Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bun gasit dragi rulotisti! Ma numesc Ana Maria Visan, locuiesc in Balotesti, Ilfov, sunt casatorita si am un baietel de 7 ani. Suntem incepatori in "ale rulotelor", adica ne-am achizitionat o rulata marca Sprite an 1998 si nu am scos-o la plimbare pe nicaieri. Abia astept prima iesire si bineinteles si pe urmatoarele. :lol:
Opel Zafira B + Sprite Alpine
Ana Visan 0722675369 "Fii bun de câte ori se poate. Şi întotdeauna se poate"
Ma numesc Grecu Georgiana,din Mioveni,Jud.Arges.Sunt casatorita,am un baietel de 5 ani si 9 luni si suntem "boboci" in "rulotism".Avem o rulota Hobby Classic 425 T,trasa de un VW Passat,2.0 l,TDI.Asteptam cu nerabdare prima iesire in natura in aprilie,a doua in mai si binenteles cea mai importanta vacanta in iunie,in Turcia,alaturi de prietenii nostrii ,fam Mihaila(Alin Mihaila),de la care am si achizitionat rulotzica.O zi minunata sa aveti si sa rulotim sanatosi in toata lumea!!! :)
Draga Georgiana, bun venit in randul rulotistilot, mai exact in randul Asociatiei Clubrv. Poti incerca sa cunosti o mare parte din colegii nostri daca participi la intalnirea de Paste de la Horezu, unde vei putea constata ''pe viu" cum decurg intalniriule si cum se distreaza rulostistii nostri. Ma bucur ca doresti sa vizitezi Turcia cu rulota (probabil ca vom fi ceva mai multe rulote ca de obvicei. Felicitari pentru rulota - este o achizitie buna.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
VA SALUT...NUMELE MEU ESTE NISTOR IULIAN...DE CURAND AM ACHIZITIONAT O RULOTA MARCA DETHLEFFS PE CARE O TRAG CU UN OPEL ASTRA....AM AVUT SI PRIMA IESIRE ALATURI DE VOI LA CIOCANESTI UNDE M-AM SIMTIT F BINE SI ABIA ASTEPTAM SA MERGEM LA HOREZU DE PASTE....VA SALUT