Grecia insula Zakynthos

orice membru al forumului poate propune o intalnire
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Grecia insula Zakynthos

Mesaj de Dragos Marin »

Salutare,
Doresc sa merg in aceasta vara in Grecia insula Zakynthos, daca este vreun coleg care ma poate ajuta cu informatii legate de camping-uri sau rulotismul in general de pe insula, mi-ar fi de mare folos...
Pe internet am gasit vreo 3 campinguri insa nu am informatii concrete despre ele...
Multumesc !
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Grecia insula Zakynthos

Mesaj de Lupu Ciprian »

Postarile de mai jos au fost "aduse" aici dintr-un alt topic al lui Dragos Marin intutulat " Mic tur prin Europa cu autorulota "
aflat aici ( in caz ca vreti sa-l revedeti ) :
viewtopic.php?f=102&t=7946

... subiect in care s-a ajuns a se discuta despre Grecia .
Continuam cu Grecia strict despre insula Zakintos mai jos .

Asa cum v-a rugat si colegu' Dragos M. , sunteti rugati sa pastrati discutia pe "linie rulotistica" , fara devieri catre ALL INCLUSIVE sau pensiuni ........

Dragos Marin scrie: Eu as vrea sa vad posturi din destinatii mai deosebite insa nu prea sunt postate, doar cateva... de exemplu as vrea sa ajung anul acesta in Grecia insula Zakinthos (poate chiar de Paste) si nu gasesc absolut nici o informatie despre aceasta insula, am sa deschid un topic separat, poate vreun coleg a fost, sau cunoaste aceasta locatie...
radu raducu scrie:
Atasez un link cu informatii utile din Grecia,printre care si Zakynthos :

http://grecia.de-weekend.ro/grecia/zakynthos/

Plus acest topic cu link-uri despre Grecia.

viewtopic.php?f=127&t=7589&p=97526#p97526
Dragos Marin scrie:@ radu raducu - multumesc pentru link-uri dar nu ma ajuta, ma intereseaza daca a fost cineva cu rulota, asa articole si tot felul de discutii depsre insula am gasit si eu, dar ma intereseaza daca a fost cineva in vreun camping, sau daca stie ceva informatii legate de rulotismul pe aceasta insula, VREAU SA MERG CU RULOTA, NU LA HOTEL !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns