Cârlig remorcare Toyota Camry

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
RazvanGogonea
Membru forum
10
Oras: Orel Russia
Data nasterii: 12 Apr 1978

Re: Cârlig remorcare Toyota Camry

Mesaj de RazvanGogonea »

Domnule Constantin Curelea, cârligul suporta 1500kg respectiv 50kg. Ce spune-ți? O pot înhăma, in situația de fata? Multumesc!
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
RazvanGogonea
Membru forum
10

Mesaj de RazvanGogonea »

Da, Vali am si un Outlender ( al soției), deocamdată fără cârlig. Eu voiam sa tractez cu Toyota, pentru confort, si un consum mai mic. Si din cauza prețului carligului de remorcare., 600$
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Eu zic ca sa folosesti Outlender-ul la tractat, mai ales ca cei de la Toyota nu recomanda montarea carligului( probabil stiu ei ceva...sasiu, ambreiaj...) un 4x4 este in general prevazut din constructie sa traga oarece masa dupa el 1500 - 2500 - 3500(dupa caz) deci rezulta ca are un sasiu si transmisie mult mai robuste plus tractiune integrala, daca mai are si un motor macar de 2.0l - 2.5l ...
Este doar parerea mea, vezi ce mai zic si alti colegi...mai te documentezi si in final decizi...
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Eu sunt putin derutat de viewtopic.php?f=98&t=7996
Daca aceasta este rulota detinuta, ansamblul cu masina de teren pentru tractare este cel optim.
Rulota este mare pentru alta combinatie.
Vali are dreptate.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
RazvanGogonea
Membru forum
10

Mesaj de RazvanGogonea »

Veți fii surprinși, dar Toyota camry este mai puternica decât Outlanderul 2.5 181cp contra 2.4 167cp, deci ce ma sfătuiți?
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Intra pe www.towcar.info si fa simulari cu fiecare tip de masina si in urma rezultatelor obtinute, te hotarasti cu ce vei trage rulota.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
RazvanGogonea
Membru forum
10

Mesaj de RazvanGogonea »

http://www.towcar.info/ acest site nu este actualizat. Are nu mai masini vechi. Eu nu ma regasesc aici. :roll:
Mihai Sacala
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Oct 1979

Mesaj de Mihai Sacala »

Parerea mea este ca cereti mai des ajutor pe forum fata de cat aveti nevoie.
Cu toaleta nu era limba, nu era informatia detaliata etc.
Acum site-ul oferit are numai masini vechi. Am intrat acum si am gasit/configurat combinatia dumneavoastra: Toyota Camry + rulota.

Repet este parerea mea. Consider ca cererile nefondate, dar mai ales tentativele de raspuns la astfel de cereri sunt pierdere de timp.
Volvo V40 + Burstner 390 tk
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

RazvanGogonea scrie:http://www.towcar.info/ acest site nu este actualizat. Are nu mai masini vechi. Eu nu ma regasesc aici. :roll:
Aveti posibilitatea sa completati manual datele (masele) masinii si rulotei, nu-i bai daca nu gasiti o potrivire exacta. Ce incearca acel sit sa va sugereze este ca nu doar caii putere conteaza: Atunci cand tractati o rulota conteaza ENORM de mult raportul intre masa masinii tractoare si masa rulotei! Ganditi-va ce se intampla tunci cand rulota vrea sa intre in balans, sau atunci cand sunteti nevoit sa faceti o manevra brusca (pentru a evita un obstacol din drum). Rulota vrea sa-si continue drumul drept, masina controleaza rulota exclusiv prin intermediul greutatii proprii. Se recomanda un raport de maxim 85% intre masa maxima autorizata a rulotei si masa "la gol" a masinii, tocmai pentru a garanta faptul ca in exploatare masina va fi semnificativ mai grea decat rulota.

Daca raportul maselor este necorespunzator atunci caii putere pe care i-ar avea masina nu fac decat sa va aduca in situatia de pericol mai repede.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
RazvanGogonea
Membru forum
10

Mesaj de RazvanGogonea »

Va multumesc, pentru sfaturile date. Am decis: nu voi tracta cu Camry, fiind nestabila. Voi tracta cu Mitsubishi Pajero Sport v6 bezina 3000cm*, 180 cp cutie viteze automata. Ascultand sfaturile domnului Mihai Scala, care se lauda ca a gasit pe acel site de calcul " masina+rulota" (Camry exista doar modele fabricate acum 10 ani).solicit Off topic. Acest om are dreptate este o " pierdere" ( cum dansul sa exprimat) de timp cu intrebarile mele. Toate bune!
Scrie răspuns