Pt. a merge la locatie sa verifice situatia NU s-a oferit nimeni din pacate .
Am dat pe la h 16 cateva telefoane unor rulotisti care indragesc locatia .
La h 17 am mers impreuna cu Mircea Vochita sa evaluam locul si am constatat ca este putin umed drumul de acces dar se poate intra .
Am coborat pana jos am incercat sa filmez si cu drona ca sa vedeti o filmare de ansamblu dar batea cam tare vantul .
Cu masina nu sunt probleme , dar cu Rv ul as zice ca da, sau stricam drumul daca incepem cu derapaje .... cel putin as acred eu , dardaca sunt cateva echipaje care doresc sa vina .. sa vina .
Daca vrea cineva sa mearga se poate eu pot veni doar la gratar la fel si Mircea ....nu vrea sa coboare cu Rv ul .
Daca aveti placere se poate merge la un gratar sau ceva de acest gen chiar si cu sau fara Rv indiferent daca vin eu sau nu .
Eu dimineata am treaba dar pot ajunge sa ne vedem dupa h 14. , insa puteti intra cand vreti la locatie am vb sa vi se deschida sau vin personal .
Daca ploua la nopate sau maine de dim. nu se mai poate merge .. nici nu se mai recomanda ca e deja putin umed jos....
Pana acum vad ca oricum nu m-a sunat nimeni si nici nu si-a exprimat altcineva dorinta in afara de colegu' Neaga .
Se poate ramane si peste noapte , taxa campare zero momentan pana CD ul decide ce facem cu cheltuielile de anu' asta .