Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am votat Vulcanii Noroiosi pentru ca nu am mai fost in zona. A doua optiune a fost la mare intr-un camping cu minim de dotari, eventual in zona Mamaia - Navodari pentru a evita aglomeratia de pe drumul spre Costinesti - Eforie specifica momentului 1 Mai .
COSTINESTI - semi off camping - Voturi 5 - Confirmari pe forum : 0
01-
02-
Lista va fi reactualizata permanent, pentru a se putea vedea, optiunile dumneavoastra.
Curaj la confirmari !
PS : Pentru cei care au optat la Vulcanii noroiosi si care nu au ajuns la aceasta locatie, postez clipul de anul trecut din aceiasi perioada, pt a vedea cit de frumos este.
In al doilea rind, acolo veti gasi conditii civilizate, o gazda de nota mare si posibilitati de petrecerea timpului, inclusiv la plecare, dupa ce vizitati si Sarata Monteoru ..
De acord ca pe langa vot,sa lasam un mesaj cu privire la acest eveniment.Preferam intalnirea de 1Mai la Vulcanii Noroiosi!!!:))).Marea o vedem in fiecare an,indiferent in ce tara...asa ca haideti cu totii sa ne bucuram de privelistea de la Vulcanii Noroiosi!!! :)
Ne gandim si la varianta "of la mare"... lasam macar inca 1 saptamana sondajul si " cantarim " ... vedem .
Pana atunci in masura in care vreti sa participati va rog exprimati-va opinia !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nici o problema facem 2 intalniri in paralel, eu ma pot ocupa de aceasta de la Vulcani unde vad ca in sondaj s-a trecut deja de cifra 20.... deci ar fi preferata de rulotisti aceasta ... ca locatie de 1 mai anu' asta .
Poate se ofera cineva sa o organizeze si pe aceea de la Tuzla ....( intalnirea )
Oricum la ultimele intalniri CLubRV observ ca vin peste 100 de persoane in total , deci ne obliga situatia sa facem in minim 2 locuri de Paste ...1 mai .... iar de Rusalii va fi iar un record probabil ... ( anul trecut au fost 64 de familii cu 20 -25 copii ) total cca 150 pers.
La 1 dec au fost 100 persoane !
Astazi am programata o discutie de 30 min cu Dl. Boboc Ionel de la "Muddy Land " .
Va voi prezenta situatia in detaliu .
@ Victor Sava :La aceasta h avand in vedere puterea instalata a curentului si suprafata de la Muddy Land, locatia poate primi cca. 50 echipaje .
Daca nu se conecteaza toti la curent, se pot campa si 70 echipaje undele fiind cam departe de prize....
Avand in vedere rezultatul sondajului , am decis sa ma ocup personal de intalnirea de la Vulcanii Noroiosi.
Am discutat si stabilit conditiile cu Dl. Boboc Ionel si incepand de azi va apare propunerea noastra pt. 1 mai 2015 Vulcanii Noroiosi - ClubRV intr-un topic dedicat acestei intalniri .
In paralel se va putea merge cu inca 2 intalniri ClubRV-RO una la Pasarea Lac pt. cei ce nu doresc sa plece din zona Buc-Ilfov si alta la Tuzla daca exista un organizator , daca nu ploua si este acces pe acel drum la acea data .
FAMILIA VASILESCU AUREL si ELENA dorim de 1 MAI sa fim la BUZAU la Vulcanii noroiosi ,de oare ce nu am vizitat acesti vulcanii,si am inteles din descrierile celorlalti ca locatia este frumoasa.