Reviews /pareri / comentarii despre modele de RV

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Am modificat titlul, pentru a fi mai usor de gasit "Modele de RVuri" . Inafara de simple fotografii, cred ca ar fi bine si de comentat cite ceva despre ce prezentam..
Banuiesc ca rolul acestui topic sa fie instructiv si la obiect, sa scriem ce nu ne convine, ce ne place, sau ce model vrem, ce impartire ne place, etc.. de genul asta.
A pune numai poze, nu cred ca e o mare afacere...Este doar o parere personala si sper sa nu fie inteleasa gresit... Asteptam si comentarii despre aceste RV uri. :)

Imagine

O " vila de lux " pe 6 axe, care cred ca se scufunda incet si bine.. in multe campinguri.. S-ar descurca pe Sacele - Cheia ? V-ar place sa aveti unul identic...sau ? :)

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Dan Casandroiu
Membru forum
12
Oras: Vulcana-Pandele, judet Dambovita
Data nasterii: 24 Iul 1977

Mesaj de Dan Casandroiu »

Pentru cei care doresc sa afle mai multe despre subiectele propuse de mine in acest topic - este suficient sa urmati (dati click pe) linkul din titlul articolului(cel cu o culoare diferita de restul textului), acesta va va duce catre blogul meu, unde se afla publicate amanuntele. La toate titlurile propuse pana acum gasiti videoclip de prezentare, date tehnice, descrieri si fotografii reprezentative.

Astazi va propun Truma app - confort digital app-solut
Ford Transit Riviera - DB 09 CZH
Ghidul locurilor de campare din Romania, gratuit la www.takethelongwayhome.eu
Alin Mihaila
Membru asociat
12
Oras: București
Data nasterii: 08 Iul 1981

Mesaj de Alin Mihaila »

Interesanta aplicatia. Daca e moca e si mai interesanta :)
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy
Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Dan Casandroiu scrie:Pentru cei care doresc sa afle mai multe despre subiectele propuse de mine in acest topic - este suficient sa urmati (dati click pe) linkul din titlul articolului(cel cu o culoare diferita de restul textului), acesta va va duce catre blogul meu, unde se afla publicate amanuntele. La toate titlurile propuse pana acum gasiti videoclip de prezentare, date tehnice, descrieri si fotografii reprezentative.

Astazi va propun Truma app - confort digital app-solut

Interesant ar fi sa avem aici, pe acest forum, informatiile tehnice si celelalte amanunte. A ma duce cu click pe blogul sau site-ul cuiva, inseamna sa plec din pagina si nu vreau asta. Dumneavoastra prezentati o poza si pentru detalii ma directionati la site-l propriu, apoi revin aici pentru comentarii. Este corect, moral, etc. acest lucru?
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Interesant este ca mare parte din promo-urile firmelor din domeniul RV sunt facute in conditii de off-camping. :shock:
Numai in ultima pagina, atat filmuletul cu... "veriga lipsa intre cort si rulota" cat si aplicatia Truma pentru smatphone și tabletă au acelasi "decor" - off-camping.
Se pare ca cei din vest devin nostalgici... tanjind inca dupa acest gen de campare, in afara campingului, in mijlocul naturii. :)
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Toni Conecini
Membru asociat
11
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

[quote="Relu Deliu" A ma duce cu click pe blogul sau site-ul cuiva, inseamna sa plec din pagina si nu vreau asta. [/quote]

pe mine nu ma deranjeaza ca ma trimite pe alt site, ci doar faptul ca acel alt site nu se deschide automat intr-o fereastra separata din care sa pot naviga si pe alte pagini ale acelui site, iar cand vreau sa comentez pe forum sa ma duc in fereastra separata a forumului. de fapt am mai scris intr-un topic...fara nici o urmare sau macar vreun comentariu a celor care se pricep cum ar trebui imbunatatita aceasta functionare a forumului
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Mihai ,eu am unul ,dar ....nu le am cu mersul inapoi (parcarea cu spatele)asa ca sunt nevoit sa decuplez mereu si sa parchez cu mina partea salonului.Cam greu ,dar ma descurc..... 😉 :lol: :lol:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Reiau si aici Toni...
Nelu Predonu scrie:Rezolvarea Toni, este simpla.
Deschizi link-ul respectiv cu "mouse-dreapta" si apesi butonul din stanga pe "deschide link-ul intr-o fila noua". Iti va ramane pagina initiala, iar link-ul se va deschide intr-o pagina noua.
Exemplific si cu imagini, poate asa ma fac mai bine inteles:

Pasul 1. Apesi pe link "mouse-dreapta" si selectezi "Deschide lnkul intr-o fila noua" apasand butonul mouse-stg pe banda albastra:
deschidere link pasul 1.jpg
Pasul 2 - apare pagina nou deschisa ca in imaginea de mai jos:
pagina nou deschisa.jpg
Pasul 3 accesezi pagina nou deschisa, pagina clubrv ramanand accesibila/activa in stanga-sus:
pagina Clubrv activa.jpg
Ar fi si absurd sa se recurga la cine stie ce "inovatii" in forum pentru o simpla apasare in plus a unui buton de la mouse.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Daca, Cosmin Prund are un pic de timp poate pune in cod un "about_blank" link-ului ce se formeaza din posturi si in felul aceasta orice link se deschide in pagina noua.... :)
Rferitor la @Dan Casandroiu, ma gandesc ca are dreptul sa puna un link cu o ancora buna (care-l ajuta in google) din moment ce munceste ceva sa ne faca aceste prezentari...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul). Este de dorit a se evita abaterea de la profilul sectiunilor acestui forum .
In acest fel, informatiile vor sta corect sortate .
Va multumesc.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
ionutcostache
Membru forum
11
Data nasterii: 01 Ian 1970

Mesaj de ionutcostache »

Referitor la aplicatia de la Truma as vrea sa fac o observatie.
Imi place tehnologia, folosesc cat mai multe dispozitive care sa imi usureze munca, dar nu vreau sa depind in totalitate de ele. Cred ca e important sa intelegem de ce trebuie asezata rulota cu o anumita latura spre soare, care este traiectoria soarelui in functie de punctele cardinale, cum sa determinam aceste puncte cu o simpla busola, chiar improvizata pe loc dintr-un magnet la indemana.
E posibil ca intr-o si sa nu ai telefonul/tableta/internetul disponibil...
Pentru unii dintre noi poate nu e atat de grav, dar cati dintre copiii de azi mai stiu ce este o busola si mai ales la ce foloseste?
..............Expedition Camper 4x4 Sprinter 508 (under construction)..................

Dacă libertatea cuvântului chiar înseamnă ceva, ea este dreptul de a le spune oamenilor ceea ce nu vor să audă.
Toni Conecini
Membru asociat
11
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

ati putea da detalii (eventual deschizand un topic separat cu pozitionarea rulotei...ca sa nu suparam aici in acest topic). cel putin pe mine ma intereseaza sa inteleg ce ar trebui stiut si facut ca sa pozitionezi corect rulota, chiar fara sa ai la indemana un smartphone si aplicatia. multumesc
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Scrie răspuns