ANTE-PASTE 2015 IN MUNTII DOBROGEI 9-14 APRILIE 2015

orice membru al forumului poate propune o intalnire
Lacramioara & Cristian Zabava
Membru forum
14
Oras: Constanta
Data nasterii: 23 Apr 1974

ANTE-PASTE 2015 IN MUNTII DOBROGEI 9-14 APRILIE 2015

Mesaj de Lacramioara & Cristian Zabava »

Salutare tuturor!

Ne-am hotarat sa facem o escapada in saptamana premergatoare Pastelui ( 9-14 aprilie) in zona Muntilor Macinului. Noi am mai fost in toamna anului trecut si deja suntem nerabdatori sa ajungem iar in zona. Si cum toata lumea spune ca peisajele acestor munti sunt cele mai frumoase primavara, abia asteptam sa ne desfatam cu ele. Locul de campare va fi "off" si va fi dezvaluit doar celor care confirma participarea (sac!) la momentul potrivit, prin telefon. Fara suparare, dar nu vreau sa-l popularizez din anumite motive strategice. :D Avem in apropiere un magazin de aprovizionare si o fantana cu apa rece, limpede si buna! Chiar si un foisor cu masa si bancute. Chiar si o vatra amenajata pentru foc! Si un lac frumos unde se poate pescui.Wow! Deja am divulgat prea multe :roll: .
Despre noi: familie cu 2 copii, baiat (8) si fata (5).
Hobby: drumetii, muzica buna, pescuit, plimbari cu bicicleta.
Antihobby: manelele si bautura in exces.

Asteptam cu drag sa va alaturati (celor care se incadreaza la antihobby)!
Land Rover Discovery 2
Knaus 550 TF
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: ANTE-PASTE 2015 IN MUNTII DOBROGEI 9-14 APRILIE 2015

Mesaj de Popa Violeta »

Felicitari Dna Lacramioara pentru curajul de a populariza zona Dobrogei si de a face invitatii pentru o intalnire rulotistica de Paste.
Cred ca asta era si ideea pe care am expus-o in alt topic - pentru fiecare zona trebuie sa fie 2-3 colegi cu intiativa care sa propuna astfel de intalniri menite sa faca cunoscute tuturor colegilor frumusetile, vestigiile si locurile turistice ale zonei respective.
Pentru zona Olteniei, Lupu Ciprian orgtanizeaza Pastele la Horezu, pentru zona Transilvaniei, Luidort Peti organizeaza Pastele catolic la Dej, pentru zona Moldovei eu organizez Pastele la Durau .... deci ideea Dv. de a organiza Pastele in muntii Macin este binevenita , mai ales pentru colegii din zona care nu vor mai trebui sa strabata sute de kilometri pentru intalnirea de Paste.
Cat priveste secretizarea locatiei in care vreti sa se desfasoare evenimentul, nu cred ca este indicat deoarece am avut surpriza ca unii invitati sa ajunga inaintea mea la un eveniment si daca nu ar fi stiut locatia ar fi trebuit sa stea in sosea.
Noi, in general, cautam sa aducem pe forum locuri noi de campare (atat campinguri cat si locatiim off camping), care sunt prinse pe harta Wiki a asociatiei noastre, tocmai pentru a face cat mai lesne accesul colegilor spre zonele pe care doresc sa le viziteze.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lacramioara & Cristian Zabava
Membru forum
14
Data nasterii: 23 Apr 1974

Mesaj de Lacramioara & Cristian Zabava »

Stimata Doamna Popa,
Sau draga Violeta, avand in vedere ca suntem un fel de colegi (de forum, de hobby) daca nu-s prea indraznet,
In primul rand vreu sa-ti multumesc pentru apreciere, in al 2-lea rand tb sa marturisesc ca cel care a scris e ultimul in rand din titulatura "utilizatorului", adica Cristian, pt ca asa-i corect, sa stii cu cine vorbesti, iar in al 3-lea rand cred ca ai luat mult prea in serios ideea cu "secretizarea" locatiei. E adevarat ca ma gandisem sa organizez si o licitatie, iar celui care oferea mai mult sa-i atribui cel mai bun loc si tot asa... Acum daca m-ai prins si m-ai certat (sper s-o iei ca pe o gluma) mi-ai stricat planurile si am sa ofer totul la liber :D . Serios vorbind, nu e nici un secret locatia, am vrut doar sa incit putin si sa starnesc interesul macar din curiozitate, asta deoarece la postarile mele anterioare nu prea au fost amatori. Asa ca divulgarea locatiei o voi face (la vedere, in cadrul acestui topic) in momentul in care primul doritor isi va arata interesul. Bineinteles ca trebuie sa dovedeasca cu adevarat acest lucru si drept garantie trebuie sa verse o suma considerabila in contul bancar pe care il voi pune la dispozitie. Garantia i se va returna la finalul intalnirii sau nu, in functie de purtarea pe care a avut-o! :lol:

As putea sa inchei cu fraza " totul este un pamflet si trebuie tratat ca atare" dar nu, nu este!
De asta trebuie sa va convingeti. :roll:

Cu stima,
Cristian
Land Rover Discovery 2
Knaus 550 TF
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Chestia cu secretizarea locatiei nu a fost o - cearta -. Acum doi ani am facut Pastele la pensiunea Zimbru de langa M-rea Neamt. Am avut 16 colegi inscrisi pe forum iar la intalnire au fost 23 de colegi. Asta tocmai datorita faptului ca locatia a fost clar expusa pe forum iar colegii care s-au hotarat in ultima clipa sa participe ne-au gasit fara nici o problema.
In alta ordine de idei, sa stiti ca atat mie cat si altor colegi care vin spre litoral (noi moldovenii trecem chiar prin Macin) ne-ar prinde bine sa avem o locatie unde sa putem sta o noapte, sa ne odihnim in tihna, inainte de a ajunge la Mare.
In ce priveste organizarea acestei intalniri la Macin, nu va descurajati. Luati exemplu lui Ciprian (paste la Horezu) si puneti poze cu locatia. Sunt sigura ca se vor gasi in zona colegi care va vor onora invitatia. Eu, pentru a pune poze de la Secu (unde am petrecut Pastele anul trecut) m-am deplasat pana acolo, am facut poze si le-am pus pe forum.
Sper ca pe viitor sa faceti o intalnire mai spre Casimcea. N-am vazut zona insa mi-a fost calduros recomandata de prof. Gheorghita.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am sters postarile in plus pt. ca intervenisem inutil. Scuze !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
robert_moga
Membru forum
13
Data nasterii: 25 Aug 1977

Mesaj de robert_moga »

Cristi tine locul cald, poate te prind acolo pe 14 inainte de plecare ca nu ne-am mai vazut de mult.
Eu ar trebuie sa ajung acasa pe 11 Aprilie, 12 la nasi, 13 la parinti si daca tote's bune de pe 14 ne dam cu bicicletele prin muntii Macin :P .
Suna-ma sa-mi dai numarul de cont, nr meu este 8989989.... tarif normal :mrgreen:
Tinem legatura.
Autorulota Weinsberg CaraBus 600K - Fiat Ducato
Robert Moga
0722194730
robert_moga@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Eu nu mai inteleg nimic...Se scrie de anul trecut despre aceasta locatie, dar nu gasesc nimic concret..o poza, ceva ..( sigura fiind poza mea, unde va rugam sa dati detalii )
Ma tot uit, caut , dar nu am gasit decit dialoguri scurte intre membrii .. Chiar, ce este cu topicurile astea ? Nu stiu eu sa caut sau ? Oare gresesc, sau chiar m-am "dus " ? :)
Sper sa reveniti la subiect, sau, sa spuneti moderatorilor, ce sa faca.. Puteti suna la 89 8989 ( post 6 viewtopic.php?f=165&t=8001&start=5 ) Va va raspunde un moderator :)
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns