prefer in camping cu dotari , umbra , wi-fi , dus ,WC, apa calda
13
15%

Voturi totale: 84

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Exista interes pt campare off camping la mare in 2015 ?

Mesaj de Lupu Ciprian »

Conducerea asociatiei nu a decis inca daca se merita a se cheltui bani din fondurile ClubRv pt a demara un proiect de amenajare a unei locatii la mare , pe plaja , fapt pt care in afara de opinia membrilor asociati , ma gandesc ca ar fi buna si opinia membrilor simpatizanti .

Avem un topic deja in care se discuta despre posibilitatea camparii in 2015 in zona Tuzla - Eforie Sud, numai ca acest topic fiind un proiect al Asociatiei ClubRV-RO ce implica costuri pt amenajari , a fost mutat de colegul meu Mihai Rusu in zona membrilor asociati pt ca se expun informatii exacte despre locatie si pt ca discutam despre cheltuieli numai intre noi , intre membrii cotizanti CLubRv-Ro... mai exact aici :
viewtopic.php?f=83&t=8018

Cu toate acestea consider ca ar fi util sa-si dea cu parerea si membrii simpatizanti ClubRV-Ro.... pt ca la locatie in caz ca doresc sa vina , ar avea si ei acces ca si la Pasarea unde unii simpatizanti au ajutat si la plantarea de pomisori sau la alte chestii si au frecventat in 2013 -2014 locatia in weekenduri .

Asadar intrebarea din chestionar este mai jos ....
Mentionez ca membrii asociati vor plati pt. campare .. mai exact pt. intretinerea locatiei jumatate din cat platesc cei simpatizanti , respectiv 10 fata de 20 ron /zi/echipaj.... ( suma exacta va fi votata /stabilita in CD)
Costurile ar fi pt salubrizare , vidanjare /paza / tuns gazon / apa curenta ... in primul an "mergem" fara 220v .
Cei care raspund , "da " , pot sa-si lase si numele ca sa stim "amatorii de of" :)
Chestionarul este deschis pana plecam la inatalnirea de PAste , adica 3 saptamani ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: Exista interes pt campare off camping la mare in 2015 ?

Mesaj de Radu Pascu »

Am votat 1 . Explicatia este ca NU se gaseste camping pe litoral cu toate dotarile si de X stele fara sa nu fi deranjat de tot felul agenti poluanti.
Si atunci prefer varianta 1. Daca varianta 4 ar exista, poate ca ar fi fost de preferat. Nefiind.., mai discutam pe parcursul topicului.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
lungu marian
Membru forum
11
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

Am votat 1 ,imi place mai mult off,
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Am votat prima optiune, desi, din nenumarate motive, cochetez si cu a doua.

Pe urma: nu m-as da in laturi sa ma implic (mici lucrari de amenajare, care sa implice munca necalificata ori pe abilitatile* mele), sau sa aduc oarece contributie (daca asociatia va decide ferm in vreun fel, dar neaparat pe termen lung) ori chiar sa devin membru al asociatiei - vedem, vorbim, decidem.

* pe langa ce face tot "mesterul casei", zicem de instalatii electrice
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Emil Lipan
Membru forum
15
Oras: Braila
Data nasterii: 20 Iun 1951

Mesaj de Emil Lipan »

Am votat 1, particip si financiar daca este posibil
ELDDIS SUPREME PEUGEOT 307SW
tel 0767111900
Valentin Busca
Membru asociat
10
Oras: Targoviste
Data nasterii: 06 Dec 1969

Mesaj de Valentin Busca »

Da, am fost la Corbu si am platit ,cu OP.direct la ARBDD pentru 1 an masina + 2 adulti.
Ca ideee, oare nu ar exista posibilitatea ca platind o taxa pentru un an, sa pot sa vin de cite ori vreau asemanator cu situatia din cealalta locatie ?
Pentru inceput, sunt de acord sa sustin material cu 300 ron pentru demararea lucrarilor la acest proiect !
Elnagh Marlin 58 1,9 TD
tel.0722771791
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Am sustinut din prima, necesitatea acestui sondaj in rindul Tuturor rulotistiolor, indiferent apartenenta ! Logic va fi sub egida Asociatiei ClubRV RO, pt. ca e pers juridica.

In primul si in primul rind ...ar fi o treaba.. sa avem.. Baza noastra proprie ..!

Am votat Varianta 1 deoarece ne place acest "Semi-off-camping"...Zic asta pt ca: Avem asigurata Apa care e nr 1. Cu curentul se rezolva..multi au solare, sau baterii, etc.
Citeva "seri romantice" la luminari, lampite nu cred ca nu place cuiva. Importanta e atmosfera intre echipaje, care cu siguranta, va fi mult mai reusita in astfel de conditii.
Deci :
Daca vor fi amatori si daca Proiectul Tuzla demareaza, vom veni de minim doua ori in acest sezon pt. mai multe zile...Ma ofer in aceste perioade si pe post de "santierist" :)
Contribuitia noastra va fi ori 400 lei cash, ori, o masina de tuns iarba, sau cu un alt necesar..E mare lucru sa avem Baza noastra proprie pe litoral.. Deci, sustin proiectul !

Va asteptam cu inscrieri pe echipaje, in caz ca v-ar suride o asemenea initiativa...
Practic, acesta este un Sondaj - Test (urgent) ca sa stim daca demaram, sau nu...

Curaj !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Mie imi place proiectul si ar fi frumos ca acest club sa aiba propria locatie la mare....nu stiu daca as veni pentru ca la mare in Romania nu merg cu rulota...daca ar fi un camping asa cum trebuie poate as veni, nu ma impac cu off la mare, de aceea am votat ultima optiune, oriunde in alta parte merg offcamping nu am probleme, insa la mare NU...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Ioan.Sturz
Membru forum
14
Oras: Sibiu
Data nasterii: 13 Aug 1950

Mesaj de Ioan.Sturz »

Votez varianta 1 pentru ca sper sa putem avea un loc in care sa ne bucuram de soare, mare si voie buna, departe de galagia infernala din zonele amenajate.
Daniel Posirca
Membru forum
15
Data nasterii: 19 Apr 1970

Mesaj de Daniel Posirca »

Si eu am votat 1, mi-am dorit mereu o astfel de locatie fara prea multe facilitati, doar cu o sursa de apa... :)
Peugeot 307 break + Hobby 450
tel. 0770 923 004
Toni Conecini
Membru asociat
11
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

am votat 1 si voi si contribui cu bani si altele pe masura posibilitatilor pt realizarea proiectului inca din sezonul 2015. de fapt as avea disponibilitatea sa merg de 1 mai acolo eventual sa vad pe viu cum este. Imi place si varianta 2 - de fapt am fost de cateva ori la rulora pe plaja Corbu chiar daca nu sunt deloc conditii si nici apa. este super sa te trezesti si sa pasesti direct pe plaja.La Corbu din pacate nu este legal sa stea rulota, cei de la biosfera iau taxa pe masina si persoane, NU pe rulota (cred ca pt autorulota se poate), iar la Corbu m-am saturat de vantul aproape neincetat
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Am votat 1 pentru ca sustin acest proiect si cred in viitorul lui.In a doua parte a lunii august a-s vrea sa I-mi petrec concediul de 2 saptamani in aceasta locatie,iar daca este nevoie de personal in vederea amenajarii zonei,eu ma ofer voluntar,asa ca va rog a ma contacta la tel.din semnatura sau pe e-mail.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Scrie răspuns